Bebek Beslenmesi Huysuz Bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gaz falan degil bu yaa
Gazini cikariyor, burnundaki sumukleri temizliyorum, karni tok, alti temiz, yine de butun gun uyumuyor. Uykuya dalinca en fazla 15dk uyuyor, tekrar uyumasi 2saati buluyor. Sessizce yatmiyor da yerinde, bu resmen huysuzluk. Bebegim neden boyle davraniyor anlamiyorum.
Annelik ne kadar zormus...

Ole cnm cok zor br doktora gotr belki.br rahatszlgi vardr insan byeri agrynca yatabilirmi snce yatamz br doktora gotr

Gaz falan degil bu yaa
Gazini cikariyor, burnundaki sumukleri temizliyorum, karni tok, alti temiz, yine de butun gun uyumuyor. Uykuya dalinca en fazla 15dk uyuyor, tekrar uyumasi 2saati buluyor. Sessizce yatmiyor da yerinde, bu resmen huysuzluk. Bebegim neden boyle davraniyor anlamiyorum.
Annelik ne kadar zormus...
Canim bebegin ne kadar bilmiyorum ama eger biyerlerinde bir sıkınti olmasa onlarda sakin olurlar cunku uykuya dinlenmeye ihtiyaclari vardir huysuzluk herseyin farkinda olan cocuklarda olur gazini cikarsa bile demekki yetmiyor benimkide oyle kakasini yapiyor gazini cikariyor ama hala mizmiz sallamadan uyumuyor eger kan tahlili idarar tahlili yaptiripta hersey temiz dediyse drun gazdir o zaman bugunlerde gececek insallah bebislerimizin tutup elinden gezdiricez

Bide benimki cok zor emiyor uykusu geldigi zaman imkani yok emmiyor uykusu gelmedigu zamanda sancidan kivranmaktan ememiyor yazik kuzucuklara kucucuk canlariyla ne aciyla ugrasiyorlar Allah sifa versin hepsine

Ole cnm cok zor br doktora gotr belki.br rahatszlgi vardr insan byeri agrynca yatabilirmi snce yatamz br doktora gotr
Doktora gittik bir seyi yok dedi. Zaten sokaga cikinca bi sakinlik vuruyor hemen uyuyor bizimki. Hava bu kadar soguk olmasa her gun sokaga cikaracagim yani. Babasinda da hic durmuyor hep beni istiyor, en cok da bu yuzden yorucu oluyor.

Back
X