Hurma Diyeti!!

inci_tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba;

Bugün itibariyle duyduğunuz mu hiç bilmiyorum ama hurma diyetine başladım.Aslında çok basit bir diyet günde toplam 21 hurma ve 3 kase yağsız yoğurt yiyorsunuz.Hepsi bu.Sadece her öğünde 7 hurma ve yağsız 1 kase yoğurt.Bol Bol su tüketiyorsunuz.Ortalama 2 litre yakın su olması lazım ki yağ yakalım.
Sabah tartıldım ve şuanda 59,9 kg ile başladım.Bu diyeti çok uzun yapmayı düşünmüyorum .Tekrar 1 hafta sonra tartılcam ve etkisini merak eden arkadaşlarla paylaşcam. Başlamak İsteyen varsa birbirmize motive edelim ne dersiniz!!!
 
ben bugün başladım sabah kalkıp tartıldığımda 70.5 kiloydum ilk günüm yarın sabah tartılıp yazarım. açlık hissi falan da yok ayrıca tatlıya çok düşkün biriyim mevzu bahis hurma olunca tatlı tatlı yiyorum sanırım tam bana göre bir diyet :)
 
Back
X