• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüzünlüyüm...

ah be GelenKutusu GelenKutusu sanırım benziyoruz benimde iki oğlum var ayrılalı 3 seneye yaklaşacak.. pişmanlığım o adamdan boşandığım için değil aksine onurlu bir hayatı seçtim..

ama genç kızlık hayallerim...

geçen gün kk da evim evim bölümüne evimin resimlerini koymuşum yıllar öne görünce içim cızz etti.. çeyizim..

gelinlikli fotoğrafımı görünce üzüldüm içindeki 20 yaşındaki kendime.. nasılda herşeyden habersiz mutlu...

adam olsaydı.. etrafındaki insanları dolandırmasaydı mesela.. namusuyla çalışıp şerefiyle para kazansaydı evde oturmak yerine.. herşeye rağmen devam ettirebilirdim çocuklarım için.. ama o bunu bile yapamadı..

beni tanıyanlar senin gibi bir kadınn nasıl bunları yaşar diyor... kimine göre kadar kimine göre yanlış tercih..

yolumuz bahtımız açık olsun inşallah :)))

ah be GelenKutusu GelenKutusu sanırım benziyoruz benimde iki oğlum var ayrılalı 3 seneye yaklaşacak.. pişmanlığım o adamdan boşandığım için değil aksine onurlu bir hayatı seçtim..

ama genç kızlık hayallerim...

geçen gün kk da evim evim bölümüne evimin resimlerini koymuşum yıllar öne görünce içim cızz etti.. çeyizim..

gelinlikli fotoğrafımı görünce üzüldüm içindeki 20 yaşındaki kendime.. nasılda herşeyden habersiz mutlu...

adam olsaydı.. etrafındaki insanları dolandırmasaydı mesela.. namusuyla çalışıp şerefiyle para kazansaydı evde oturmak yerine.. herşeye rağmen devam ettirebilirdim çocuklarım için.. ama o bunu bile yapamadı..

beni tanıyanlar senin gibi bir kadınn nasıl bunları yaşar diyor... kimine göre kadar kimine göre yanlış tercih..

yolumuz bahtımız açık olsun inşallah :)))

Dün gazetede bir haber okudum. Instagramda galiba. Kadın 9 yaşında tecavüze uğramış. Sonra annesi bunu geneleve satmış.
Çok kötü hayatlar var.

Ne yapalım yani boşandıysak. Allah'a şükür her şey için. Sahip olamadıklarımız için değil, sahip olduklarımız için binlerce kere şükür. En başta evlatlarımız, sonra sağlığımız.

Dünyadaki bütün hasta insanları düzeltemeyeceğimize göre... Kendimizi boş yere üzmeyelim.

İyi, merhametli , güzel kalpli insanların iyi kaderleri olmuyor her zaman. Hatta genelde olmuyor.
Çocukların olduğunu biliyordum ama benim gibi iki kızın olduğunu bilmiyordum. O kadar şanslısın ki, hiç kaybetmeyecegin harika arkadaşların olacak. Çok mutlu ol, zamanı gelince kalbini de , ruhunu da güvenle teslim edebileceğin biri çıkacaktır karşına. Bu şart değil elbette ama olursa da yok denmez:KK68:

Allah yardımcınız olsun,dilerim çocuklarınız da siz de ömür boyu mutlu olursunuz

Back
X