- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım :) bakalım benimde ilk diyetim bu :) sen de benimle yapar mısın ? Ben bunda başarısız olursa yeşil elma diyetine yapacağı :)yoğurt ile hurma denemedim ama 3 gün boyunca yoğurt pul biber yedim 3 öğün de 2.5 kilo verdim canım inşallah buda işe yarar bu arada kilo verme macerasına hoşgeldin hayırlı olsun bakalım![]()
Hımm:) bu diyet zor mu demek istedin Anlamadım canım:/zor bir diyet ne durumdasın canım![]()
aynen canım zor bir diyet demek istedim . nasıl gidiyor ?Hımm:) bu diyet zor mu demek istedin Anlamadım canım:/
Nasıl gidiyor canım? Acıkma durumların nasıl?Çok az bir sonuç -100gr gitti...68.6oldum... Daha çok bekliyorum bakalım yarın. Ne olacak
rica ederim canımTeşekkür ederim canım :) bakalım benimde ilk diyetim bu :) sen de benimle yapar mısın ? Ben bunda başarısız olursa yeşil elma diyetine yapacağı :)
:) hurma diyetimi yapıyorsun canım:) evet sabırsıIm :) kurbanda git olmam lazım artık bana kaç aylık gebesin dememeliler:)rica ederim canımben yapıyorum zaten 3 ay oldu 20 kilo verdim tabi benim fazlam çoktu maalesef dahada 10 kilom var
sende anlaşılan bnim gibi sabırsızsın keşke gelmesi kadar kolay olsa bu kiloların gitmesi
ama birbirimize eşlik ederek veririz don't panic:KK63:
Eh idare eder... Yani canım patates kızartması istiyor :) dayanılacak gibi değil ama :) sadece belli bi süre hurma ve yoğurt görmek istemeyenilirim diyet bitince :) ikisinin yan yana tadı çok çirkinaynen canım zor bir diyet demek istedim . nasıl gidiyor ?
yok canım benim ilk başlarda düzenli beslenerek verdim ama bayramda olayı abartıp sapıtınca ve ipin ucunu 15 gün kadar tutamayınca 3 günlük yoğurt pul biber yaptım 2.5 kilo verdim ayrıca ben yoğurtla meyve bile yiyemiyorum değil hurmayla yiyeyim benim damak zevkime uygun değil ama pul biberle çok sevdim hemde beni uzun süre tok tutuyo :):)
:) hurma diyetimi yapıyorsun canım:) evet sabırsıIm :) kurbanda git olmam lazım artık bana kaç aylık gebesin dememeliler:)
Eh idare eder... Yani canım patates kızartması istiyor :) dayanılacak gibi değil ama :) sadece belli bi süre hurma ve yoğurt görmek istemeyenilirim diyet bitince :) ikisinin yan yana tadı çok çirkinaynen canım zor bir diyet demek istedim . nasıl gidiyor ?
evet tadı güzel değil işte ikisini aynı anda yemiyorum ben :) pul biber yoğurttan başka bir şey yemiyor musun canım?yok canım benim ilk başlarda düzenli beslenerek verdim ama bayramda olayı abartıp sapıtınca ve ipin ucunu 15 gün kadar tutamayınca 3 günlük yoğurt pul biber yaptım 2.5 kilo verdim ayrıca ben yoğurtla meyve bile yiyemiyorum değil hurmayla yiyeyim benim damak zevkime uygun değil ama pul biberle çok sevdim hemde beni uzun süre tok tutuyo :)
inşallah kurbanda bu göbekler gitcek güzel güzel elbiseler giyip salınacağız ortalıkta :)
yemedim tatlım ama sadece 3 gün içindi o adapte olayım diye gerçi hiç açlık hissetmemiştim bu sabah yeşillik yedim maydanoz salatalık falan inan acıktım yarın pazar kahvaltısı yapayım pazartesiden sonra bi 3 gün daha yapacağım bakalım etki etcekmi yine ?Eh idare eder... Yani canım patates kızartması istiyor :) dayanılacak gibi değil ama :) sadece belli bi süre hurma ve yoğurt görmek istemeyenilirim diyet bitince :) ikisinin yan yana tadı çok çirkinönce 3hurma yiyom yarım saat geçiyor yoğurt sonra 4hurma daha :) böyle idareli kullan
evet tadı güzel değil işte ikisini aynı anda yemiyorum ben :) pul biber yoğurttan başka bir şey yemiyor musun canım?
Bence dahaok ara ver canım..bir gün çok az..veya 2öğün onu yesen 1öğün yemek yesenyemedim tatlım ama sadece 3 gün içindi o adapte olayım diye gerçi hiç açlık hissetmemiştim bu sabah yeşillik yedim maydanoz salatalık falan inan acıktım yarın pazar kahvaltısı yapayım pazartesiden sonra bi 3 gün daha yapacağım bakalım etki etcekmi yine ?
Araya haftasonu girince diyetler hep bozuluyor. Ben hurma yoğurtu bıraktım ızgara falan yiyim dedim ama hem 1 kilo geri aldım hem de daha çok acıkıyorum sanki. devam mı etsem diye düşünüyorum. senin nasıl gidiyor canım?Eveeeet istenilen sonuç :) -800:)) 67.8 kiloyum :) bu gün içinde en fazla 68.3e yükseliyor bakalım yarın sabah ne olacak :) bugün pazar ve kocacımla pazar kahvaltısı yapacağım:) bügünlük diyete ara veriyorum