Huzur nasip olur mu bize?

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
43
42
O kadar sinirliyim ki uyuyamıyorum.Eşimle memuruz.Yazlık aldık yazları kafa dinlemek için.Ama anne ve ablası bize 2-3 saat uzaklıktaki köylerine birtakım ağaç vs. dikmek için akıl vermişler yine.Maksat yazımızı da huzursuz geçirelim.Baştan beri bana düşmanlar.Hep laf sokup beni üzdüler.Yazın bari kafa dinleyelim diyorum eşimle tartışıyoruz bu köy meselesi yüzünden.Artık bıktım.Keşke evlenmeseydim.

Yok nere gitsek huzursuzluk peşimizi bırakmaz.ne münasebet ağaç filn onlara ne.siz davet etmeden gelmesinler bi zahmet çalışan hanımsınız lafın altında kalmayın .

Köylerine ağaç dikmek için eşinizi mi çağırdılar onlar nerede yaşıyor kendileri diksin

ay_girl .!.:
Yok nere gitsek huzursuzluk peşimizi bırakmaz.ne münasebet ağaç filn onlara ne.siz davet etmeden gelmesinler bi zahmet çalışan hanımsınız lafın altında kalmayın .
Zaten görüşmüyoruz.Eşimle görüşüyorlar.Dediklerini yaptırmak her zaman en büyük amaçları.Eşimden de şöyle bahsediyorlar: O, Allahtan korkar bizim dediğimizi yapar.

Köylerine ağaç dikmek için eşinizi mi çağırdılar şıyor kendileri diksin
Aynı binada yaşıyoruz maalesef.Köye gidip içgüveyini de çalıştırır mal sahibi oluruzdiyor bizimkisi.Ben istemiyorym diyorum.Çünkü onlarla anlaşamıyoruz.Eşimin bu köy aşkı ve ana kuzuluğu yedi bitirdi beni.

Aynı binada yaşıyoruz maalesef.Köye gidip içgüveyini de çalıştırır mal sahibi oluruzdiyor bizimkisi.Ben istemiyorym diyorum.Çünkü onlarla anlaşamıyoruz.Eşimin bu köy aşkı ve ana kuzuluğu yedi bitirdi beni.

Ağaç dikmekle mal sahibi olmanın ne alakası var, 3-5 ağaç sahibi olsa ne olur olmasa ne olur. Hem ağaçlara kim bakacakmış? Sen git ağaç dik ben yazlığa gidiyorum de o zaman.

Ohho esinde ailesinin en ufak sozunde çark ediyorsa işin var daha senin kolay gelsin denir .. bence huzursuzluk olmasin diye esine uyma cok istiyorsa gitsin kendi diksin gec yazliga takıl sen benden soylemesi

Ağaç dikmekle mal sahibi olmanın ne alakası var, 3-5 ağaç sahibi olsa ne olur olmasa ne olur. Hem ağaçlara kim bakacakmış? Sen git ağaç dik ben yazlığa gidiyorum de o zaman.
Köye ablasıyla ev yapıp arada gidip bakarım diyor.Aslında sallamayacak keyfine bakacaksın da ben yapamıyorum.

Köye ablasıyla ev yapıp arada gidip bakarım diyor.Aslında sallamayacak keyfine bakacaksın da ben yapamıyorum.

O zaman böyle kendi kendini yersin canım. Uzun iş o köye ev yapacak da, ağaçlara bakacak da ev yaparsa diksin ağacı çok mantıksız ve anlamsız geldi bana ve saçma kusura bakma ama.
Bence sen tavrını belli et, çok fazla taviz vermemek lazım. Ben olsam sen git bende atıyorum annemi kardeşimi veya kuzenimi alıp yazlığa gidiyorum derdim.

O zaman böyle kendi kendini yersin canım. Uzun iş o köye ev yapacak da, ağaçlara bakacak da ev yaparsa diksin ağacı çok mantıksız ve anlamsız geldi bana ve saçma kusura bakma ama.
Bence sen tavrını belli et, çok fazla taviz vermemek lazım. Ben olsam sen git bende atıyorum annemi kardeşimi veya kuzenimi alıp yazlığa gidiyorum derdim.
Canım tavrımı belli ettim.Açıkça söyledim sen köye ben yazlığa o zaman diye...

MissPoine .!.:
Tamam o zaman bu konuda kesin ve net oluyorsun. Vazgeçmek yok :)
O işin sonu yok zaten pişman olur oda onca çabaya, bırak takılsın..
Her zaman netim zaten.Diksin ağacını.Ne hali varsa görsün.Allah böyle huzur bozanları seviyor mu ne? Her zaman dediklerini yaptirabiliyorlar.

Back
X