Huzur sadece huzur istiyorum!

Ben ne hatalarına rağmen konuşuyorum kv ile, ama mesafe koydum, sık görüşmüyorum oğlunu gönderiyorum.

Mal mülkü kızına bıraksın o zaman.
Kizim bıraksın diye kendini paraliyor zaten.arkamdan her türlü iftirayı atıp annesini inandırdı. .
Buyursun mutlu mesut yaşasınlar. Bana uzak olsunlar huzur bulayım yeter.
Ben şu hayatta şunu çok iyi anladım,kıymet bilmeyen insandan uzak duracaksın.

Aynı bnm kv gibi ..
Ben mesafemi tavrımı koydum eşim ne dese desin yeter artık dedim binde bir konuşuyorum artık beni aramıyorlar aradıklarında açmadım inatla eşime şikayet ettiler bende inatla açmamaya devam ettim ve sonuç ortada..
şuan sorunlu bi hamilelik geçiriyorum görümcem aradığında ona durumumu anlattım,anneside yanındaydı ve bi geçmiş olsun bile demedi ki demesin bende bu durumda tamamen kopardım iplerimi..
Eşim halen diyor annemi ara duasını al !
Ne arıcam senin annen bi geçmiş olsun lafını çok görüyo bundan sonra bitmiştir benim için dedim onun hastalıklarında hep yanında oldum hep ilgilendim ve ben onun torununa hamileyim ya düşün artık !
Hoş ilk bebeğime hamileliğimi söylediğimdede suratı düşmüştü sevinmemişti ya neyse...
En güzeli sen bildiğini oku cnm kızı varmış o ilgilensin !

Size ve konu sahibe soruyorum. Bayramda nasi yapcaksiniz? Ben balayindan geldim sorunlarin icine dustum. Gorusmuyorum ailesiyle cok rahatim piskolojimi bozdu o insanlar. Iki bayram gecirdim ciddiye almadilar tek kelime etmediler bu bayram gitmemeyi dusunuyorum onlarin yuzunden esimle cok aram acildi. Hani nekadar hak versede ailemde ailem onlarida hakli goruyo. Herneyse bayramda nasi yapcaksiniz

Size ve konu sahibe soruyorum. Bayramda nasi yapcaksiniz? Ben balayindan geldim sorunlarin icine dustum. Gorusmuyorum ailesiyle cok rahatim piskolojimi bozdu o insanlar. Iki bayram gecirdim ciddiye almadilar tek kelime etmediler bu bayram gitmemeyi dusunuyorum onlarin yuzunden esimle cok aram acildi. Hani nekadar hak versede ailemde ailem onlarida hakli goruyo. Herneyse bayramda nasi yapcaksiniz
Ben yurt dışındayım kv zaten bayram seyran pek ciddiye almaz.buranın kültüre adamış kendini.ama kv lik yapmaya gelince tam bir turk))
Ben gitmem.eşim çocuklarla gider belki bilmiyorum. .

Kizim bıraksın diye kendini paraliyor zaten.arkamdan her türlü iftirayı atıp annesini inandırdı. .
Buyursun mutlu mesut yaşasınlar. Bana uzak olsunlar huzur bulayım yeter.
Ben şu hayatta şunu çok iyi anladım,kıymet bilmeyen insandan uzak duracaksın.
Aslında her insandan uzak durmak lazım ama :D İnşallah eşiniz üstünüze gelmez.

Ben yurt dışındayım kv zaten bayram seyran pek ciddiye almaz.buranın kültüre adamış kendini.ama kv lik yapmaya gelince tam bir turk))
Ben gitmem.eşim çocuklarla gider belki bilmiyorum. .

