Huzurlu Değilim

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
29
Babam biraz sevgilim olsun istemiyor yaşım 20. Ve sevgilim var ama babam bilmediği için huzurlu değilim babama söylemeye cesaretimde yok çünkü babamla aynı iş yerinde çalışıyordu orda tanışmıştık o iş yerinden ayrıldıktan sonra çıkmaya başlamıştık. Siz nasıl söylemiştiniz babanıza ?

Babam biraz sevgilim olsun istemiyor yaşım 20. Ve sevgilim var ama babam bilmediği için huzurlu değilim babama söylemeye cesaretimde yok çünkü babamla aynı iş yerinde çalışıyordu orda tanışmıştık o iş yerinden ayrıldıktan sonra çıkmaya başlamıştık. Siz nasıl söylemiştiniz babanıza ?
ben söylememiştim bu işi hep annem hallederdi, söyleme desem bile bilirdim ki babama hep söylenirdi :KK70:

Benimki de bilmiyor yani ben oylr olduğunu düşünüyorum :) annene söyle o halletsin ya ben zamani gelince (evlenmeye karar verdigimizde yani) söylemeyi düşünüyorum

ben söylememiştim bu işi hep annem hallederdi, söyleme desem bile bilirdim ki babama hep söylenirdi :KK70:
Benim ki öyle söyleme diyorum söylüyor sevgilim olduğunu öğrenince de ayrıl diyorlar. Benim mezun olmama da 3 sene var sevgilimin çevresinde herkes biliyor ama ben söyleyemiyorum hep hi yakalanma korkusu var ne yapcam bilmiyorum.

Benimki de bilmiyor yani ben oylr olduğunu düşünüyorum :) annene söyle o halletsin ya ben zamani gelince (evlenmeye karar verdigimizde yani) söylemeyi düşünüyorum
Ee nasıl yakalanmıyorsun hiç bi yere fotoğrafımızı koyamıyorum birisi görecek diye diken üstündeyim hep

Babanın sevgilini bilmesi ne derece doğru ki? Bundan sonra dışarı çıkcam desem hayır der yani, adam bilir kime gideceğini. Evleneceksindir, İstemeye gelecekleri zaman söylenir o başka. Daha 20 yaşındasın kaç tane sevgili değişir hepsini babana mı söyleyeceksin

Ee nasıl yakalanmıyorsun hiç bi yere fotoğrafımızı koyamıyorum birisi görecek diye diken üstündeyim hep

Yaa ben alıştım ki 3 yıldır boyleyim :) yani fotoğraf konusunda zaten ben fotoğrafimi koymuyorum internete hiç, sevgilim istemez pek, kendi fotoğraflarimiz da oyle bilgisayarda yani gelip telefonuma bilgisayarima da bakmazlar :) onun dışında vakitli gidip geliyorum eve birde babam varken oyle cok bağıra bağıra konuşmuyorum telefonla :) bilse de bunlari yapamazsın ki zaten nişanli bile olsam ben babamin sevgilimle konusmami duymasini istemem utanirim sanirim:oops:

Yani anlayacaginiz biraz gizli sakli yapiliyor malesef

Benim ki sevgilin olursa söyle dediydi söyledim olay çıktı şimdi de arkasından iş çeviriyormuşum gibi geliyor :KK43:
Tabi olay cikar, kiyamaz babalar kizlarina elin oglu gelsin uzsun diye mi o kadar el üstünde büyüttüm seni kızım demişti bi kere babam

Yani evde bile kalabilirim herhalde ben :)

30 yaşıma geldim babam hala bilmez :KK53:
geçen hafta anlattık istemeye gelecekler diye

Babalar kızının/oğlunun sevgilisini bilmek zorunda mı ki?:KK57:
Biz o kadar "modern" değiliz.
Hiçbir sıkıntısını da yaşamıyorum açıkçası. :KK12:
Ne annem ne de babam "sevgilin var mı?" diye sormuyor, sormazlarda.
Ne zaman evlenmeye karar verirsek o zaman önce annem sonrada babam öğrenir. :KK59:
Hiçbir yere fotoğraf falan koyma gereği de hissetmedim. :KK8:

X