huzur

siz kendinize acaba ben nerde hata yapıyorum diye dönüp bakmayan dakikası dakikasına uymayan ve bütün suçu başkalarında bulan bir insansınız eşiniz de sizle bundan dolayı sohbet etmiyor baksanıza ne kadar kalp kırıcısınız burda sizi teselli eden insanları yerle bir ettiniz onlar üzmüş sizi onlar bir şey yapmadı siz kendi kafanızda onları düşman bellediniz resmen,tek suçları size destek olmaktı oturup ta size destek olmaya ayırdıkları vakite yazık

İcerik silmek yasaktir
Yorum yapan uyelere atarlanmakta yasaktir
Birazdan Mune gelir konuyu yoruma kapatir yazdiklarinizda geri gelir
ne geçeçecek peki eline zor durumda olan canı sıkkın birinin üstüne gidince yardımcı olmak yerine ne geçti eline merak ediyorum..bir de canım sıkkın yazmayının altına yorum yazıyorsun..
kimseye atarlanmıyorum,sadece zor durumdayım yeternce sıkkın ve mutsuzum gelipte iyice canımı sıkmanıza ne gerek vardı elinize ne geçti onu merak ediyorum..siz ve yazan diğerleri..

tabii belli yanımda olmak istedikleri..

konuyu silemediğim için o şekilde değiştirdim kazene muneye mesaj attım umarım bir an önce kapatırlar hesabımı da konuyu da..anlayışsız insanlar olarak hala yazmayın dediğim halde yazıyorlar çünkü..dertleri ne anlayamıyorum.yazmayın ya yorumda yapmayın bu kadar basit!

yahu tamam neyse ne yazmayın yorum yapmayın!

valla benim yazıp yazmam sizi ilgilendirmez siz konuyu açmadan önce düşüncektiniz onu
pardon zor durumda moralim bozuk bitik bi halde dertleşmek için konu açtığım yerde böyle anlayışsız ve vicdansız insanların olacağını tahmin etmemiştim..

Ca
pardon zor durumda moralim bozuk bitik bi halde dertleşmek için konu açtığım yerde böyle anlayışsız ve vicdansız insanların olacağını tahmin etmemiştim..
seni cok iyi anliyorum lutfen ozelden msj at dertlesiriz bi yol haritasi cizmene yardmci olurum belki elimden geldigince. Insanlar gercekten cok anlayissiz bu kadar zor durumda hamile bi bayana bu uslupla yaklasilmaz empati yapmak cok mu zor kendimi senin yerine koyunca ben bile bunaldim Allah yardincin olsun bebegine odaklan esinle bi sure mumkun mertebe ilgilenme ne yaptin ne ettin muhabbeti yapma tripte yapma şen sakrakta olma bi sure boyle devam et bakalim ne olacak belki anlar zamanla

Kibledim

çok çok çok teşekkür ederim size inanın şuan canım iyice sıkıldı şu tavırlardan söylenenlerden....
sağolun yorum yapıp,üstüme gelen arkadaşlar , ha bir de nickimle dalga geçen arkadaşlar zaten canım sıkkınken iyice beter ettiniz beni...evet gerginim hem de hiç tahmin etmedğiniz kadar çünkü zor durumdayım!!!

sayenizde oturdum ağlıyorum!

muneye ve kazene mesaj attım bir an görürler silerler umarım konumu...hesabımı da silerler umarım talep ettim ama..hala bekliyorum..

Konuya yazma deme hakkı ya da yorum yapanları engelleme şansınız yok iyi kötü yorumlar illa ki gelecektir, bu anlayışsızlık değil. Forumda konu açılmış insanlar da okur yorumlar ya da yazmadan çeker gider.
Konu içeriği silmek de yasaktır.
Bunu şikayet edince ya da belirtince elimize birşey geçmez kimsenin de amacının size zarar vermek olduğunu düşünmüyorum yazdıklarınıza istinaden düşüncem, insanların söylediklerini size karşı açılmış bir savaş gibi algılamak yerine tavsiye olarak düşünmenizdir. Yaşadıklarınız kolay değil ama buradaki arkadaşlar da size yardımcı olmaya çalışıyor. Onlara bile sert çıkıyorsunuz.
Dünyada herkes kötü ve suçlu sadece siz doğrusunuz diyemeyiz lütfen biraz sağduyu ve empati...

Anliyorum seni konunu kapat bencede.. dedigim gibi ozelden msjbatabilirain bana bende yeni anne oldum sayilir cok uzuldum durumuna yardmci olmak isterim..

Pardon kadincagiz bu durumda empati yapsin yorum yapanlar yapmasin komik oldu bu
Yorumunda adabi var her seyin adabi var varda iste bilene..

konumu kendim kapatabiliyor muyum.? nasıl yapacağım rica etsem yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…