Yurt disindayim derken esinin ailesi turkiyede mi anlamadim? Bende yurt disinda yasiyorum aileside

Eski konularından senin fikirlerini bildiğim için diyorum ki;
eşin zaten kendisinin yapmış olduğu en ufak bir hatadan dolayı, gözünün yaşına bakmıyacağını bilmiyor mu? ne derse desin kafan nasıl rahatsa öyle davran keşke hiç konuşmasaydın

Eski konularından senin fikirlerini bildiğim için diyorum ki;
eşin zaten kendisinin yapmış olduğu en ufak bir hatadan dolayı, gözünün yaşına bakmıyacağını bilmiyor mu? ne derse desin kafan nasıl rahatsa öyle davran keşke hiç konuşmasaydın
Evet doğru dün konuşurken bunu anlayıp geri adım attı zaten Allah'tan. .
Sırf eşime üzüldüğüm için konuşmuştum aslında. Onun kafasını çok şisiriyor bir telefon ediyor adamın işinin arasında sürekli kendi sorunlarını anlatıp duygu sömürüsü yapıyor. En az bir saat konuşur buarada))
Yani onun üzerindeki stresi alayım diye konuştum ama pişman etti.eşimde bir kez konuştum diye devamını bekledi. Arada yine hatırlatmaya kalkacak bana konuş onunla diye biliyorum. Ama ben artık dayanamıyorum.
Çok netim bu konuda unut bunu dedim.bakalim ne olacak..:işsiz:

Ben gitmeyi düşünmüyorum gidemem daha doğrusu riskli hamilelik geçiriyorum,görümcem oğluyla gelicek büyük ihtimal o gelsin severim görümcemi,ama kv ile görmek görüşmek istemiyorum çünkü bu durumda bi geçmiş olsun demesini bekledim..bu benim hastalığım problemimden çıktı ben onların torunlarına hamileyim bu kadar vicdansızlık beklemezdim ama yaptı ve kendine yaptı aslında . Benden yana olan açık kapısını kapamış oldu ...
Eşimle çok tartıştık çok başımı ağrıttılar ama ne oldu biliyomusun " benim hatrım için nolur benim için onlar kötü ama sen iyi ol " dedi eşim..
İyiliğe iyilik her kişi kötülüğe iyilik er kişi dedi durdu..
Daha bu sabah neşeyle kalktım güle oynaya kahvaltımı hazırladım kızımla babamızı mıncıklayarak uyandırdık güldük yedik içtik gene koltukta otururken konusunu açtı sen niye tlflarını açmıyosun !! Tırnaklarımı çıkardım dilimi çıkardım resmen cadılaştım çirkef oldum yeter be dedim ! Ne zaman aramış beni? 10 gündür geçmeyen kanamam var hani niye aramıyo ? Durumumu bile bile..
Tabii işine gelmiyo şimdi aramak..
Kabul et sizin aile beni önemsemiyor !
Annen benim için bitmiştir dedim şuan arayıp destek olması gereken zamanken...
(Arada tlf açmamazlık yaptım evet ama arada bi yaptım ve o durum farklıydı)
Eşimi iki gün önce aramış benim için üzüldüğünü söyleyip ağlamış ( sahtekarlık diz boyu) eşim diyo kadın senin için ağlıyo be ! Bende dedim sana ağlamış o bana değil ! Benim telefonum yokmu ?? Sana neden ağladığı belli ! Dedim birbirimize girdik
Tmm söylerim bidaha aramazlar dedi isabet olur artık dedim ! Böyle işte cnm akıl sır ermiyo erdiremiyorum artık...

Evet doğru dün konuşurken bunu anlayıp geri adım attı zaten Allah'tan. .
Sırf eşime üzüldüğüm için konuşmuştum aslında. Onun kafasını çok şisiriyor bir telefon ediyor adamın işinin arasında sürekli kendi sorunlarını anlatıp duygu sömürüsü yapıyor. En az bir saat konuşur buarada))
Yani onun üzerindeki stresi alayım diye konuştum ama pişman etti.eşimde bir kez konuştum diye devamını bekledi. Arada yine hatırlatmaya kalkacak bana konuş onunla diye biliyorum. Ama ben artık dayanamıyorum.
Çok netim bu konuda unut bunu dedim.bakalim ne olacak..:işsiz:
Her hatırlattığında sende ne kadar net olduğunu göster pes eder belki
Senin kv düşman başına valla

