• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzur vermeyen iş arkadasim

Ergen gibi ya tavırlara bak sen. Lütfen altta kalmayın ezdirmeyin kendinizi gerekirse müdüre gidip sizde şikayet edin böyle giderse üst makamlara gideceğinizi söyleyin ciddi olduğunuzu bilsin ki anlasın

84 ham puan kilis merkez kız bu ne kadar soru :)
Ben de tükçeciyim de atanmak istiyorum hep özelde çalıştım bu sene sınavlara gireceğim güzel yere atanmışsin merkez sonuçta
Okulda da inadına güler yüzlü ol müdüre müdür yardımcısına hep selam ver hal hatır sor onlar öyle şeylere önem verir, yönetimle aran iyi oldu mu kimse sana bulasamaz.öğretmen arkadaşlarla da aynı şekilde güleryüzlü olup iki hal hatır sorsan hemen iyi olurlar.o kişi de haksız duruma düşer

Ben de tükçeciyim de atanmak istiyorum hep özelde çalıştım bu sene sınavlara gireceğim güzel yere atanmışsin merkez sonuçta
Okulda da inadına güler yüzlü ol müdüre müdür yardımcısına hep selam ver hal hatır sor onlar öyle şeylere önem verir, yönetimle aran iyi oldu mu kimse sana bulasamaz.öğretmen arkadaşlarla da aynı şekilde güleryüzlü olup iki hal hatır sorsan hemen iyi olurlar.o kişi de haksız duruma düşer
Umarım canim bu yıl gitme durumun yok mu:(

• Beğen
Reactions: Den
aynen canim artık kalbini kurmaktı korkyrm çok doluyum inan ki
Bende onu diyorum işte kalbini kırın yoksa siz daha çok kırılacaksınız. Kıyamam ya böyle insanlara sinir oluyorum arkadaş huzur vermezler insana ne gerek var fesat işte

bi turkce ogretmeni olarak laf vuruyor cumlesi olmamis.konuya gelecek olursak bosverin hic takmayin.genelde genclere yada yeni atananlara hep boyle davranirlar.o yuzden bosverin gitsin istediginiz bi yapin herseyi

Bu resmen mobbinge girer. Dolayısıyla haklarınızı korumak zorundasınız.
Böylelerine cevap vermedikçe daha da azıtıyorlar. Benzer bir durumu ben bizzat müdürümle yaşadım. Şu an aynı okulda değiliz, bir cinnet yetti:KK53:
Benım de basıma cok adı seyler geldı bır öğretmen taktı kafayı bana sureklı sıkayet sureklı okula yenı gelmısım ezmeye calıstı cok sukur mudur de ondan yana bır gun be yaptılar bılıyormusun müdür ve o öğretmen ıdare odasındayız müdür ustume yurudu bagırdı cagırdı sesımı cıkaramadım masaya vurmslar ve ben hala unutamadım bunu o anın şoku ve korkusuyla ne yapacagımı bılemedım ve artık defolup gıttıler hakkımı yıye yıye bu bana ders oldu.Susmayın ...

Benım de basıma cok adı seyler geldı bır öğretmen taktı kafayı bana sureklı sıkayet sureklı okula yenı gelmısım ezmeye calıstı cok sukur mudur de ondan yana bır gun be yaptılar bılıyormusun müdür ve o öğretmen ıdare odasındayız müdür ustume yurudu bagırdı cagırdı sesımı cıkaramadım masaya vurmslar ve ben hala unutamadım bunu o anın şoku ve korkusuyla ne yapacagımı bılemedım ve artık defolup gıttıler hakkımı yıye yıye bu bana ders oldu.Susmayın ...
Yani susarsak her gelen çarpar geçer, onlar çarpmadan biz çarpmak zorundayız

Keşke yapabilsem müdürün de gözünde alçalmayayim diye laf söylemiyorum lakin dediginiz gibi artık sabrım tükenecek sanrim
müdürün odasina gidin oldugu gibi tüm saminiyetinizle anlatin iyi niyetli oldugunuzu vurgulayin bellki size takmis acaba cok mu calişkansiniz ya da ayni brans mi ya da cok mu guzelsiniz var mutlaka kaldıramadigi bir seyiniz..

Bu arkadasa ÖĞRETMEN OLdupunu belirtmemiş olsanız liseli bir ergen derdim . Bence seviyesine inmeyin .

Müdür neden hemen doğru bulmuş anlattıklarını da atlamış bence balık bastan kokar o müdüre göre bi öğretmen cennet mahallesi mi okul mu.ben başta ararim böyle şeyleri.dizelle degil gazla çalışıyor müdür resmen.

Arkadaşlar merhaba Türkçe öğretmeniyim atanalı bir yıl olmadi daha. okula en son geldiğim ve deneyim olarak okulun en genci olduğum için hala sıkılmaya ve bazı şeylerin üstünden gelmeye çalışıyorum . bir öğretmen var ki nasıl bir öğretmen anlamadim egoist havalı falan ya daha okula ilk geldiğim günden bu yana arkadaşlarıyla konuşurken o benim arkaasim ( şakayla karisik) sadece benle konuşur bilmem ne o an şaşırdım daha sonra laf vurmalar küs değiken küs gibi davranmalar ağzımdan bir kelime ciksa bana laf mi vurdun diye kıyamet koparıyor.Gecen gün öğrenciye bir şey söyledim yanımdan geçiyormuş ta müdüre demis ki bana laf vuruyor müdür odasına çağırdı öyle mi hocam diye hesap sordu takıldıgım öğretmenlere onceden daha çok sohbetimiz vardı o mu sizi uzaklaştırdı ne bu samimiyet demis inanın kafayı yicem cirkeflesmek istemiyorum daha meslekte ilk senem suskunluğumu koruyoru lakin artık o kadar doluyum ki ne yapacağımı sasirdim sizce napmaliyim:KK43:
Başka bir okula görevlendirme isteyin seneye. Haftanın 2 günü kendi okulunuza gidin 3 günü başka okula mesela. Belki atar sizi kafasından. Ben korkarım öyle insandan

Back
X