hüsran, feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim

suskunmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
1
2
39
bir aşk düşünün, deli gibi seviyorsunuz. her gününüz onunla, onunla ağlıyor onunla gülüyorsunuz... gözlerinizin yaşını siliyor derdinize, gözleri dolu dolu oluyor size bakarken... elleri titriyor sizin ellerinizle birleştiğinde... beraber yiyor beraber içiyorsunuz.. beraber uyuyamasanız da, uyuyacağınız günün huzurunu hayal ediyorsuz. kimi zaman ayrı şehirlere gitmek zorunda kalıyor kavuşacağınız günün özlemiyle burnunuzun direği sızlıyor. gittiiniz sinema biletlerini, bindiğiniz otobüs biletlerini saklıyorsunuz, fotoğraflarıyla uyuyor uyanıyorsunuz, mesajlarınızdan aşk ve duygusallık akıyor... içiniz titriyor birbirinize bakarken... duygusal parçalar dinliyor, kendinizden geçiyorsunuz; şahsı olmasa hayali yanınızda her daim... bir aşk masalı yaşıyorsunuz.. son damlasına kadar aşkı çekiyorsunuz içinize derin derin...sesi huzur veriyor... sevdanız damarlarınızda o akıyor sanki.. öyle birseviyorsunuz ki.... anlatılamaz....

sonra bir gün sizi o çok sevenden kopuyor ayrılıyorsunuz; sizin birlikte olamanızı hiçbir zaman istemeyenler sizi ayıramıor da kendi içinizde kopmalar yaşıyorsunuz, çözülüyorsunuz 3 senenin sonunda.... hiç kavga etmediğiniz tartışmadığınız o insanla dipsiz tartışmaların içinde buluyorsunuz kendinizi.... aldatıldığınızı sevilmediğinizi düşnüyorsunuz, antidepresanlarla beraber o büyük aşk toplamda 3 aylık bir çekişmenin sonunda bitiyor...... ayrı diyarlara göç ediyorsunuz....aradan seneler geçiyor....o evleniyor başkasıyla, bir çocuğu oluyor...... siz evleniyorsunuz bir çocuğunuz oluyor..... ama hiç unutamıyorsunuz, sesini, yaşadıkalrınızı, iyi günlerinizi kötü günlerinizi.... her şarkı onu anımsatıyor, her kaldırım taşı gezdiğiniz yolları.... "böye olmasaydı" diyorsunuz, "acaba" diyorsunuz.....

10 seneyi deviriyorsunuz ayrı dünyalarda... tam 10 sene........hayatla çekişe çekişe kah güle kah ağlaya yıllar geçiriyorsunuz.. gülüyorsunuz ama yüzünüzde maske var sanki.... yanlış olduğunu bile bile her gece uyurken adı geliyor aklınıza... olmamlı o artık bam başka hayatta sen öyle... olmamalı... yanındakine haksızlık...... derken kalbinizin derinlerinden gelen o sesleri susturup kendi hayatınıza tam adapte olduğunuz noktada.....................

biri arıyor sizi özel numaradan sesinizi dinleyip kapatıyor sürekli. siz acaba o mu diye düşünüp sonra bu fikrinize gülüp geçiyorsunuz, hayır mümkün değil diyorsunuz... ve bir gün bir mesaj görüyorsunuz açıp adını gördüğünüzde eliniz ayağınız titriyor korkuyorsunuz heyecanklanıyorsunuz allak bullak olarak açıyorsunuz ki...... pişmanım diyen, seneleri geri çevirebilsem keşke diyen, hakkını helal et diyen, duygulu, gözünüzü yaşartan uzuuuun bir mesaj alıyorsunuz sosyal medyadan..... helal olsun diyorsunuz, o yazmaya devam ediyor.... bu işte hata var diyorsunuz yazma daha bu son mesajın olsun, diyorsunuz içinizde bir yerler acırken.... gerçekten son bir mesaj yazıyor.... ama yazmıyor bir şarkı ile veda ediyor size.... o şarkı "seni hala seviyorum, seni her zaman seveceğim" diyor size, haykırıyor dile getirilemeyen duyguları.....

siz perişan vaziyette kalakalıyorsunuz ekranın karşısında... tepki vermiyorsunuz.... çok büyük bir hata ya
pacağınızı düşünüyorsunu yakışmayacağını düşünüyorsunuz bir şeyler yazmanın.... susuyorsunuz..... içinizdekileri tutamıyorsunuz açıp bir siteye içinizdekileri döküyorsunuz... yoksa patlayacaksınız adeta....

ve insanlar sizi anlamıyor..... yargılıyor yargılıyor yargılıyor.....

ve geriye kalan yine hüsran, her daim feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim..........................

