Hüseyin Altun şikayet burnumu ve psikoloji mi mahvetti

Gecekusu01

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
60
623
42
İstanbul
Selam öncelikle amacım dertlesmek ve insanları uyarmak. Belki silinecek ama belki okuyan olur ve vazgecer. Belki bir çogu memnun ona olan ama eminim bir çoğu da memnun değil. Çünkü Instagram'da beğenilen burunlar konuyor. Ben fotoğraf attim. Benim mahvettigin burnumu da ekle diye sizce ekler mi? Eklemedigi gibi özür telafi arayışı o da yok. Ben insan icibe çıkamıyorum.uzun yuze kısa bir burun yapılır mı oyle garip duruyor ki. Onu gectim benim zaten ince olan burun yanlarimi o kadar oymus ki şu an iskelet gibi görünüyor yüzüm. Ve yamuk yumuk.Gören ne kadar zayıflamışsin diyor. Burnumun ucunda bir tarafta daha fazla olmak üzere iki tarafta da çentik izi var. Burnumun sol tarafına fazla kikirdak koymus diğer tarafi boş. Ve ucu yukarda Miki mouse görüntüsü var.lutfen ameliyat olmayin kendi burnunuz kötü estetikli burundan kat kat güzel.

Foto atar mısın canım özelden ameliyat olalı ne kadar oldu revizyon düşünmüyor musun

Foto atar mısın canım özelden ameliyat olalı ne kadar oldu revizyon düşünmüyor musun
Düşünüyorum tabiki bu burunla goren herkesin ne oldu sana der gibi bakan gözlerine tahammül edemiyorum. Ama 1 yılı beklemek zorundayim çok çaresizim. Kimseye boyle gorunmek istemiyorum. Eski burnumu istiyorum.

Düşünüyorum tabiki bu burunla goren herkesin ne oldu sana der gibi bakan gözlerine tahammül edemiyorum. Ama 1 yılı beklemek zorundayim çok çaresizim. Kimseye boyle gorunmek istemiyorum. Eski burnumu istiyorum.
Canım bi eski yeniyi özelden atsana merak ettim inşallah düzelir ama çok Canını sıkma bende daha ilk günlerdeyim benimde baya sıkıntım var ama yeni diye sabrediyorum bekliyorum

IMG_20180823_182344217.webp
IMG_20180816_151632847.webp
IMG_20180622_230036_571.webp

fotoğraflar için konuşuyorum ben beğendim burnunuz nasıl burunlar gördük burda kendinizi üzmeyin boşuna bence

Bence çok güzel olmuş. Yuzunede çok yakışmış. Buradaki en güzel burunlar listesine girer. Havana hava katmış valla. Ne deyim boşa sorun ediyorsun.
Belki fotoğraf da belli olmayan bi sorun vardır arkadaşlar benimde eğrilik var ama fotoda belli olmuyor mesela hafif eğri bile olsa insan kafayı takıyor gözüne batıyor Malesef :(

burnunuz kötü durmuyor lütfen özgüveninizi etkilemesin bu durum. ben dediğiniz konuyu anladım. uzun yüze minik burun yapılması dudak ile burun arasındaki mesafeyi açar. ama dediğim gibi kötü durmuyor gerçekten. dava açma hakkınız mevcut mu bunları araştırdınız mı peki

Bence burnunuzda dikkat çeken bir kusur yok ,eski halinden de güzel duruyor. Hiç kendinizi üzmeyin :)

Bence en objektif alan burasi. Hatrin kirilmasin moralin bozulmasın gibi bir kaygı yok. Herkes begendiyse güzeldir bence. Doktorların hatası hastayı karşılarına alıp olabilecekleri aciklamiyorlar. Yani sana demeliydi şunları yapicam şundan dolayı sonucu da böyle olacak demeliydi. Yanları daraltmayip kemiği törpüleyip ucu kaldırılan burunlarda gördük .onlarda burnum çok kalın olmuş diyor. Senin burun delikleri küçültülmüş gibi. Bunu o çentik le yapıyorlar sanırım. Eğer küçültülmese oda kusurlu bir burun olurdu. Bak gece gece iş ettim yazıyorum sana cidden güzel olmuş burnun.

Bence en objektif alan burasi. Hatrin kirilmasin moralin bozulmasın gibi bir kaygı yok. Herkes begendiyse güzeldir bence. Doktorların hatası hastayı karşılarına alıp olabilecekleri aciklamiyorlar. Yani sana demeliydi şunları yapicam şundan dolayı sonucu da böyle olacak demeliydi. Yanları daraltmayip kemiği törpüleyip ucu kaldırılan burunlarda gördük .onlarda burnum çok kalın olmuş diyor. Senin burun delikleri küçültülmüş gibi. Bunu o çentik le yapıyorlar sanırım. Eğer küçültülmese oda kusurlu bir burun olurdu. Bak gece gece iş ettim yazıyorum sana cidden güzel olmuş burnun.
Peki bir delik küçük biri büyük olursa sizce düzelir mi şişlikten midir :(

Back
X