ne yapsam ne etsem şeklini değiştirsen süslesemde püslesemde hiç bir eşyamı begenmiyorum hepsinden nefret ediyorum hepsinide atmak istiyorum 6 yıl önce ne zevksizmişim diyorum maddi durum olsa hepsini dagıtırım herhalde benimgibi olan varmı acaba hele salon takımım kahverengi sanki gözüme kirli gibi görünüyor temizliyorum temizliyorum yok hep aynı bu ne yahuuu
Siz eşyalarınızdan sıkılmışınız,artık gözünüze batar olmuş
Ben kiradayım oturduğum ev dayalı döşeliydi girdiğimde.hoş daha dört ay oldu
sevdim ben evi ve eşyaları
ben kahverengi olan salon takımımı yeni beyaza boyadım.sandalyelerin minderlerini de beyaz üstüne uçuk pembe çiçekli bir kumaşla kapladım.tabi eşim çoğunu yaptı.:)
kanepelerime de beyaz örtü aldım şık bir şeyler.
ve mutlu son.
nette çok var.boya polisan x1 subazlı ahşap,metal boyası.kokusuz.
chalk boya diye de bakabilirsin.boya içine derz dolgu malzemesi katıp iki katda bitiriyorsun işini.
ben kahverengi olan salon takımımı yeni beyaza boyadım.sandalyelerin minderlerini de beyaz üstüne uçuk pembe çiçekli bir kumaşla kapladım.tabi eşim çoğunu yaptı.:)
ve mutlu son.
chalk boya diye de bakabilirsin.boya içine derz dolgu malzemesi katıp iki katda bitiriyorsun işini.
ve mutlu son.
Akadaşlar o kadar kolay mı boyanıyor mobilyalar yemek odamdan ve seçimlerimden bende muzdaribim. bu konuda topiğim bile var ama başlık huysuzluk değil :))) Onu akıl edememişim Boyatalım dedik renk değişimine 4000 istediler. nasıl yani evde boyadınız oldu ha?
Akadaşlar o kadar kolay mı boyanıyor mobilyalar yemek odamdan ve seçimlerimden bende muzdaribim. bu konuda topiğim bile var ama başlık huysuzluk değil :))) Onu akıl edememişim Boyatalım dedik renk değişimine 4000 istediler. nasıl yani evde boyadınız oldu ha?
ben de burda paylaşmak istiyorum ama hiç vaktim olmuyor.
çalışıyorum,eve gidince 3 çocuk.hiç nete oturamıyorum.
çok geç olmasa da koyacağım inşALLAH.
sandalyenin eski halini çekmiştim ama masayı unutmuşum.
ama eskitme işte kahverengi.
çok çok kolay boyanıyor gerçekten.keşke geçen yıl yapsaydım diyorum.
ve mutlu son.
yok canım kalmadı.
hatta önce eşim derz dolgu malzemesi katmadı.ruloyla yaptık.ama fırçayla daha güzel oluyor.hatta parlak bile oldu ve yüzey pürüzsüz.
ben de az da olsa endişeliydim ama harika oldu.
sandalyeleri çocuklarla boyadık.
evde olsam kapıları bile yapmıştım ama çalışınca vakit olmuyor.
eşimi ikna etmem gerekli.