Hurrem TAKTIK'leriyle daha MUTLU bi HAYAT...

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
26
İngiltere
Hurrem Sultan Taktikleriyle Kocanizi,sevgilinizi veya nisanlinizi BASTAN kicara bilirsiniz veya daha mutlu bi hayatiniz olabilir

tek yapmamis gereken seyler onun gibi Olabilmek....

* SALAK GORUN AMA AKILI OL *

hersey bizim ellimizde yeterki isteyelim , cirkin kadin ASLA YOKTUR kendine bakmayan kadin vardir

evet yeni yepyeni kurallar koyalim
bi yere
yapicam yapmiycam
yazalim
ve baslayalimmmm....

ASLA AMA ASLA UNUTMIYCAMIZ SEY GULUMSEME VE HUZUR VERME + SEKSILIKTIR (:

Hurrem Sultan Taktikleriyle Kocanizi,sevgilinizi veya nisanlinizi BASTAN kicara bilirsiniz veya daha mutlu bi hayatiniz olabilir

tek yapmamis gereken seyler onun gibi Olabilmek....

* SALAK GORUN AMA AKILI OL *

hersey bizim ellimizde yeterki isteyelim , cirkin kadin ASLA YOKTUR kendine bakmayan kadin vardir

evet yeni yepyeni kurallar koyalim
bi yere
yapicam yapmiycam
yazalim
ve baslayalimmmm....

ASLA AMA ASLA UNUTMIYCAMIZ SEY GULUMSEME VE HUZUR VERME + SEKSILIKTIR (:

aaaa :))) :52::52::52::52:

Bu konu neden es geçilmis.... kimse cevap yazmamis.... :10: halbuki enteresan bi konu olabilir diye dusunuyorum.... :27::27:

bencede oyleydi ama kimsenin ilgisini cekmedi :) tek ilgi malesef kim kimi aldatmis nerde nasil yakalanmis haberlerinde cogaliyor :27::27::27:

Her kadın sevimli olamaz, aynı şekilde seksi de olamaz. Bu yapı meselesidir. Eşimiz sevgilimiz vs. bizim zaten nasıl bir insan olduğumuzu bilir. Hayatı taktiklerle yaşanmaz hale getirmektense hem bizim hem de karşımızdakinin birliteliğini daha da perçinleyecek şeyler yapmamız lazım. Ve bu da çok zor değil. Anlayış, sabır ve güleryüz. Evine geldiğinde bulacağı huzur. Erkekler zeki olduğunu bildiği kadınları daha çekici buluyor ve daha çok önemsiyor. Aptal görünmemeliyiz. Ancak ben zekiyim diye de basbas bağırıp olayı farklı boyuta çekmemeliyiz. Ben merkezli değil de 'biz' olarak bakabildik mi herşey o kadar harika yürüyor ki.. :)

hürrem taktıklerinden en önemlisi öfkeyi kontrol edebilmek dıye düşünüyorum.
mesela tamamen sallıyorum örnek vermek adına; eşiniz sizin sevmediğiniz bir arkadaşıyla mı görüştü telefon açıp bağırıp çağırmak yerine,üzgün mazlumu oynayın neden bozuldugunuzu anlayacaktır.. kafa ütülemeden neye üzüldüğünüzü çaktırmış olacaksınız:34:

haaa geceleri tatlı dil de önemli tabii ki:1:

onu sıkmadan yormadan avcunuzun içine alacaksınız:1:

(tabii ben anca taktik verebilirim icraata gelince fosss ama cidden boyle davranmak lazım:1:)

bence bu dunyada tek kural ACIMASIZ VE DUYGUSUZ olmak

benim gibi bunu beceremeyenlere cok yazik :(

Son düzenleme:
Bana göre de en önemli şey özgüvendir. Bütün erkekler özgüvenli kadınları severler.
Ayrıca erkeğinizi avcunuzun içine almak istiyorsanız ona onu kaybettiğinizde hayatınızın sonu olmadığını hissettirin o olmadığında da aynı güçlü siz olabileceğini gösterin. Asla peşinden koşmayın, o buluşmak istemediği zaman buluşmak istemeyin, konuşmadığında konuşmayın.
En önemlisi hükümet gibi kadın olun. Benim idolüm Hürrem değil Anne Boleyn ama Hürrem de bu konuda kötü sayılamaz :D
Ayrıca bir kaç önemli şey daha var trip atmamak. Emin olun sizde size sürekli trip atan birinden sıkılırdınız. Herşeyi sakince konuşarak çözmeyi deneyin ve özgün olun erkekler farklı olan şeylere hemen kapılırlar.

VE VE EN ÖNEMLİSİ ŞUNU UNUTMAYALIM KIZLAR.
Erkekler basit yaratıklardır, onları tavlamak için basit düşünün. Bedeninizi ve aklınızı kullanın. Ama kullandırmayın.
Hiç bir kadının elde edemeyeceği erkek ve başaramayacağı şey olmamalı. :54:
Çünkü bu dünyanın en iyisi kendinizdirrr :D

Cok guzel taktirler veriyosunuz kizlar :) ins ilerde uygularim nasip olursa...

Birde ben soyle dusunuyorum , Hürrem soylede yapiyodu : baskalarinin derdini gelip esine anlatmiyodu, onu sIkmiyodu... Adam kizginsa susuyodu... tepesine cikmiyodu... altan almayi da biliyodu yani..... ve birde SOZLERIYLE onu derinden etkiliyodu !! "Benim Canim Sultanim" gibi sozler :) birbirlerine soyledikleri sozler cok ama coook guzel , ve onlar onlari birbirlerine baglamaya yeter...
oyle guzel sozleride biz nasil soylicez problem bu ? :))))) :52::52::52::52:

Cok guzel taktirler veriyosunuz kizlar :) ins ilerde uygularim nasip olursa...

Birde ben soyle dusunuyorum , Hürrem soylede yapiyodu : baskalarinin derdini gelip esine anlatmiyodu, onu sIkmiyodu... Adam kizginsa susuyodu... tepesine cikmiyodu... altan almayi da biliyodu yani..... ve birde SOZLERIYLE onu derinden etkiliyodu !! "Benim Canim Sultanim" gibi sozler :) birbirlerine soyledikleri sozler cok ama coook guzel , ve onlar onlari birbirlerine baglamaya yeter...
oyle guzel sozleride biz nasil soylicez problem bu ? :))))) :52::52::52::52:

sende benim canım sultanım diceğine benim canım kocacım de pasam de geç :D

sahsen ben paşam derim ömrüm derim sevgilim derim bitanem derim
derimde derim :P

seviyorum ne de olsa :)) birtek askım kelimesini pek kullanmam cok yapmacık ve tuhaf geliyor cocuksu ne bileyim :S

sende benim canım sultanım diceğine benim canım kocacım de pasam de geç :D

sahsen ben paşam derim ömrüm derim sevgilim derim bitanem derim
derimde derim :P

seviyorum ne de olsa :)) birtek askım kelimesini pek kullanmam cok yapmacık ve tuhaf geliyor cocuksu ne bileyim :S

Yok canim onu misal verdim ben... :)
Tabiki 21.yüzyilda esimize benim canim sultanim dicek halimiz yok :)) :9:
O sozler degilde... hürrem suleymana yazdigi mektuplar filan vardi ya... onlar cok içten candan yazilan seylerdi... onlari bitek duygularini cok guzel ve acikca soyliyebilen , ifade edebilen insanlar soyliyebilir...
Süleyman da ayni sekilde, ona uzun uzun siir gibi sozler derdi... ASK DOLU :16::16::16:

Back
X