Huzurlu bir yuvam olsa

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
30
Henuz 21 yasndayım cok erken biliyorum ama evlenmek istiyorum yuvam olsun beni cok seven bi esim olsun istiyorum 9 ay önce haytmın askı dedigm erkek tarafndan terkedildim unutmaya basladm ama simdide kimse icime sinmiyo nasıl evlenicem bu sekilde. Konusurken icimde kıpırtı olmuyo 4 kisiyle tanıstm hepsi hüsran. umudum tükenmeye basladı ondan baskasnı sevip evlenemicem gbime geliyo

Nitekim, hayaller dünyasında yaşamıyoruz...:KK66:
Şimdiden bunlara kafa yorma..Oku,mesleğini edin,çalış,paranı kazan..
21 yaşını doya doya yaşa...Ama evlilik mümkünse +25'ten sonra düşün.

Dediklerim kar etmiyorsa da, BDV de bir hafta takıl bakalım bu evlilik isteğin kalıyor mu ? :KK66:

Kizim once okulunu oku meslek sahibi ol. 29 umda evlenirken,30 u gorse miydim,erken mi davraniyorum diye dusunmustum.

Evlilik,dogru kisiyle,dogru zamanda oldugu takdirde cok guzeldir. Ama hayat insaninnkarsisina binbir turlu sey cikariyor.

Once egitimini meslegini garantiye al.

Sonra tabiki evlenmek coluk cocuk her kadinin hakki.

Bende korkuyorum evlilikten acıkcası ama arkadaslarmın coğu nisanlı gezip tozuyolar sevip seviliyolar tatlı bi telasları var özeniyorum ya

bu kadar cesaretli olduğuna göre çevrende hep iyi örneklerle karşılaştın demek ne güzel..

bu ne acele o_O
biraz bekleyin tahsiliniz ne bilmiyorum ama üniversite düşünün bence
sonra da işinizi elinize alın ondan sonra hayırlısıyla olur
ailevi sorunlarınız mı var? aklıma böyle bir şey geldi nedenseo_O

Bende korkuyorum evlilikten acıkcası ama arkadaslarmın coğu nisanlı gezip tozuyolar sevip seviliyolar tatlı bi telasları var özeniyorum ya
Yasitiz canim ve bnde boyle dusunuyorum ya en azindan artik dogru insan karsima ciksa ciddi bi iliskim olsa.daha ne kadar yanlis insan cikcakki:KK43: evet biraz acele ediyoruz sanirim..:KK51:

Beni anlayan biri ne güzel aslnda evlilik degilde evlilige giden bi iliski.nisanlılık kime ait olacagnı bilme. Deneye deneye kalbim körlesiyo kimse sinmiyo icime. Hicbir iliskimdede sevilmedim sevilmeye ihtiyacm var sanırım

Beni anlayan biri ne güzel aslnda evlilik degilde evlilige giden bi iliski.nisanlılık kime ait olacagnı bilme. Deneye deneye kalbim körlesiyo kimse sinmiyo icime. Hicbir iliskimdede sevilmedim sevilmeye ihtiyacm var sanırım
Aynen oyle artik bikio insan hep yanlis insanlar hep uzuntu..cevremdeki kizlar benim kadar karsisindakini mutlu etmeye ugrasmio bile hatta simariklik yapiolar yine de nazlari cekilio artik psikopata baglicam sonunda:KK69:belki de kafamizi cok yoruyoruz hakkimizda hayirlisi dusunmemek lazim:KK64:

arkadaş çevren ve sosyal çevren bu yaştayken böyle olursa çok normal tabi düşünmen ,,önce okumalısın ,sonra çalışmaya başlamalısın ,kendi ayakların üstünde durmalısın .Malum hayat erkeklerden ve kocadan ibaret değil,,hayatın ne getiricekleri hiç belli olmaz !!

21 yaşında umut mu tükenir ya? Evinde huzursuz musun? Eğer öyle olduğu için başka evde mutlu olurum sanıyorsan yanılıyorsun. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Oku, çalış, gez başka bir şeyler yap. Evliliğe çook erken canım ya.

yaşınız 21.. yaşınız küçük üniversite yokmu? yoksada düşünün..

nedir bu evlilik merakı anlamış değilim..
tabiki evlenip mutlu olmak herkesin hakkı olduğu gibi sizinde hakkınız..

önce kendinizi tanıyın, ne istediğinizi bilin.. ondan sonra yanınıza eş adayını seçebilirsiniz..

Bence sizin derdiniz evlemek değil. Sevilmek.
9 ay önce terkedilmenin şokunu atamamışsınız.
Ayrıca 9 ayda da 4 kişiyle tanışmışsınız. Bu ne hız.

Bence sizin derdiniz evlemek değil. Sevilmek.
9 ay önce terkedilmenin şokunu atamamışsınız.
Ayrıca 9 ayda da 4 kişiyle tanışmışsınız. Bu ne hız.
Bi okadarda tansmak isteyen oldu. Tanstgm kisilerle en fazla 1 hafta konustm ztn 9 ayın verdiği rahtlıktan dolayı hesap vermek fln zor geldi aslnda cok degsk bi ruh hali icndeyim. Unutamıyorum ama yeniden sevip sevilmek istiyorum. Sevdigim insanla evlnmek istiyorum ama bi okadarda korkuyorum. Kendimi boslukta hissedyrum ne kadar anltsamda anlamıcaksınız ztn bsvern herkesin derdi kendine

X