- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Snuc olara siyset topigi , istedigim kadar haber paylasma ozgurlugunede sahibim.Konu acmak gibi bir aliskanligim yok suraya uye oldugum 7-8seneden beri de acmamisimdir da.Derdim konu acmak degil benim.
Yorum yap ya da yapma farketmez.Hatta yap.Sorun kisisel degil..Ard arda bu flood ne yani? Burasi son dk haber sitesi degil ki.
Snuc olara siyset topigi , istedigim kadar haber paylasma ozgurlugunede sahibim.
Valla en çok ve en hızlı konu açan chess tir sanırım,ki hep takdir ederim kendisini...okypete var Angrypenguin vardı yine bi dönem çok fazla konu açan,özellikle hep aynı kaynaktan konu açanlarda çok olmuştur,ama hiç denk gelmedim bu sebeple serzenişte bulunulduğuna,şimdi neden cimcime acaba ilginç...
Valla en çok ve en hızlı konu açan chess tir sanırım,ki hep takdir ederim kendisini...okypete var Angrypenguin vardı yine bi dönem çok fazla konu açan,özellikle hep aynı kaynaktan konu açanlarda çok olmuştur,ama hiç denk gelmedim bu sebeple serzenişte bulunulduğuna,şimdi neden cimcime acaba ilginç...
Chess benim için siyasette en objektif konu açan uyedir ve açtığı konular sadece bir parti lehine diğer partiler aleyhine değildir.
Bu arada bende kib yapmadım onu.siyasette kardelen dışında kimseyi kiblemiyorum :)
Gerçeği söyledim.konuyu oku bi anlarsın.güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, ama esas konuyu bilmediğim için başka bi yorum yapamayacağım adımın geçtiği mesajları okudum sadece
Gerçeği söyledim.konuyu oku bi anlarsın.
Bence konu yagmuru yerine o da bihterin köşküne gitsin... Orada vatani kurtarma ihtimali daha yuksek...Ya cimcime bi soluklan bolum konu ishali oldu yemin ederim.Her cumle icin bi konu acilir mi? Yarina da birak.Yarin devam edersin.Sabahtan beri bu ne.Burasi online son dk haber bolumu degil.Bizde okuyoruz takip ediyoruz an be an haberleri.Azcik aralarindan siyrilan,daha onemli haberleri paylas.
@Mune @Kazen
Uyelere gunluk konu acma limiti getirilsin lutfen.Timeline'i takip edemeyecek hale geldik.
Dağlıca baskını sonrası tvde konuşurken konu "400 mv verin" lafına geldi. O da "bir partiye 400 mv verilseydi ve anayasa değiştirilseydi böyle olmazdı" dedi.Ciddi soruyorum Hürriyet ne yaptı da bir anda herkes bu gazeteyi konuşur oldu ? Ne yazmıştı ki cumhurbaşkanı ile ilgili ?
Programda yapmis olduğu konuşma haber yapildi. Şu 400 verilseydi meselesi...Ciddi soruyorum Hürriyet ne yaptı da bir anda herkes bu gazeteyi konuşur oldu ? Ne yazmıştı ki cumhurbaşkanı ile ilgili ?
Linkini verebilirmisiniz bu haberin, ben bulamadım.
Ben başka bir yerden yukledim fotoyu sizin içinde bunu buldumLinkini verebilirmisiniz bu haberin, ben bulamadım.
Teşekkür ederimhttp://m.aksam.com.tr/guncel/hurriyet-itiraf-etti-400-vekil-haberini-hatali-verdik/haber-441299
Ben başka bir yerden yukledim fotoyu sizin içinde bunu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?