Huzurlu evliliği olan erkek neden aldatır?

MoonLiight

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
43
86
18
Yada ben öyle sanıyordum..
Eşimin telefon rehberin de bi kadına ait isim soy isim ve eşimin çalıştığı yerin ismi yazıyordu ben bugün gördüm.
Bu ne diye sordum iş için bu kişinin numarası lazım olmuş atan kişi de wp den direk bu şekilde gönderdi o anda direk kaydettim dedi.

Normalde huzurlu bi evliliğimiz var illa ki tartışmalarımız oluyor aileler den çocuk yüzünden vs ama her evde olan ufak tefek şeyler.

Cinselliğimizde de bi sıkıntı yok evden işe işten eve gider kendisi görüntülü arar yada ararım açar vs.

Gitmemiş hiç kimse buluşmamış bile olsa bu asla kabul edebileceğim bişi değil başka bir niyetle bir merhabası bile yeter bi kadına niyeti bozuk yönde ise.

Orada yazan isim soy isimi instgrm ve facee den arattım aynı wp deki profil ile buldum ama eşimin çalıştığı yer ile alakalı tek bi bilgi yok ki çok ünlü bi yer sanmıyorum orada çalışan kişi bunu bilgilerine eklemesin.

Neden güvenmediğin biri ile evlendin neden telini karıştıyorsunuz derseniz ben hep en sevdiğim güvendiklerimden darbe yedikten sonra eşim ailem dahil kimseye güvenmiyorum ki düzenli olarak da bakmam zaten kaç aydır bugün bakasım tuttu nedense şeytan dürttü.


Ne yapacamı bilmiyorum acıkcası sağlıklı da düşünemiyorum ben eşimin yaptığı açıklamaya inanmadım inanmadığımı da kendisine söledim zaten ama yaptıysada neden yapar ki aklım almıyor insan bile bile neden huzurunu bozar. Ben hayal aleminde yaşıyorum o zaman dicem peki bu nasıl bi oyunculuktur yıllardır ben beni sevip benle mutlu sandığım adam değilmiydi yani?


içimi dökmek istedim sadece tşk ederim hepinize.
 

Numara istediği kişi, kendi rehberine gidip doğrudan 'whatsappta paylaş'a tıklayarak eşinize atmışsa gerçekten o kişinin rehberindeki kayıt şekliyle geliyor o numara. Eşiniz kendi rehberine kaydederken değiştirebilirdi elbet ama uğraşmak istememiş belli ki.
Hem aldatan insan neden kalpli malpli kaydeder ki rehberine?
Bir de ben de Türkiye'deki sayılı okullardan birinde okudum, İngiltere'de kısa süreli de olsa bir şirkette çalıştım, şimdi de doktora yapıyorum ama bu bilgilerin hiçbirini sosyal medya hesaplarıma yazmam. Yani "bu iyi yerde çalışıyo olsa yazardı" minvalinden bir şey demişsiniz ya, inanın herkes sosyal medyayı o kadar da önemsemiyor.
Tabi ki insanoğlu çiğ süt emmiş derler, %100 dürüst diyemem kimse için ama elinizdeki verilerden yola çıkarak "aldatıyor" demek biraz abartı sanki.
 
Yani aldatildiginiza dair hic birsey yok ortada. Daha somut seyler yakaladiginizda bu verdiginiz tepkileri vermenizi oneririm. Suan da yalnizca esinize iskence eden, guvensiz bir kadin gibi duruyorsunuz. Gecmisinizde aldiginiz darbelerin bedelini baskasindan cikaramazsiniz. Huzurlu dediginiz evliliginizin huzurunu kacirmak uzeresiniz. Sakinlesin. Takipte kalin. Somut bir sekilde kadinla muhabbetini yakalamadiginiz surece abartmayin derim. Soz agizdan ciktigi zaman geri donusu olmuyor bunu unutmayin. Dusundugunuz ve hissettiginiz herseyi esinizle paylasmak zorunda degilsiniz
 
Ben de wptan kaydederken onların yazdığı şekilde kaydediyorum. Söyle bir bakıyorum kim olduğunu anlamam bundan diyorsam degistiyorum diğer türlü hic uğraşmıyorum. Özellikle iş ile ilgili olanları zaten kırk yılda bir iletişim kurmam gerekiyorsa.
Pnrgltkn+emoji şeklinde kaydettiğim var mesela.
Çünkü o öyle kaydetmiş.
Burdan nasıl hikaye yazdınız? Ve katılıyorum aldatilmasaniz bile huzurlu olduğunu ben saniyorumdur belki kısmına... offg çok yorucu.
 
Aldatiyor olsa kalp emojisi koyacak kadar aptal degildir sanirim. Anladigim kadariyla telefonun sifresi yok ve siz de ara ara kontrol ediyorsunuz bir de.
 
Takılmayın takip edin derim ...afedersiniz ağacı kızımızın adını attı arkadaşım bende de öyle kayıtlı kalmış ağdaci sevgi diye kadın görse utanırım:) olabilir yani geldiği gibi kaydoluyor kendinizi kurmayın derim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…