Huzurlu evliliği olan erkek neden aldatır?

MoonLiight

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
43
86
18
Yada ben öyle sanıyordum..
Eşimin telefon rehberin de bi kadına ait isim soy isim ve eşimin çalıştığı yerin ismi yazıyordu ben bugün gördüm.
Bu ne diye sordum iş için bu kişinin numarası lazım olmuş atan kişi de wp den direk bu şekilde gönderdi o anda direk kaydettim dedi.

Normalde huzurlu bi evliliğimiz var illa ki tartışmalarımız oluyor aileler den çocuk yüzünden vs ama her evde olan ufak tefek şeyler.

Cinselliğimizde de bi sıkıntı yok evden işe işten eve gider kendisi görüntülü arar yada ararım açar vs.

Gitmemiş hiç kimse buluşmamış bile olsa bu asla kabul edebileceğim bişi değil başka bir niyetle bir merhabası bile yeter bi kadına niyeti bozuk yönde ise.

Orada yazan isim soy isimi instgrm ve facee den arattım aynı wp deki profil ile buldum ama eşimin çalıştığı yer ile alakalı tek bi bilgi yok ki çok ünlü bi yer sanmıyorum orada çalışan kişi bunu bilgilerine eklemesin.

Neden güvenmediğin biri ile evlendin neden telini karıştıyorsunuz derseniz ben hep en sevdiğim güvendiklerimden darbe yedikten sonra eşim ailem dahil kimseye güvenmiyorum ki düzenli olarak da bakmam zaten kaç aydır bugün bakasım tuttu nedense şeytan dürttü.

Ne yapacamı bilmiyorum acıkcası sağlıklı da düşünemiyorum ben eşimin yaptığı açıklamaya inanmadım inanmadığımı da kendisine söledim zaten ama yaptıysada neden yapar ki aklım almıyor insan bile bile neden huzurunu bozar. Ben hayal aleminde yaşıyorum o zaman dicem peki bu nasıl bi oyunculuktur yıllardır ben beni sevip benle mutlu sandığım adam değilmiydi yani?

içimi dökmek istedim sadece tşk ederim hepinize.

Senin icin yazmadim o espriyi yaa diger arkadasin dedigi seye göre gelisine oldu. Simariklik yapiosun falan diye dusunmedim yani pardon. Bu detaylari gormedim bile. Sen biraz eşine yansitmadan takip etmeye çalış.

Burada yazan herkes gibi bencede aldatan adam sevgilisini kalpli emojiyle kaydetmez. Kaydediyorsa helal olsun o nasil bir özgüven derim

Ben esimin telefonunda boyle bi kayit gorsem yazışmalara ve konusma saatlerine bakarim.. supheli bi durum varsa da ona çaktirmadan sessizce takip ederim.. ama bence siz kafanizi karistirmayin.. aldattigini sanmiyorum..

Aklima bizimle ilgili bisey geldi. Eşime benim arkadasimin eşinin numarası lazım olmuştu, arkadaşim bana atti numarayi, kocasını 'aşkısı' olarak kaydetmiş . Bende eşime bu şekilde attim, benden sildim.. uzun bi süre aşkısı olarak kaldı o numara.. hatta o adamla konuşacağı zaman 'aşkısıyı bi arayayim' derdi

Öncelikle sorun sizin eşinize inanmıyor olmanız, eşinizin dediği gibi numara wp den bu şekilde atıldıysa , olduğu gibi kaydetmiş olabilir..
Eşinize inanmamak için geçerli sebepleriniz yoksa kuruntu ve kıskançlık yapmış oluyorsunuz.

Şu ana dek kimseye whatsapptan direkt numara göndermediğim için hiç fark etmediğim bir detayı konu sayesinde öğrendim.

Rehberden direkt paylaşım hep sakıncalı geldiği için kullanmıyordum , numarayı yazıp göndermeyi tercih ediyorum. Mesajlara bakınca doğru yaptığımı görmüş oldum.

Konu sahibesi sizin durumunuza gelince : evinizin huzurunu bilemem de siz gerçekten huzurlu musunuz ?

Bir miktar adrenalin ve stres istiyor olabilir misiniz hayatınızda ?

Facebook ilk açıldığında etiket yapan insanlar vardı işyerlerini. Sonra insanlar fark etti ki özel hayatın özel kalmasını istiyorsak şirket vb ekli olmamalı.

Sosyal medya paylaşımları yüzünden işinden çıkarılanlar oldu bir dönem. Sonrasında işyeri vb detayları koymayı bıraktı insanlar.

Profil takip etmek çok yorucu değil mi ?

Bir şeyler çevirmek istese o kişinib ismini kalpli olarak kaydetmezdi bence. İş çeviren her türlü önlemini alırdı sanki

Aldatan kaç erkek karısını aldattığı kişiyi kalp koyarak telefonuna kaydeder? Eceline susamadı ya bu adam.

Aslında bu konuyu okuyan erkekler olursa ( malum üye olmadan okunabiliyor ) bundan sonra rehbere korkmadan kaydeden cesur yürekler çıkabilir . Nasılsa bahaneleri de hazır olacak whatsapptan öyle gelmiş canım numara

Bi anda o kişiyi kalp ifadesiyle kaydetmesi söyleyebileceği en büyük yalan zaten. Atan kişi öyle gönderse bile kalp olarak kaydedilmez. Evet bu güven sorunu bende de çok var insan kazığı yedikçe zaten daha da darbe alıyor nedense çok ilginç ama gerçek. Benim sevgilim yok olmadı da işte bu çevremde gördüğüm aldatmalardan ve bunu normalleştirmelerinden soğuduğum için cesaret edemiyorum zaten artık güven vermek için de uğraşmıyorlar. Bazen insanlar doyumsuzdur daha fazlasını ister ya da dediğin gibi iyi bir oyuncudur. Valla ne desem bilemedim

Bence sen kötüye yoruyorsun eşim biri yazsin yalandan kaydeder bakar tanidikmi diye yoksa siler bazende unutur iş yerinde cok bayan var evli olsun bekar olsun iş harici konusmaz belki seninde öyledir durduk yerede sen beni aldattin falan filan dersen eşinin sana olan guveni azalir ha dersen ki ben mesajlarını yakaladım konusmalarini yakaladım yok bulusmuslar aralarinda birşeyler yasamislar gözümle gördüm dersen orasi her kadin için farklı olur tek senin için değil ama eger eşin sucsuzsa belki işten çıkmış eski bir iş arkadaşı olabilir yada çalıştığı yer ile gerçekten alakalı bir bayan olabilir belki serbest çalışan yada iş arıyordur o olabilir esinizin telini vermislerdir eşiniz ilgilenmek zorunda olabilir bir sürü ihtimal var yani hemen karamsar olma bence bide bazi kadınlar var eşlerine sürekli beni aldatiyomusun diye sorarlar en sonunda eşleri aldatır çünkü yapmadığı seylerle suclanirlar bari aldatayimda adi aldattı olsun derler ama mutlu huzurlu bi yuvaniz varken bence bir daha düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…