aaaaa, dün ne kadar saçmalamışım. vallahi kendime kızdım. gece gece melankoli sarmış. ben aptal değilim deli değilim, vicdansız hiç değilim. eşim çok değerli bir insan ve beni o şahıstan çok daha fazla sevmiştir. onun hayalet gibi geçmişten birden pörtlemesinin üstüne bende bir duygusal çalkalanma yaşadım. hayat bize en güzelini veriyor. şükürler olsun bugüne. haa bu arada o melaknoliyle dilimle beynim arasındaki bağlar kopmuş her gece elin herifini düşünecek değilim, resmen saçmalamışım. sadece bazı zamanlar istemsiz olarak aklıma gelmiştir. bu da aşık manasında değil, geçmişte neler yaşamışım ben öyle anlamında aklıma gelmiştir. arkadaşşar hala o ahsa aşığım falan sanmış da hayır kesinlikle değil. sadece o yarım kalmışlığın melankolisi yoksa bir araya gelmeyi asla istemem. geçmişte de iyi ki olmamış hayırsız ki olmamış diyorum şu mantığımla. bir de o şarkıyı dinlerken yazdım ya iyice kendimi duygusallaştırmış acayipleştirerek yazmışım. o melaknoliden çıktım şükür. o şahsa daha cevap yazmadım yazmam da. varsın kendi edepsizliğiyle yaşasın dursun. ona tek bir şey yazmıştım, şarkılarından önce, daha da yazmadım yazmam. o da : helalik istedin helal olsun diyorum daha bana mesaj atma yakışmıyor ayıp. deyip kesmiştim. dün gece size yazarken bir yandan da "hüsran"ı dinleyince bir de olay yeni olmuş hani, kendimi bir türk filminde sandım galiba :KK70: :KK70: :KK70: türkan şoray falan.. aayyy utandım kızlar. :KK43:

Son düzenleme:
Onu bunu bilmem de , şuan sizin yaptıklarınızı eşiniz yapmış olsaydı değil yargılamak aksine topa tutardık gibime geliyor... Yanımdakine haksızlık yazmışsınız fakat bu haksızlıktan çok daha fazlası... Madem unutamadınız neden baskasıyla evlenip çocuk yaptınız ki , eşinizin yerinde asla olmak istemezdim!

Çok zaman geçmiş aradan şu an yaşadığınız duygular sadece kavuşamamış olmaktan, hayallerin yarım kalmış olmasından dolayı yaşanan duygular bir araya gelmiş olsaydınız şu an onunla evli olsaydınız bunları hissetmeyecektiniz,belki çok sorunlar yaşıyor olup burada evliliğinizden şikayet eden bir konu açacaktınız. Bazen kaderci olmak iyidir özellikle böyle yarım kalmış ilişkilerin sonrasında hortlayan duygulara ilaç olur. Masumiyet filminde Haluk Bilginerin meşhur tiradı gibi

'oğlum bekir, dedim kendi kendime, yolu yok çekeceksin. isyan etmenin faydası yok, kaderin böyle.
yol belli; ey başını usul usul yürü şimdi. o gün bugün usul usul yürüyorum işte. '

Esiniz yapsa, ne adamligi ne serefi ne karakteri kalir.
Madem seviyorsunuz evlenmeseydiniz evlenmek zorunda degildiniz
Ben kafam karisikkken bir kahve icsem karakterim degisiyor kabuslar goruyorum kaldi ki evlenicem bu nasil bir sey anlamiyorum.
Madem boyle bosanin tekrar evlenin cok zor olmasa gerek.
Yaninizdaki insana cok uzuldum cevremdeki orneklere baktimda hic kimseye guven kalmamis demekki ne kdr ici bosalmis iliskilerin .

Ben sizi anladım, cidden çok iyi anladım..
Aklınızdan 10 yıl çıkaramadiysaniz demekki büyük bir aşkmış,
Ama eşinizin suçu ne? Onun yerinde olmak ister miydiniz?
Yaptığınız etik değil hiç hoş değil; ama madem çok seviyorsunuz eşinizi aldatmayın.... Kavuşun

Bu kadar büyük bir aşk varken kimse başkasıyla evlenmez. İkinizde kendi evliliklerinizde istediğinizi bulamamış, eşlerinizden soğumuş, pişman olup aşık olmayı özlemişsiniz. Eşinizle evlenmeden önce her gün onu mu düşündünüz? Düğün gecenizde eşinizin yerinde o mu olsun istediniz? Cevabınız evetse neden evlendiniz? Ve neden çocuk yaptınız? Başka biri aklınızdayken eşinize yıllarca oyun oynamak haksızlık değil de şimdi düşünmek mi haksızlık? Cevabınız hayırsa zaten başta söylediğim durum geçerli. Bu işin sonu aldatmayla son bulur. Eski aşkların hatıralarının ara sıra akla gelnrsi normal ama 7/24 gelmesi tehlikeli.

