Arkadaslar hurmanin rahimde acilmaya yol actigi ve dogumu kolaylastirdigi bilinmektedir ve Kurani Kerimde de gecmektedir.yani hurafe degildir.Hz.Meryemin dogumuyla ilgili olan kisimda acikca belirtilmistir zaten.
Hamileligin ilk aylarinda yemek onerilmez dusuk tehlikesine yol acar.son zamanlarinda ise yemesi tavsiye edilir ki dogum kolaylassin.
Lutfen burda asilsiz bilgiler vermeyin,okuyup nasilsa birsey olmaz diye yiyen uygulayan arkadaslar olabilir,bosu bosuna gunahlarina girmeyin..
rahimde açılma yaptıgının kanıtını gösterebilir misiniz bana? sadece rahim kaslarındaki bi maddeyi arttırıyo ve ağrısız doğum sağlıyor. iyice araştırın şunları.rahim kaslarınızı kasıyor yani hamileler yine de yemesin o konuda haklısınız sancı yapabilir
Yazdiklarimi tekrar okuyun kanita gerek var mi sizce?yedigimiz ictigimiz seylerin vucudumuzda ne gibi fonksyonlara yol actigini tip dunyasi bile daha cozememisken ben size Kuran da gecen ayetlerden bahsediyorum.Hurma rahim kaslarini dediginiz gibi uyarir,rahat acilma ve kolay dogum saglar.
tamam ben de o ayeti biliyorum hazreti meryemle ilgili olan hurma ağacının sallanmasıyla ilgili olan inkar etmiyorum zaten :) haklısınız da dedim zaten sadece neden olduğunu söyledim. ama sanki birden bire rahim açılıyo gibi algılanmasın diye öyle yazdım
doguma az bir süre kala yenilmesi kolay bir dogum olmasını saglıyormuş bende duymuştumSa. kizlar duymussunuzdur hurma acilma yapiyormus sizce ne zaman baslamali yemege normal dogum icin tabii
allah yardımcınız olsun inşallah rahatca olsun doğumunuz :))Nerdeee oyle kabak cicegi gibi acilicak ta dogurucaz,insallah zamani gelince nasip olir diyelim
Aminn insallah isteyenlere de nasip olsunallah yardımcınız olsun inşallah rahatca olsun doğumunuz :))
Sakin ol sade bi soru sordum bu kadar ters tepki vermene gerek yokaçılma yapıyor diye kim dedi ya. öyle bişey yok sadece doğumdan önce sütünüz artsın diye ve bebeğe yarasın diye yenir. yok açılma yapıyo yok bilmem ne. inanmayın şöyle hurafelere. ben bile henüz evli olmadığım halde biliyorum şunları.
Tesekkür ederim ven o zaman son haftalarimda yerim artikdoguma az bir süre kala yenilmesi kolay bir dogum olmasını saglıyormuş bende duymuştumsaglıklı dogumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?