Hüseyin Altun şikayet burnumu ve psikoloji mi mahvetti

Benim keşke sadece burun deliklerim olsa bu kadar dert etmezdim. Benim gördüğüm tam 9 tane problem var. ama fotoğraflarda çıkmıyor. Ama en önemlisi yüzüme uygun değil. Cenem uzun ona rağmen minnacık burun yapmis. Yanlarını çok inceltilmiş ve iskelet gibi görünüyor yüzüm. Bunun telafisi nasıl olur?

IMG_20180811_010835585.webp
IMG_20180811_010835585.webp
IMG_20180606_160930499.webp
Eki Görüntüle 2181995

Burdaki fotoğrafta yanlarda oluşan boşluk ve çöküntü görünüyor. Ne olur bakın eski burnum kat kat güzel. burnunun minikligini gosteren bir fotoğraf var ama yüklemede sıkıntı oluyo

Burdaki fotoğrafta yanlarda oluşan boşluk ve çöküntü görünüyor. Ne olur bakın eski burnum kat kat güzel. burnunun minikligini gosteren bir fotoğraf var ama yüklemede sıkıntı oluyo
Benim de yüzüm biraz geniş ve eski burnum büyüktü bende korkuyorum şu an çok küçük olur diye siz kaçıncı ay dan sonra farkettiniz bu durumu

Bilmiyorum ama
burnunuz kötü durmuyor lütfen özgüveninizi etkilemesin bu durum. ben dediğiniz konuyu anladım. uzun yüze minik burun yapılması dudak ile burun arasındaki mesafeyi açar. ama dediğim gibi kötü durmuyor gerçekten. dava açma hakkınız mevcut mu bunları araştırdınız mı peki
Bilmiyorum ama illaki vardır bir yolu. Sonuçta doktor yüze olmayan uymayan yamuk birçok hatalarla dolu ve su an nefeste sıkıntı olan bir burun yaptı. En onemsidi de estetik bir insanı güzelleştirmek için yapılır cirkinlestirmek icib değil. Olmalı dava acma hakkımız. Zaten kızdığım da o. artik o kadar bir normal ki benim burnumda su hata var. Seninkinde şu bizim bunu kabullenip susmamizi mi istiyorlar? Yapmayın arkadaşlar yapacaksan düzgün yap yoksa yapma. Kendime bunu nasıl yaptığımı hala sorup her günüm pişmanlıkla gececegine hakkimi ararim. O doktorlar da ben kesip biçeyim parami alayim yamuk kötü olursa zaten bunu insanlar kabullenip susuyor demesinler

Benim de yüzüm biraz geniş ve eski burnum büyüktü bende korkuyorum şu an çok küçük olur diye siz kaçıncı ay dan sonra farkettiniz bu durumu[/QUOT
Benim de yüzüm biraz geniş ve eski burnum büyüktü bende korkuyorum şu an çok küçük olur diye siz kaçıncı ay dan sonra farkettiniz bu durumu
Benim derim ince olduğundan hemen sisliklerim indi ve bütün hataları ortada. Şu anda 2 ay dolmak uzere. 1. Ayda nerdeyse belliydi. Ve psikolojik olarak 1 aydır mahvolmuş durumdayim. Çalışıyorum öğretmenim. Bir sürü cevrem var. Okullar açılınca psikolojimi düşünemiyorum. Nasıl öğretmenlikten yapacagim bilmiyorum şu an butun aklim orda. Bunu kendine yediremiyorum. Bir insan kendini nasıl cirkinlestirir?

