Niye illa eşini beklediler. Saçmalığa bakın. Keşke kavga çıkarıp emzirmek için alsaydınız. Sonra ne oldu peki? Geldi mi kv hazretleri. Doğuma niye gelmek istedi? Sizin anneniz falan geldi diye mi?Heppppsiaynı hepsi. Ben doğumu yaptım eşim annesini alıp hastaneye getirmek için gitti. Gelmiyorum diye trip yapmış. Eşim onu ikna için ugrasmış(doğuma giderken onu da almadık dşye küstü zaar) eşim gelmeden bebeği getirmedi ler uzun süre emziremedin arıyorum eşim birazdan birazdan diyor gelemiyor getiremiyor. Yolda çikolatalar yapılmış evde sofralar kurulmuş. Benim yenidoğmuş bebegim de emmek için bekliyor. Allah biliyor hepsini boşver. Hepppsi aynı.
Kesinlikle oğlum oğlum diye ağlıyormuş ama söylediklerini hiç düşünmüyor.cok patavatsız biri malesef,bu özelliği herkesin farkında.Gerektiginde net bir şekilde cevap verdiğim için beni eşimin kardeşlerine şikayet etmiş.onlarda sizin çocuğunuz mu annemi azarlıyorsunuz diye konuşuyor. Aslında azarlayan yok sadece net bir şekilde durum dile getiriliyor. Ağzı olan konuşuyor yaniAllah'a yakın sana uzak olsunlar. Kocanın ailesini kafaya takip da mutsuz olma. Onlar hayatında yokmuş gibi davran. Kim ne dedi diye düşünme. Kendi çekirdek ailenle mutlu olmaya çalış.
İnan daha beterini atlattım ben. KV gibi bir gerçek var orta da. Çoğu erkek anası oğlunu düşünmüyor sadece gelini nasıl ezebilirim diye düşünüyor.
Anlayacağın ne iyligi ne kötülüğünü gör bunların. Uzak dur kafan rahat olur.
Kvnin bebekicin söylediği laflarına alınma belli ki cahil biri, seni uzmek için demiş. Gerektiği yerde pat pat vereceksin cevabını. Seni uzmesine izin vermeye devam etme. Salla gitsin yoksa hayatı kendine ziyan edersin.
Inanamiyorum bu ne bencillik ne hastalıklı ruh hali.Kac yaşında insanların yaptıklarına bakın.Iste böyle zamanlarda yapılanlar söylenenler unutulmuyorNiye illa eşini beklediler. Saçmalığa bakın. Keşke kavga çıkarıp emzirmek için alsaydınız. Sonra ne oldu peki? Geldi mi kv hazretleri. Doğuma niye gelmek istedi? Sizin anneniz falan geldi diye mi?
Yazık ya.Dunya onların etrafında donuyor sadece.Kimsenin üzüntüsü telâşı heyecanı yok bir tek onlar.cozum yok şikayet çok.Cocuklar bile daha akıllı.son sözünüz de o kadar doğru ki.hatta bulastikca her yerin daha çok kirleniyorHerkes en beterinin kendi basında olduğunu sanıyor:)
Benim hanımefendi de bir defa arayip prematüre doğan kızımı sormadı. Yalnız bakabiliyor musun demedi.
Kendi kızının nikahına hayırlı olsun dedim 1 hafta sonra düğün için tekrar arayıp hayırlı olsun dememisim diye kırılmış. Ben el kadar yavrumun derdine düşmüşüm onun 28 yaşında kızı kocaya gitmis çok büyük dert!
Eşime aramadı diye şikayet etti. Ben de eşimin ağzını yırttım o bir kere aradı mi benden bekliyor kalp bir tek onda yok dedim inadına aramadım.
Kandile kadar 2 ay geçti kandilde iki kere aradım kutlamaya açmadı.
Aman ne üzüldüm.
Aklınca bana tripleniyo.
Hele bir denk gelelim ağzını açsın.
Çok pis kırcam o zaman kırılmak ne görecek.
Yani arkadaşın dediği gibi.
Hepsi aynı b.kun başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?