- 7 Eylül 2019
- 37
- 34
- 38
- 32
- Konu Sahibi BynKaramelize
-
Can tatlıdır hele onun canı çok tatlıdırda bozuk psikoloji ,bozuk ruh ve aLkol olunca içime kurt düşmedide değil. Hayır normal insanlar gibi ara bari yalvar yakar affet beni diye bende affetmiyorum deyip boşanalım bitsin daha neden bu eziyet gerçekten bende psikoloji kalmadıAy şu haline bile üzülmüşsünüz
Ne yapacak ayol kendine. Boş teneke çok ses çıkarır derler.
O kurdu yollayın münasip bir yere. Bu yaptığı bile psikolojik baskı. Taciz ediyor sizi.Can tatlıdır hele onun canı çok tatlıdırda bozuk psikoloji ,bozuk ruh ve aLkol olunca içime kurt düşmedide değil. Hayır normal insanlar gibi ara bari yalvar yakar affet beni diye bende affetmiyorum deyip boşanalım bitsin daha neden bu eziyet gerçekten bende psikoloji kalmadı
Niye umut versin kiAlkollu adam ne yapar bilinmez.Sen ara he he donecem de araya buyuk kat otur guzelce konusun anlas bosan basina bela olur sonrasi
Kestim kapattım telefonumu kendiside kapattı zaten ablama yazıyor arıyor bana söylediğini biliyor sonra kapattı zaten bunları söyleyeyipNiye umut versin ki
Yapacaksa da yapsin madem.anasinin babasinin yaninda itip kakmayı biliyor ama
O he he demeleri de başına dert olur sonra konu sahibinin
Iletişimi tamamen kes bence
Yapmasın inşallah. Ne kadar merhametli olduğumu biliyor oynuyor benimle inşallah öyledirEski konunuzu simdi okudum
Asla inanma bişey yapmaz kendine
Edeceğim ama nerde olduğu belirsiz. Memleketteyim dedi o kadarPolise ihbar edin siz. Vatandaş borcunuzu yapmış olursun. O kadar yeterli.uzak dursun hayırsız
Aman tatlı olsun gerçekten hayatını yaşasın birdaha evlensin mutlu olsun yeterki uzak olsun dedirtti şuan bana ama böyle saçmalıklar içine sokmasın yeterli kendimden utanıyorumcan tatlıdır hele böyle adamların cani daha tatlıdır.
ıyyy en sinir olduğum tipler..
Aman tatlı olsun gerçekten hayatını yaşasın birdaha evlensin mutlu olsun yeterki uzak olsun dedirtti şuan bana ama böyle saçmalıklar içine sokmasın yeterli kendimden utanıyorum
Edeceğim ama nerde olduğu belirsiz. Memleketteyim dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?