Bende sizinle ayni dertten muzdaripim. Benimde burun kemiğim cok inceltilmis. Bide üstune üstlük burun ucum cok şiş ve kanatlari geniş. Burnumun ilk yarisiyla ikinci yarisinin alakasi yok

Benim keşke sadece burun deliklerim olsa bu kadar dert etmezdim. Benim gördüğüm tam 9 tane problem var. ama fotoğraflarda çıkmıyor. Ama en önemlisi yüzüme uygun değil. Cenem uzun ona rağmen minnacık burun yapmis. Yanlarını çok inceltilmiş ve iskelet gibi görünüyor yüzüm. Bunun telafisi nasıl olur?
Bence burnunuz güzel görünüyor çenenizi yaptırın sizin yüzünüz çok uzun ve zayıf çene ameliyatı yağ enjeksiyonu yüz dolgusu sorunu çözer sizin yüze göre doktor çok çok iyi bir is çıkarmış doktor sadece burundan sorumlu çene ve yüz yapınızin uzun olmasına rağmen güzel bir burun yapılmış size. Bende revizyon olacağım ama sizin burunda problem kalmamış eğer problem arıyorsanız çene ve yüz uzunlugunuzda problem var burun çok güzel olmuş

Bence burnunuz güzel görünüyor çenenizi yaptırın sizin yüzünüz çok uzun ve zayıf çene ameliyatı yağ enjeksiyonu yüz dolgusu sorunu çözer sizin yüze göre doktor çok çok iyi bir is çıkarmış doktor sadece burundan sorumlu çene ve yüz yapınızin uzun olmasına rağmen güzel bir burun yapılmış size. Bende revizyon olacağım ama sizin burunda problem kalmamış eğer problem arıyorsanız çene ve yüz uzunlugunuzda problem var burun çok güzel olmuş
Hiç katılmıyorum yüze göre burun yapilir bir de çok sevdiğim çene mi değiştiremem

Hiç katılmıyorum yüze göre burun yapilir bir de çok sevdiğim çene mi değiştiremem
Yüze göre yapılırsa size çok uzun bir burun yapılması gerekirdi uzun burnu da hiç kimse beğenmez. Diğer doktorların paylastiginda da görüyorum çene yapısı yüz yapısı kötü olan kişilere çok güzel burun yapıyorlar bence bu doktorun marifetidir çenesi ileride, geride yada uzun olan birine yada yüz şekli güzel olmayan birine o zaman güzel burun yapılamaması gerekir cenesi ileride diye burnunda mı dışarı alalım yada çenesi geride olanın burnunda mı geriye alınsın yüz şekli oval olan hatta yuvarlağa yakın olanın burnda mi yuvarlak top gibi yapılsın.sık sık doktorların söylediği birşey var ki eğer birinin çenesi yada alnı vs güzel değilse burun ameliyatıyla birlikte onuda yapmayı öneriyoruz ki burnun güzelliği ortaya ciksin.yuz şekli bencede önemli burun güzel yapilsada eğer yüzün diğer yerlerinde problem varsa burnun güzelliğini gölgeliyor.

Yüze göre yapılırsa size çok uzun bir burun yapılması gerekirdi uzun burnu da hiç kimse beğenmez. Diğer doktorların paylastiginda da görüyorum çene yapısı yüz yapısı kötü olan kişilere çok güzel burun yapıyorlar bence bu doktorun marifetidir çenesi ileride, geride yada uzun olan birine yada yüz şekli güzel olmayan birine o zaman güzel burun yapılamaması gerekir cenesi ileride diye burnunda mı dışarı alalım yada çenesi geride olanın burnunda mı geriye alınsın yüz şekli oval olan hatta yuvarlağa yakın olanın burnda mi yuvarlak top gibi yapılsın.sık sık doktorların söylediği birşey var ki eğer birinin çenesi yada alnı vs güzel değilse burun ameliyatıyla birlikte onuda yapmayı öneriyoruz ki burnun güzelliği ortaya ciksin.yuz şekli bencede önemli burun güzel yapilsada eğer yüzün diğer yerlerinde problem varsa burnun güzelliğini gölgeliyor.
Benim burnum zaten uzundu yüzüme uygundu kemer vardi. O kemeri alıp inceltince burun ucunu da kucultmus ve kaldırmış fazlasiyla. Benim üzüntüm doktorun yuzume bakmadan ameliyat etmesi. Herkese yaptığı burnu yapması. Madem yapamayacak bıraksın öyle kalsin.o halim daha güzeldi.

Back
X