- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
onlar size laf soksun ,siz onlara laf sokun..Kim daha iyi lafı gediğine oturuyor ,oturup karar verelim...
Sanirim sen cevabı beğenmedine yorum yapmayin sizde konumu begenmediyseniz
Onun yaptığının aynısını yapman ona kizma hakkını elinden alır..
Sanirim sen cevabı beğenmedin
Laf sokmakla boş konuşmak arasındaki fark önemli bence. Bir insan bana laf sokuyor demem için benim onu ciddiye almam gerekiyor ki laf sokuyor diyim dediğine alınayim. Ama boş konuşan gereksiz bir insan olduğunu dusunuyorsam muhattap olup cevap bile vermem boş konuşuyor der sinir bile olmam. Sürekli yarış halinde olacaksınız böyle davranınca ve buda sizi yoracaktir bence. Ben olsam seviyesi bu der cevap bile vermem.ben hep soyle bakiyorum konuya; ilk satasan, ilk saldiran kimse benim icin o suclu. Yani durup dururken laf sokunca illaki kiziyorum ona
Ben yazan kişi değilim. Arkadaş görüşünü söylemiş hakkını almış gibi olmuşsunsen de benim cevabimi begenmedin sanirim
Laf sokmakla boş konuşmak arasındaki fark önemli bence. Bir insan bana laf sokuyor demem için benim onu ciddiye almam gerekiyor ki laf sokuyor diyim dediğine alınayim. Ama boş konuşan gereksiz bir insan olduğunu dusunuyorsam muhattap olup cevap bile vermem boş konuşuyor der sinir bile olmam. Sürekli yarış halinde olacaksınız böyle davranınca ve buda sizi yoracaktir bence. Ben olsam seviyesi bu der cevap bile vermem.
İşte ciddiye alıyorsunuzyani bakiyorum seviye belli ama kendime diyorum ki ne hakla bana bunlari soyler ben de susarim? Bir de susunca kendimi kotu hissediyorum
Eski konunuzu hatırlıyorum. E tabi hoşlarına gitmeyen laf söylüyorsunuz sevinecek halleri yok. Bence böyle devam . Darısı iş yerindeki kendini uyanık sananlara.
Hoşlanmazlar tabi. Eskiden ne güzeldin, vurup kafana ekmeğini elinden alıyorlardı. De ki '' Hee, işe girdim gözümün çayırı açıldı, iyi oldu çok da güzel oldu. ''Iyi aksamlar kizlar
actigim konulardan biliyorsunuzdur belki ben simdiye kadar coook sakin, uysal bir tiptim. Millet laf sokar gecerdi ben oylece kalakalirdim. Hem laf duyardim hem de arkadas bile olmazlardi
simdi artik o olu topragini atip yavas yavas karsilik veriyorum ama bundan pek hoslanilmadi sanirim. Hos biliyorum ki zorba, kotu insanlar saf insanlar degisip dis gosterince hoslanmazlar ama acaba uslubum mu yanlis diye size sormak istedim.
en son yasadigim su:
bizim aileye sonradan dahil olmus bir insan var ve birazcik patavatsiz gulerek laf sokan tiplerden, mesela gelip ayyy sen evde mi kaldin bakiyim? Ya da ben senin hakkinda sunu sunu duydum sana soyle soyle dediler diyip gulerek kiskirtan tiplerden.
akrabalardan biri bosandi, bu da ortamda keyiflenerek anlatti ben de dondum dedimki bak nasil egleniyosun onlar bosandi sana malzeme cikti?! Buna bozuldu
ayni gun bizim oldugumuz sehre laf atti yani iste konyalilar hep boylesiniz biktim sizden falan ben de madem bizden memnun degilsin niye evlendin, hadi evlendin niye bosanmiyosun dedim
bana cok kizmis ki hala kizgin ben cok degismisim ise baslayali gozum acilmis bu aslinda iyiymis ama ona karsi yapmamaliymisim? Resmen ben sana sayiyim ama sen sus diyor saka gibi
simdi size soruyorum ben boyle oldukca bir rahatlamaya basladim ama karsimdakiler pek hoslanmiyor, iste sana laf sayardim da anima denk gelmedin falan dedi? Ben soylediklerimde bir terslik goremiyorum. Ayrica istedifini soyleyen istemedigi kadar isitmez mi?
Yani anlayamadigim insanlar kendileri lafi sayalim sen sus bisey deme diyorlar.
bunun bir ayari var mi?
Bence bu tepkilerini sana karşı ve sana göre ezikleyici hakkını çiğneyici şekilde davrandıklarında yap. Her şeye bu şekilde tepki verirsen alışkanlık olabilir. Boşanma mevzusunda iyi demişsin ama ben bile keyiflendimevet ben de sizi hatirladim. Biraz once yine sinirimi bozdugu icin bir hisimla
Actim konuyu tabi bir de bebek adimlari attigim icin henuz hep durup soruyorum acaba fazla mi gittim sorun bende mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?