Adam belliki bir boşluğa düşmüş evlilik ya da is olarak. kafası bulanmis sen aklina gelmissin.seni de bulandirmaya hakki yok...isteseydi seni mücadele ederdi..bunca yil iyiydi de simdi mi aklına geldin.emin ol senle evli olsaydı baska birini bulup yazardi...kanma canim.kafani da bulandirma .Artık annesin..kişilik sahibi adam bunu yapmaz ..

Etik değil,hoş değil falan gibi şeyler söylemicem çünkü eşinizi aldatmamışsınız. Eminim ki bunu da yapmayacaksınız. Ben sizi suclayamam sadece tebrik edebilirim. Böylesine sevdiğiniz insana karşı koyabildiğiniz için. Helal olsun. Okurken istemsiz gözlerim doldu yani yalan söyleyemem. Ama bi seçim yapmışsınız. Bu seçimi siz yapmışsınız. Devamı gelmemeli. Çoçugunuz, eşiniz,onun çocugu gelsin aklınıza. Keşke böyle olmasaymış.......

Etik değil,hoş değil falan gibi şeyler söylemicem çünkü eşinizi aldatmamışsınız.. Ben sizi suclayamam sadece tebrik edebilirim. Böylesine sevdiğiniz insana karşı koyabildiğiniz için. Helal olsun. Okurken istemsiz gözlerim doldu yani yalan söyleyemem. Ama bi seçim yapmışsınız. Bu seçimi siz yapmışsınız. Devamı gelmemeli. Çoçugunuz, eşiniz,onun çocugu gelsin aklınıza. Keşke böyle olmasaymış.......

Hep çok korktum aklında olmadığım biriyle olmaktan. Eşlere yazık en çok. Neden ayrıldılar acaba. İşte yapmamak lazım. Hep ya başkasıyla olursa diye düşünmek lazım. Allah hiçkimseye yaşatmasın... Allahh herkese sevdiğiyle ve aynı zamanda onu sevenle olmayı nasip etsin en büyük duamdır..

Hep çok korktum aklında olmadığım biriyle olmaktan. Eşlere yazık en çok. Neden ayrıldılar acaba. İşte yapmamak lazım. Hep ya başkasıyla olursa diye düşünmek lazım. Allah hiçkimseye yaşatmasın... Allahh herkese sevdiğiyle ve aynı zamanda onu sevenle olmayı nasip etsin en büyük duamdır..

Aynen öyle bizim asla yaşamak istemeyeceğimiz şeyleri başka birine yaşatmak olmaz. Bende çok korkarım ondan. Aldatılmak, ya da benimleyken aklında başka biri olması vs. Bunun için cok dusunup, her şeyini bilip evlenmek gerek diyolar ya haklılar valla. Amin ya. Allah herkese sevdiğiyle bi hayat yaşatsın. Yarım kalan, kavuşulamayan aşklara öyle üzülüyorum kiii..

Esiyle evlenmeden once isteseydi bir sekilde bulup sizi ikna edebilirdi, evlenebilirdiniz. Esiyle nikah masasina otururken kafasina silah dayamadilar ya. Ya da bu kadar seviyorsa sizi baskasiyla evlenmeyebilirdi. Simdi kafanizi karistirmanin ne anlami var. Yillar sonra. Cocuklar olmus, yuvalar kurulmus. Helal et demek icin mi? Ben sanmiyorum. Belli ki bir bosluga dusmus, eskilere sarmis.
Yapmayin, lutfen hataya dusmeyin.

Okuyan Leyla ile Mecnun zanneder ama tabi farkları var oldukça. o hikayede Leyla ölüyor Mecnun ise aklını yitiriyor Leyla'nın yokluğunda. Sizin ise evlilikleriniz ve çocuklarınız var, başkalarıyla hayat birleştirebilecek kadar yolunuza devam edebildiyseniz o kadar da büyük bir aşk değilmiş demekki. Abartmaya gerek yok büyük ihtimalle gerçek anlamda mutlu değilsiniz ve eşlerinizi severek evlenmemişsiniz.

Çok zaman geçmiş aradan şu an yaşadığınız duygular sadece kavuşamamış olmaktan, hayallerin yarım kalmış olmasından dolayı yaşanan duygular bir araya gelmiş olsaydınız şu an onunla evli olsaydınız bunları hissetmeyecektiniz,belki çok sorunlar yaşıyor olup burada evliliğinizden şikayet eden bir konu açacaktınız. Bazen kaderci olmak iyidir özellikle böyle yarım kalmış ilişkilerin sonrasında hortlayan duygulara ilaç olur. Masumiyet filminde Haluk Bilginerin meşhur tiradı gibi

'oğlum bekir, dedim kendi kendime, yolu yok çekeceksin. isyan etmenin faydası yok, kaderin böyle.
yol belli; ey başını usul usul yürü şimdi. o gün bugün usul usul yürüyorum işte. '
Tamda benzerini yazcaktım... kader deyip geçmek lazım.. çocuğun için..

X