• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzurlu ve huzursuz olmak ?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Merhaba arkadaslar,
Actiğim konu belkide cok sacma olucak fakat sizin yorumunuzu okuyarak bide sizin acinda okumak ve örneklerinizi duymak isterim..

Sevgilin ile huzurlu olmak nasil bi duygudur, hic yasadinizmi bu olayi nasil hissetiniz kendinizi?

Vede onsuz huzursuz olmak nasil bi duyguydu sizin acinizda kendinizi nasil hissediyordunuz...

Cevaninizi merakla okucam.

Hersey gonlunuzce olsun sevgili hanimlar

Merhaba arkadaslar,
Actiğim konu belkide cok sacma olucak fakat sizin yorumunuzu okuyarak bide sizin acinda okumak ve örneklerinizi duymak isterim..

Sevgilin ile huzurlu olmak nasil bi duygudur, hic yasadinizmi bu olayi nasil hissetiniz kendinizi?

Vede onsuz huzursuz olmak nasil bi duyguydu sizin acinizda kendinizi nasil hissediyordunuz...

Cevaninizi merakla okucam.

Hersey gonlunuzce olsun sevgili hanimlar

Derdiniz nedir?

Fazla garaticisin sanırım.Buradaki olumlu- olumsuz yorumlara göre mi sevgili bulucan?:KK76:

ben konunuzla dalga gecenler icin söylemistim de neyse. peki o zaman size de BYBY

Cok özur dilerim canim gercekten kusuruma bakma.. insan gibi bisey sordum fakat malesef insanlar konuyu baska boyuta cevirdi merak ettigim icin sordum oysa.. sizde oyle yazinca dedim. Ne var ki konumda normal bisey yazdim kendime gore.

Tekrardan ozur dilerim afedin beni.

Cok özur dilerim canim gercekten kusuruma bakma.. insan gibi bisey sordum fakat malesef insanlar konuyu baska boyuta cevirdi merak ettigim icin sordum oysa.. sizde oyle yazinca dedim. Ne var ki konumda normal bisey yazdim kendime gore.

Tekrardan ozur dilerim afedin beni.
estagfurullah:KK200:

derdinizi daha açık ve net belirtirseniz size daha iyi yardımcı oluruz

Back
X