Hüsran

Elbette o da bir çözüm. Arkadaşınızın gittiği doktorun adı ne ve nerede çalışıyor bu doktor?
Hayatım şuan 32 yaşındayım, arkadaşımda aynı yaşıt benimle Dr ismi hatırlamıyor Bursa'da çekirge devlet hastanesinde bulmuş o Dr u.

Yaşadıklarını bende önce okumuştum seni çok ama çok iyi anlıyorum keşke hiç yaşanmasaydı bazi şeyler sonucu hiç tahmin edemedik sagolsun Dr larda çok bilgilendirmiyor. Eminim hemen hepsi birçok şikayet duyuyordur bunları bize söyleseler belki çoğumuz vazgeçerdik

Ben revizyon oldum ilk ameliyattan baya bir yıl sonra o ilk ameliyattan sonra çok psikolojik bunalım yaşadım aşırı mutsuzdum.neyse revizyon oldum yine tam istediğim gibi olmadı ama herkes beğeniyor.eskisine göre çok iyi zaten ondan bende mutsuz değilim artık.ameliyatı olacaksan çok iyi birine ol ama garantisi yok bildiğin gibi dört dörtlük olmayabilir.olmaktan vazgeçersen dolgu dene derim çok acayip iyi sonuçlar oluyor gerçekten.

Kuzenimin 4. Burun ameliyatindan sonra "artık burnunu duzeltebilecegimiz doku, kikirdak vs kalmadi umarim bu burunla mutlu olursun" demislerdi.

5-6 ay sonra burnu iceri dogru gocmeye baslasi, rahmetli michael jackson'in burnu gibi degisik bi hal almisti.

Sonra cok unlu bi estetik cerrahina gitti, eşiyle para biriktirdiler falan. Adam kadavradan kikirdak alip burnu yeniden insa etti. Ustunden 7-8 sene gecti, sislikleri indiginden bu yana burun sekli bir mm bile degismedi ve cidden guzel bir burna sahip su anda.
Doktoru kimdi ?Lütfen acil ihtiyacım var .Lütfen

Yaşadıklarını bende önce okumuştum seni çok ama çok iyi anlıyorum keşke hiç yaşanmasaydı bazi şeyler sonucu hiç tahmin edemedik sagolsun Dr larda çok bilgilendirmiyor. Eminim hemen hepsi birçok şikayet duyuyordur bunları bize söyleseler belki çoğumuz vazgeçerdik
çoğu paradan başka bir şeyi düşünmeyen kasap olduğu için...

Ben revizyon oldum ilk ameliyattan baya bir yıl sonra o ilk ameliyattan sonra çok psikolojik bunalım yaşadım aşırı mutsuzdum.neyse revizyon oldum yine tam istediğim gibi olmadı ama herkes beğeniyor.eskisine göre çok iyi zaten ondan bende mutsuz değilim artık.ameliyatı olacaksan çok iyi birine ol ama garantisi yok bildiğin gibi dört dörtlük olmayabilir.olmaktan vazgeçersen dolgu dene derim çok acayip iyi sonuçlar oluyor gerçekten.
Benim burnumdaki sorunlar çok belirgin ama bir işe yarar mı bu dolgu? Burnum çok bariz bir şekilde yamuk, dolgu ile bu görüntü bir miktar da olsa düzelir mi ki?

Benim burnumdaki sorunlar çok belirgin ama bir işe yarar mı bu dolgu? Burnum çok bariz bir şekilde yamuk, dolgu ile bu görüntü bir miktar da olsa düzelir mi ki?
İnan hiç bilmiyorum ama benim bir arkadaşın çok kemerli burnu vardı yamuk biraz dolguyla aşırı güzel oldu😂valla kalıcı dolgu olsa birde benim burnumda nefes sorunu olmasaydı ben dolgu denerdim revizyondan önce.

İnan hiç bilmiyorum ama benim bir arkadaşın çok kemerli burnu vardı yamuk biraz dolguyla aşırı güzel oldu😂valla kalıcı dolgu olsa birde benim burnumda nefes sorunu olmasaydı ben dolgu denerdim revizyondan önce.
Dolgu iyi bir yöntem değil. Revizyon olmak istiyen kişilere asla dolgu yapmayın diyen doktorlar da var

Benim sol taraf tıkalı sırtta hafif çökme var ama bir daha asla ameliyat olmak istemiyorum Bi daha o zor süreçlerden geçmek istemiyorum. Rabbım tekrar muhtaç etmesin. Birbirimize bol dua edelim

Arkadaşlar benim burnumun bir tarafı çökük olduğu için yamuk duruyor ya o çökük olan tarafa dolgu yapılırsa diğer tarafla eşitlenme ihtimali olabilir mi sizce?

Revizyon için doktorunuz kimdi?

Benim sol taraf tıkalı sırtta hafif çökme var ama bir daha asla ameliyat olmak istemiyorum Bi daha o zor süreçlerden geçmek istemiyorum. Rabbım tekrar muhtaç etmesin. Birbirimize bol dua edelim
Ben de aynen öyle. Burnum dünya çirkini bile olsa sırf o ameliyat sonrası sürecini yaşamamak için revizyon olmadım bugüne kadar

Arkadaşlar güzel burun=küçük burun diye bir şey yok. Mesela benim burnum ameliyat öncesinde geniş, etli bir burundu. Bana öylesinin yakıştığını ameliyat olduktan sonra anladım maalesef. Şimdi mesela parmaklarımla burnumu iki yana genişletip aynaya bakıyorum, yüzüm inanılmaz güzel oluyor. Sizce dolguyla burun ucu genişletilebilir mi?

Back
X