Huylu

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya :D
Öyle böyle değil. Her yerimden huylanıyorum.
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla :D
Biri orama burama dokunup kalsa kalamıyorum öyle.
Var mı bir önerisi olan? Napsam ki ya.

ama kötü bi durum ya kız kardeşim de dokunmaya gelmiyo ama bunu kullanmadım değil:KK53: tepemin tasını attırdı mı başlardım gıdıklamaya:KK49:

Pisss, gıdıklama kızı yaaa :D En kötü şey gıdıklanmak.
Ay ben böcek filan gördüğüm zaman da başlıyorum kaşınmaya, düşüncesi bile yetiyor aslında :D

Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya :KK70:
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla :KK70:
:KK70::KK70::KK70:Herkes gıdıklanır da ,senin ki yoğunmuş.
Seni güldürmek kolay o zaman.Moralin bozuk olunca eşin bir gıdıklar ,sorun hallolur.:KK53:

:KK70::KK70::KK70:Herkes gıdıklanır da ,senin ki yoğunmuş.
Seni güldürmek kolay o zaman.Moralin bozuk olunca eşin bir gıdıklar ,sorun hallolur.:KK53:

Yok işte sinir basıyo bana geliyorlar :D Tersliyorum çok fena dokunmasana diye. Çünkü cidden çok fena oluyorum ya :(

Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya :KK70:
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla :KK70:
ya vallahi bendede öyle eşim dokunur afedersin öküz gibi gülerim:) nasıl geçerki acaba

Back
X