Huzur hanem

teşekkür ederim Rabbim hepinize daha iyilerini versin
yasmincim seni bizim evde görmek heycanlandırdı bizi hoşgeldin sefalar getirdin herzaman bekleriz:)
bu arada güncellemem lazım sanırım huzurhanemize pembik bi oda dahil oldu malum;)

hb cnm bnm süper aydınlık bir evin var darısı bize inşallah cnm evet laydnin odasınıda göster annesi en çok merakla zeyneb adayla oraya baktık yoktuopuyorumnanaktan

Ayyy evini merak ediyodum zaten, iyi ki rastladım çok hoşmuş.Evin güzelmiş canım, ferah, huzur dolu dediğin gibi...Ancak kusura bakmazsan nacizane bir onerim var, salonundaki küçük halı güzel ama oraya uymamış gibi geldi, sehpanın altına koltuğunun renkleriyle uyumlu kçük bir halı koyarsan daha güzel olur sanki.Umarım yanlış anlamazsın beni... Güle güle oturun inş....

canım turkuaz kahverengi odana bayıldım resmen.bende koltuklarımı kaplattırmak istiyorum ve aynı bu tonlarda tıpkı hayal ettiğim gibi ama bi türlü bulamadım.seninkiler yenimi kaplattırmamı .bilgilendirirsen sevinirim.eğer yeniyse markası ne merak ettim.

tatlım mutfagın hariç herşeyini çok beğendim zevkle döşenmiş renk uyumu çok hoş sanırım mutfak renkleri ve modelide senin zevkin değil hazır evdi sanırım allah güle güle oturmayı nasip etsin ........

blogtanda takip ediyorum sizi ve Alya Dua'yı :) Ve en sevdiğim bloglardan biri sizin bloğunuz (çok zevkli) yıllar öncesinin zevkine göre dizilmiş bir ev olmasına rağmen ben çok beğendim özellikle o turkuaz renkli koltuğu :34:

Back
X