• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüsran

maviucurtmam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
13
2
1
32
Bir yerden aranarak iş görüşmesine çağrıldım. üstelik kendim başvurmamıştım. Onlar aradılar çağırdılar Cv'mi görmüşler bir yerde. neyse gittim. olumlu geçiyordu bir kaç soru sordular cevapladım ve deneyimsiz olduğum yazmama rağmen keşke deneyiminiz olsaydı hemen başlayın derdik işi öğretecek vaktimiz yok dediler.
o an nasıl oldum anlatamam sonra tokalaşırken söyledikleri iyi dilekleri bile duymadım diyebilirim kulaklarım uğuldamaya başladı resmen.
Hayır öncelikle siz arıyorsunuz ben başvuru yapmadığım halde çağırıyorsunuz ama deneyiminiz yok diyorsunuz. sorduğunuz sorulara doğru cevap veriyorum üstelik. ve ayrıyetten deneyimim olmadığı Cv'mde yazıyor.

Muhtemelen deneyimsiz olduğunu da gördüler, gene de bi görüşmek istediler. Büyük ihtimalle olumlu geçmemiş, bazen olumlu geçti sanıyoruz sadece....
Onların aradıkları aklına gelmeyen nitelikler olabiliyor...

Görüşmede sizde eksik buldukları bir şey olmuştur , deneyimi de bahane yapmışlardır muhtemelen .

İş dünyası gaddar maalesef.

keske deneyimim olmadıgı yazıyodu size uymuyosa ben buraya niye cagırıldım diye sorsaydınız ne tuaf insanlar var yaa

Muhtemelen deneyimsiz olduğunu da gördüler, gene de bi görüşmek istediler. Büyük ihtimalle olumlu geçmemiş, bazen olumlu geçti sanıyoruz sadece....
Onların aradıkları aklına gelmeyen nitelikler olabiliyor...
üstelik bana sordukları soruları da doğru ve hemen cevapladım. mesleğimle alakalı olan soruları. yani şu işlem nasıl yapılır gibisinden. kendileri de dedi evet aradığımız özelliklerden sizde mevcut bilginiz var ama pratiğiniz yok. cevap vermeniz hızlı ve doğru dediler.

Görüşmede sizde eksik buldukları bir şey olmuştur , deneyimi de bahane yapmışlardır muhtemelen .

İş dünyası gaddar maalesef.

sanırım daha tabiri caizse oynak birini arıyorlardı.

keske deneyimim olmadıgı yazıyodu size uymuyosa ben buraya niye cagırıldım diye sorsaydınız ne tuaf insanlar var yaa

dondum kaldım diyemedim birşey

Bir yerden aranarak iş görüşmesine çağrıldım. üstelik kendim başvurmamıştım. Onlar aradılar çağırdılar Cv'mi görmüşler bir yerde. neyse gittim. olumlu geçiyordu bir kaç soru sordular cevapladım ve deneyimsiz olduğum yazmama rağmen keşke deneyiminiz olsaydı hemen başlayın derdik işi öğretecek vaktimiz yok dediler.
o an nasıl oldum anlatamam sonra tokalaşırken söyledikleri iyi dilekleri bile duymadım diyebilirim kulaklarım uğuldamaya başladı resmen.
Hayır öncelikle siz arıyorsunuz ben başvuru yapmadığım halde çağırıyorsunuz ama deneyiminiz yok diyorsunuz. sorduğunuz sorulara doğru cevap veriyorum üstelik. ve ayrıyetten deneyimim olmadığı Cv'mde yazıyor.

azıcık kırıtık olaydın, bi haftada öğretirlerdi işi sana...

azıcık kırıtık olaydın, bi haftada öğretirlerdi işi sana...

hah bende bnu düşündüm ve üzüldüğümü gören herkes bnu dedi.

Deneyimin olmamasına rağmen yine de görüşmek istemişler ama görüşmede akıllarına yatmamışsın.

deneyimim olmadığını biliyorlardı. ve ben sordukları sorularıda yanıtladım. sdce pratiğim yokmuş ki yoğun bir servis orası bir sürü benzer işleri yapan elemanlar var.

Back
X