- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Hayırlı geceler :) Evimizin arkası bos bi arsa yol yapılacak, orada komsunu bir tane büyük hurda aracı duruyor. Evin arkası çok ıssız bi yer bomboş arsa resmen,. Bu araç bizi çok tedirgin ediyor pencerimizle karsı karsıya. Araç resmen hurda niye bekletiyorlar anlamıyorum, kendi kapısının önüde duruyor ama bizden tarafı çektiler .Gerçekten insanın içini ürpertiyor her an içinden biri çıkacak gibi baskına çıkıp yalnız basıma oturamıyorum .
Komsu eski evindeyken , bu hurda araç içerisinde çok büyük ahlâksızlıklar olmuş şikayet etmişler o da getirmiş, Ben bu durumdan çok rahatsızım hem görüntü kirliliği hem de insanın içini ürpertiyor koskoca hurda transit . öğlen komşuya durumu dile getiecem büyük ihtimal tartıscaz, eğer komsu kabul etmezse ben bunu kime nasıl şikayet edebilirim, şuan annemgil köydeler içim çok ürpertiyor bu araç yüzünden , gerçekten çok ıssız..
Komsu eski evindeyken , bu hurda araç içerisinde çok büyük ahlâksızlıklar olmuş şikayet etmişler o da getirmiş, Ben bu durumdan çok rahatsızım hem görüntü kirliliği hem de insanın içini ürpertiyor koskoca hurda transit . öğlen komşuya durumu dile getiecem büyük ihtimal tartıscaz, eğer komsu kabul etmezse ben bunu kime nasıl şikayet edebilirim, şuan annemgil köydeler içim çok ürpertiyor bu araç yüzünden , gerçekten çok ıssız..