- Konu Sahibi belgin_815
İşte bunu diyorum, konu sahibinin durumunu bilmiyoruz ve çok sert eleştiriyoruz
Konu sahibi sende yazsana bacım ya konuyu açıp gitmişsin parçalanıyorum burada kaç saattir.
kardeşin konusunda hassas olman çok doğal ama bu konuyla uzaktan yakından bi bağlantısını kuramadım
senin yazdıklarını her zaman okurum çoğu da hoşuma gider
ama burda çok farklı bi durum olduğunu düşünüyorum
çocukların hele ki kız çocuklarının çok da el bebek gül bebek büyütülmesi taraftarı değilim yaşadığımız ülke türkiye kadınların sadece erkek şüphelendiği için öldürüldüğü töre cinayetlerinin olduğu meslek sahibi olmayan bi kadının baba evine dönmemek için her türlü zulme katlandığı vs vs örneklerin çoğaltılabileceği bi ülkemiz var
kızkardeşin evli ve çocuklu bi adamda teselli arasaydı onu bu yoldan döndürmek için uğraşacağından da eminim
çünkü bu kızkardeşin gibi zaten içinde bulunduğu durumla mücadele etmekte zorlanan bunu başaramayan ve yardım almak zorunda olan bi kadının hayatını böyle bi adam daha da berbat bi hale getirmezmiydi
bu kadın zor durumda ve bu adama tutundu, burda bi yanlış var çünkü bu adam yüzde /90 karısını tercih edecek
bunu hoş gördüğümüzde hep daha fazlasını hoş görmemiz gerekir
bi hatayı başka bi hatayla ört pas etmekten başka bi şey olmaz
o kadar yaşanan kötü örneklere rağmen kızlarımız hala 20-22 yaşında anne oluyor anne olmak evlenmek için çok ama çok tecrübesiz bi yaş değil mi?
herşey birbirine zincirle bağlı hepimizin hayatı bi şekilde birbirine giriyor kız kardeşin çalışan bi kadın olsaydı evliliğinde belki de eşi elini kaldıramayacaktı hadi kaldırdı diyelim boşandılar donanımlı bi kadın olduğu için çok daha çabuk üstesinden gelecekti
bundan sonraki tercihleri mutlaka hep bi tık daha iyi olacaktı