Merhaba arkadaşlar,çok derin hüzün icindeyim.aslinda şükrediyorum sahip olduğum herşey için ancak bu üzüntü hali geçmiyor.Yaklasik 4 aylık bir bebeğim var.Pandemi sürecinde stresler yaşayarak geçirdim hamileligimi.Esimi izne çıkardılar keza bende izne çıktım.Dogum olduktan sonra eşimin annesi geldi,bazı olaylar yaşadık.Birsey demememe rağmen bizlere alınganlıklar ve tavırlar gösterdi.Bunlarida paylaşmıştım.Saolun ki gerekli desteği ve öneriyi arkadaşlar vermişti.Bunlari tekrar yazmak istemiyorum ama lohusa psikolojisine kv girmişti ve ilgi istiyordu eşimden.Cok şükür eşim olayları makul değerlendiren biri.Gereklo tepkiyi koymuştu saygı çerçevesinde ama bunu bile diğer oğullarına şikayet edip abilerinin karşısına geçmesine sebep oldu.Cunku bir anne ne yaparsa yapsın ağlıyorsa haklıdır o üzülmez.Bakalim ilerde kendi durumlarında annelerine patavatsizluklarina hesap kitap yaptığı durumlara onlar benim eşim gibi saygılı cevap verebilecekler mi?Bunlar beni çok üzdü.Ithamda bulundular.Dogun oncesi ve sonrasi bana ve bebegim için degersizce davrandılar ağızlarına geleni düşünmeden söylediler.taktiklari takıdan su kadar zarar ettik diye konuştular.Kandilde sadece kandil kutlamak için aradım.nasil annelik seni ayırıyor mi boşboş bakıyordu diye soruyor.esimin küçük kardesini yabancilamisti seni de yabanciliuor mu diye soruyor.Bir bebek nasil annesini yabancılar saçma sapan ama insanın sınırını bozan sorular.sakince kısa cevap verip kapattım.Deprem oldigundanda aradı acmadim.aksam eşimle konuştular yeterli geri dr dönmedim.Bu hafta eşim ise geri dondu ve 4 ay sonra ilk defa bebekle yanlız kaldık.cok güzel onunla olmak ama kendimi mutsuz hissediyrm. Ozel bir asi yaptiricaz onun parasını ablam veriyor eczacı olduğu için parayı kabuk etmiyor annem pazar harçlığı için para veriyor.Bubkar beni uzuyor.Esimin 4 ay çalısamamasından dolayı.Ama kp gözün aydin ise başlamış bizde hep düşünüyorduk nasıl olucak böyle diye diyor.Ama ne maddi destek vermek ne de gelmek yok.bir bez bike ali9 getirmediler.Uman da yok zaten.Böyle laf ebeliği yapmaları ve tavırlarıyla bizi değersiz görmeleri çok gucume gidiyor.Calisan biriydim şimdi su hastalık ve bebeğine bakacak kimsenin olmaması sebebiyle işten de ayrilicam.O zaman da beni eşimin kardeşlerinin çalışan sevgilileriyle karşılaştıracak yada nispet yapicak.Saglikli dusunemedigimin farkındayım.Onerilerinizi bekliyorum.