3 günlük dünyada tatlı canını üzme! ben bazı bayanlara bayılıyorum kafaya takmaz,kendiyle meşgul hayatı dolu dolu yaşayan ancak bende mükemmeliyetçi biriyim saygısızlığa gülüp geçemiyorum keşke biraz umursamaz olsan,duymasan...
Sağlığını düşün kimse için kendini üzme 3.şahıslar içinde evliliğini zedeleme değmez, kv ile ilişkini kes yeter olabildiğince resmi ol....

Her hatırlattığında sende ne kadar net olduğunu göster pes eder belki
Senin kv düşman başına valla
Aynen))neden kavga etti benimle yazsam gülersin. Eşinden yani kp den nefret ediyor.adam ölmüş hala nefret devam ediyor.onun mezarını ziyarete gitmiştim. Bu yüzden bana söylemediği laf kalmadı kv nin.!
Yani dediğin gibi düşman başına bu kadın. .

Aynen))neden kavga etti benimle yazsam gülersin. Eşinden yani kp den nefret ediyor.adam ölmüş hala nefret devam ediyor.onun mezarını ziyarete gitmiştim. Bu yüzden bana söylemediği laf kalmadı kv nin.!
Yani dediğin gibi düşman başına bu kadın. .
Yuh diyorum :oha:
Normal bi insan olsa zaten mutlu olurdu ziyarete gitmene
Nasıl bir düşünce bu yahu ?:sinirli:

Off offf inan ben de çok çekiyorum çoook... Bazen buraya başlık açayım diyorum. Sonra sanırım 3-5 sayfa sürer kim yazacak, kim okuyacak o kadar şeyi diyorum ve vazgeçiyorum. Anlatsam roman olur derler ya benimki o hesap.

Düşünüyorum da zorla beni ne kadar kötü kalpli bir insan yaptılar. Bir insan için, ondan anca ölünce kurtulurum diye düşünecek insan mıydım ben bundan 6 yıl önce? Bunu dedikten sonra da duyduğum tek pişmanlık aman ya kendi annem ölürse diyebilmek.

Ben de o kadar doluyum ki... Tek umudum Allah ve O'nun sonsuz adaleti...

Yuvanı yıkma derim :( Lütfen, çok yazık olur. Bunu ben de çok düşündüm. Ama sonra bunun için değer mi diyorum, hazmedemiyorum yuvamı yıkmayı. Allah sabırların en büyüğünü versin bize...

3 günlük dünyada tatlı canını üzme! ben bazı bayanlara bayılıyorum kafaya takmaz,kendiyle meşgul hayatı dolu dolu yaşayan ancak bende mükemmeliyetçi biriyim saygısızlığa gülüp geçemiyorum keşke biraz umursamaz olsan,duymasan...
Sağlığını düşün kimse için kendini üzme 3.şahıslar içinde evliliğini zedeleme değmez, kv ile ilişkini kes yeter olabildiğince resmi ol....
Hah işte problem bu gerçekten. Dediğin gibi silerim kv yi ama kafaya takmadanda duramam.konuşmasam bile biryerden lafları kulağıma geliyor. Deli oluyorum.
Bende saygısızlığa tahammül edemiyorum. Yalanlar iftiralar filan bıktırdı beni.
Artık karar aldım zaten.o kaşın son şansını kaybetti.eşimde öyle. Artık taviz yok.

Yuh diyorum :oha:
Normal bi insan olsa zaten mutlu olurdu ziyarete gitmene
Nasıl bir düşünce bu yahu ?:sinirli:
Normal değil zaten.ve yaptığı herşeyi karakteri moktan olduğu için yapıyor. Fakat hastalığının arkasına sığınıyor her defasında. .eskiden yerdim.artık yemiyorum bu onu deli ediyor.

Back
X