Huzur nerdesin huzur!!

BynKaramelize

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
37
34
38
32
İyi geceler hanımlar. Bugünkü konumdan anlaşılacağı gibi boşanmak üzere olduğum eşim. Dut gibi sarhoş vaziyette kendimi öldüreceğim diyor. Görüntülü aradı ablam ablaa bak kendimi kesicem deyip bıçakla değişik hareketler yapıyor konuşamıyor bile. Ben hiçbirşey demedim konuşmadım. Memleke geldim buraya gömsünler diyor. Ben bu kadar hata yapıp insana böyle zalimlik eden insan görmedim nerde olduğunu bilsem ihbar edeceğim canına kastı var diye ama tam yer söylemiyorda. Vicdan yaptırıyor eve şu kadar para bıraktım arkamdan al göm diyor. Yapmaz yapmaz ama alkol bu şişede durduğu gibi durmuyor. Gece gece mahvoldum kendine zarar vermez değil mi ? Yinede ısrarla kararımdan döbmedim blöf yapıyor diye ama kendine zarar versinde istemem. Ne güzel dünya hem karına eziyet et başka çare bırakma hem ben kendimi öldüreceğim de karşındakine bu şekilde de eziyet et. Hiç mi huzur olmayacak boşanamayacakmıyım ben rahat rahat .İnsanız ya insan taş olsa çatlar bu kadar olmaz dostlar ben şaşırdım iyice.

Ay şu haline bile üzülmüşsünüz
Ne yapacak ayol kendine. Boş teneke çok ses çıkarır derler.
Can tatlıdır hele onun canı çok tatlıdırda bozuk psikoloji ,bozuk ruh ve aLkol olunca içime kurt düşmedide değil. Hayır normal insanlar gibi ara bari yalvar yakar affet beni diye bende affetmiyorum deyip boşanalım bitsin daha neden bu eziyet gerçekten bende psikoloji kalmadı

O kurdu yollayın münasip bir yere. Bu yaptığı bile psikolojik baskı. Taciz ediyor sizi.

Alkollu adam ne yapar bilinmez.Sen ara he he donecem de araya buyuk kat otur guzelce konusun anlas bosan basina bela olur sonrasi

Alkollu adam ne yapar bilinmez.Sen ara he he donecem de araya buyuk kat otur guzelce konusun anlas bosan basina bela olur sonrasi
Niye umut versin ki
Yapacaksa da yapsin madem.anasinin babasinin yaninda itip kakmayı biliyor ama

O he he demeleri de başına dert olur sonra konu sahibinin

Iletişimi tamamen kes bence

Niye umut versin ki
Yapacaksa da yapsin madem.anasinin babasinin yaninda itip kakmayı biliyor ama

O he he demeleri de başına dert olur sonra konu sahibinin

Iletişimi tamamen kes bence
Kestim kapattım telefonumu kendiside kapattı zaten ablama yazıyor arıyor bana söylediğini biliyor sonra kapattı zaten bunları söyleyeyip

can tatlıdır hele böyle adamların cani daha tatlıdır.
ıyyy en sinir olduğum tipler..
Aman tatlı olsun gerçekten hayatını yaşasın birdaha evlensin mutlu olsun yeterki uzak olsun dedirtti şuan bana ama böyle saçmalıklar içine sokmasın yeterli kendimden utanıyorum

Aman tatlı olsun gerçekten hayatını yaşasın birdaha evlensin mutlu olsun yeterki uzak olsun dedirtti şuan bana ama böyle saçmalıklar içine sokmasın yeterli kendimden utanıyorum

eski konunu bilmiyorum
suanki anlattığına göre blöf yapıyor bazı dengesiz erkeklerin yaptığı gibi takılma umrunda olmasın

Edeceğim ama nerde olduğu belirsiz. Memleketteyim dedi o kadar

Siz cep telefon numarasını ve adresini verin gerisi polisin problemi sizin değil. Ha kendini öldürse bari sizin başınıza bela olmaz bundan sonra. Pozitif düşünmek lazım (ek not: böylelerine canı tatlıdır, kendine birşey yapmaz bunlar)

Herkes kendinden sorumlu
Takılmayın hayat neyi gösterir bilemeyiz
İnsanların tercihine karışamayız.

Ne yaptınız? Ne durumdasınız? Narsistmiş başlığı bar, bir okusanıza. Avukat tutup tüm verdiğiniz parayı alıp dımdızlak bırakın. Çok leş ve iğrenç bir aile ve adam. Lütfen diğer başlığı okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…