- 4 Ocak 2025
- 572
- 407
- 18
- 29
- Konu Sahibi dahadadogurmam
-
Bacaklarımı bağlayıp buz dolu sulara koydugum günler geldi aklıma kan değerleriniz nasıl ?Delirmek uzereyim uykularim haram oldu ya.. Hamileliligimden beri geceleri huzursuz bacak sendromu yasiyorum bu nasil gececek ? Dogum yaptim bebegim 1 yasinda hala gecmedi bu rahatsizlik icin hangi bolume gidilmedi ya da onerdiginiz baska bir alternatif tip yontemi var mi
Nörolojiye gidiliyor sanırım, geçmiş olsun.Delirmek uzereyim uykularim haram oldu ya.. Hamileliligimden beri geceleri huzursuz bacak sendromu yasiyorum bu nasil gececek ? Dogum yaptim bebegim 1 yasinda hala gecmedi bu rahatsizlik icin hangi bolume gidilmedi ya da onerdiginiz baska bir alternatif tip yontemi var mi
Bende de demir eksikligi var evet deliresim geliyo hic uyumadim diyebilirim dun geceBende de aynı sorun yıllardır var çok kötü bir şey insanın bacağını koparıp atası geliyor benim son bir kaç yıldır kollarıma da vurdu soğuk su ile yıkamak biraz rahatlatıyor nörolojiye gitmem gerekiyor aslında fakat psikiyatriste gidiyordum gitmisken ona sorayım dedim kan demir değerimi sordu kendimi bildim bileli demirim çok düşüktür ondan olabilir dedi şimdi iki aydır günde iki tane demir ilacı içiyorum ve neredeyse bitti o huzursuzluk hissi sizde değerlerinize bir baktırın
Ben nerdeyse kendimi bildim bileli bu hastalığı çekiyorum dediğim gibi iyice arttı artık kollarıma da vurdu bir de şunu farkettim ne zaman diyet yapsam akşam yemeginden sonra bir şey yemedigim için ve yemekte az geldiyse yani doyurucu değilse çok acıkınca şekerim düşüyor o zamanda tetikleniyor bu hastalıkBende de demir eksikligi var evet deliresim geliyo hic uyumadim diyebilirim dun gece
Hemen iyi bir magnezyum takviyesi alın ve başlayın. Bende aynı şeyleri yaşamıştım. Ben Malat olanı kullanıyorum. Tamamen rahatladı bacaklarım. Eczacınız size yardımcı olur.Delirmek uzereyim uykularim haram oldu ya.. Hamileliligimden beri geceleri huzursuz bacak sendromu yasiyorum bu nasil gececek ? Dogum yaptim bebegim 1 yasinda hala gecmedi bu rahatsizlik icin hangi bolume gidilmedi ya da onerdiginiz baska bir alternatif tip yontemi var mi
Eşimde yıllardır var tek fayda gördüğü şey meridyen terapi. Bı internetten araştırın mutlaka yakınınızda seans yapan bırileri bulursunuz. Instagram'dan bakın çin tıbbına ait alternatif tıp olarak uygulanan bir aletli gumus eldivenlerle frekans verilerek yapılan bir uygulama.Delirmek uzereyim uykularim haram oldu ya.. Hamileliligimden beri geceleri huzursuz bacak sendromu yasiyorum bu nasil gececek ? Dogum yaptim bebegim 1 yasinda hala gecmedi bu rahatsizlik icin hangi bolume gidilmedi ya da onerdiginiz baska bir alternatif tip yontemi var mi
Eşimde yıllardır var tek fayda gördüğü şey meridyen terapi. Bı internetten araştırın mutlaka yakınınızda seans yapan bırileri bulursunuz. Instagram'dan bakın çin tıbbına ait alternatif tıp olarak uygulanan bir aletli gumus eldivenlerle frekans verilerek yapılan bir uygulama.
Çok teşekkür ederim haftaya randevu buldum inşallah kötü birsey çıkmaz çok sag olunyesiltepe87 bunlara ek olarak magnezyum kullanabilirsiniz. Ama eczacıya sorun o size uygun olanı söyler. Karıncalanma, uyuşukluk, kramplar iyi geliyor en azından ben faydasını çok gördüm.
Kötü bir şey çıkmayacak inşallah..Çok teşekkür ederim haftaya randevu buldum inşallah kötü birsey çıkmaz çok sag olun
Allah razı olsun teşekkürlerKötü bir şey çıkmayacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?