hurrem sultan yuzugu

Demettttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
69
0
36
Belçika
arkadaslar bu aralar çok populer olan hurrem sultan yuzugu almak istiyorum ama tereddutteyim, birincisi ya$ima gidermi sizce, 22 yasindayim. ikincisi modasi geçerse takilirmi yani guzelmi? $hurrem-sultan-yuzugu_01022011162842.webp

birde gundelige takilirmi sadece ozel gunlerdemi sizce.

Son düzenleme:
buara herkeste var trend olan şeyleri sevmem ama bende aldım,19yaşındayım yaşla alakası yok bence:1: gerçi daha gelmedi ben netten aldım bekliorum bakalım:1: kendine yakışçaını düşünüosan modaymış şuymuş buymuş boşver al tak :61: severek kullanıosan senin için modası geçmiosa sıkılana kadar kullan:51:

buara herkeste var trend olan şeyleri sevmem ama bende aldım,19yaşındayım yaşla alakası yok bence:1: gerçi daha gelmedi ben netten aldım bekliorum bakalım:1: kendine yakışçaını düşünüosan modaymış şuymuş buymuş boşver al tak :61: severek kullanıosan senin için modası geçmiosa sıkılana kadar kullan:51:

iste aslinda bende sevmiyorum trend olan seyleri ama bu yuzugu istiyorum muhtesem yuzyilida hayranlikla izliyorum bu arada

ha birde seninki altinmi yoksa gumusmu? rengi falan ayni resimdekindenmi?çunku farkli renklerini gordum internette

Bazı parfümerilerde hürrem sultan kokusu gelmistir yazdıgını gördüm..:53:
Hadi yüzük, kolye, küpe neyse de ekrandan kokusunu nasıl aldılar yahu! :37:

bence genç kızlara göre fazla ağır bi yüzük.. orta yaşlılarda daha güzel durur.. ama renk olarak süperr..

sen begendıysen canım bıze laf duşmez sonuçta dizide onu takan hürremde genç bır kadın yanı sen bılırsın hım bana sorarsan ben takmam nefret edıyorum taklıtten=))

Bazı parfümerilerde hürrem sultan kokusu gelmistir yazdıgını gördüm..:53:
Hadi yüzük, kolye, küpe neyse de ekrandan kokusunu nasıl aldılar yahu! :37:

Aaa e yuh artık hiç gülceğim yoktu:60::60:
Biara da bihter külodu geldi yazıodu.
Ben Aşk-ı Memnunun bütün bölümünü izleyen biri olarak bihterin külodunu hiç görmemiştim:1:

Ya nedense bana cekici geleceğine itici geliyor:9:
Hani rengi modeli cok güzel, ama heryerde herkeste var, ve ben farklı seyleri seviyorum,,
Modadır takarım ama cogu kişi de gördüğüm zaman takmak içimden gelmez, hevesimi coktan almıs oılurum.

Ya nedense bana cekici geleceğine itici geliyor:9:
Hani rengi modeli cok güzel, ama heryerde herkeste var, ve ben farklı seyleri seviyorum,,
Modadır takarım ama cogu kişi de gördüğüm zaman takmak içimden gelmez, hevesimi coktan almıs oılurum.

Ben de aynı şekilde ya.Herkesin okuduğu kitabı bile alıp okumam çok merak ediosam yıllar geçsin de modası geçsin diye beklerim:1:
Ama internetten alışveriş hastası olduğum için ne bulursam alma gibi bi hobim var:1:
Annem takıo genelde

Ben de aynı şekilde ya.Herkesin okuduğu kitabı bile alıp okumam çok merak ediosam yıllar geçsin de modası geçsin diye beklerim:1:
Ama internetten alışveriş hastası olduğum için ne bulursam alma gibi bi hobim var:1:
Annem takıo genelde

Benzer yönlerimiz cokmus,,

Benimde netten her beğendiğimi alma gibi bir hastalıgım var,,

Aslında hastalık odlugunu eşim söylüyor ben memnunum genelde:9:

eşim bana bunun 3lü setini almış ama daha kibar duruyor büyüklerini sevmiyorum ama küçükleri kibar durduğu için hoşuma gitti

Ufak modelleri gerçekten hoş duruyor ama büyüğü gençler için kaba sanki:26:
Erenköy pazarında 10 yaşlı teyzeden 7sinde bu yüzükten vardı (çeşitli renklerde ve pazarda 1 tl):51:

:D:1::1::1: PAZARDA TUVALET TERLİĞİNİN ÜZERİNE BIHTER TERLİĞİ YAZMIŞLAR çok gulmuştukk:64::64::64:

Pazarcı rolleri karıştırmış herhalde :9::9::9::9:
Son zamanlarda Fatmagül'ün terlikleri moda plastik. Ben de her yerde görüyorum Fatmagül terlikleri diye hiç de dikkat etmedim öyle plastik terlik mi giydi diye:90::90

Back
X