Huzursuz bağırsak sendromu

Ay evet olabilir benim kardeşimde aşırı sıkıntı stres yapan bir insan. RABBİM şifa versin inşallah
Stres bütün sindirim sistemini etkiler bazı insanlarda daha çok etkiler benim mesela korktuğum an karın ağrısı beş saniyede devreye girer. Ayağa kalkamam karnımı tutar kivrnairim. Ya da bı olay olur kirlenir kalırım karın ağrısıyla

Stres bütün sindirim sistemini etkiler bazı insanlarda daha çok etkiler benim mesela korktuğum an karın ağrısı beş saniyede devreye girer. Ayağa kalkamam karnımı tutar kivrnairim. Ya da bı olay olur kirlenir kalırım karın ağrısıyla
Evet bu bahsettiklerinizi kardeşimde yaşıyor. Geçen sıkıntılı bir gün geçirmişti,o gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamamıştı.

Evet bu bahsettiklerinizi kardeşimde yaşıyor. Geçen sıkıntılı bir gün geçirmişti,o gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamamıştı.
Tedavisi stresten uzak durmak günümüz şartlarında nasıl durulacak o da muamma

Hanimlar merhaba.. bana da irritabl barsak sendromu teshisi kondu.. ama benim karnim degil yan taraflarimda sanci oluyor.. hic gecmiyor yada 1 gün geciyor ertesi gün tekrar basliyor..
Bu teshis neye gore konuldu sizlere.. endoskopi ve kolonoskopi yaptırdınız mi?

Hanimlar merhaba.. bana da irritabl barsak sendromu teshisi kondu.. ama benim karnim degil yan taraflarimda sanci oluyor.. hic gecmiyor yada 1 gün geciyor ertesi gün tekrar basliyor..
Bu teshis neye gore konuldu sizlere.. endoskopi ve kolonoskopi yaptırdınız mi?
Merhaba benimde yanlarımda belimin ortasında baskı var büyük tuvalete çıkıyorum günde 1 veya 2 kere kabız değilim ama kuru gibi ama çıksamda makatım da gaz çıkaracak yada yine büyük tuvaletim varmış hissi var google kötü hastalıktan söz ediyor çok gerildim bu belirtileri yaşayan varmı haftaya özelde kolonoskopi ve endoskopi düşünüyorum şehir hastanesine randevu alamazsam

Merhaba benimde yanlarımda belimin ortasında baskı var büyük tuvalete çıkıyorum günde 1 veya 2 kere kabız değilim ama kuru gibi ama çıksamda makatım da gaz çıkaracak yada yine büyük tuvaletim varmış hissi var google kötü hastalıktan söz ediyor çok gerildim bu belirtileri yaşayan varmı haftaya özelde kolonoskopi ve endoskopi düşünüyorum şehir hastanesine randevu alamazsam
Merhabalar, bende de benzer karın ağrıları var ama en çok rahatsız eden şu sizin de bahsettiğiniz sürekli makatta gaz-büyük tuvalet varmış hissi, ıkınma hissi . Bu his uyanık olduğum 16 saat boyunca hiç yok olmuyor. Sizdeki de benzer miydi? Bu konuda çok endişeleniyorum. Kolonoskopi oldunuz mu? Şimdi nasılsınız?

Ben bu yüzden lise sonda okulu bıraktım. Sonra açıktan yazıldım sınavlara gidemiyodum bi şekilde bitirdim bu sefer üniversitede bir sürü sıkıntı çektim. Şimdi evliyim ve misafirliğe bile gidemiyorum. Gaz yüzünden sürekli karnımdan sesler geliyor. İnsanlar yanlış anlıycak diye korkuyorum. Ama yıllardır çözüm bulamadım sosyal hayatım 0
Gecmis olsun sizin de sifaniz icin dua edicem🙏🏼

Ben ameliyat olduk tekrar kanama başladı . Yine ilaçlar falan kullandım doktor dedi olmadı tekrar ameliyat olursun falan bu sefer de kabızlığım geçti huzursuz bagirsagim başladı sürekli şiddetli karın ağrısıyla tuvalete koşuyorum çok şükür en azından o çatlağım iylesti sanki
Ağrılar geçti mi benim de var tam olarak nasıl ağrı sabah kalkınca başlıyor benim yatana kadar. Dışkım de değişik

Şikayetleriniz geçti mi kolonoskopi oldunuz mu benim de sürekli gaz veya büyük tuvaletim varmış hissi var makatta. Karın grultusu ağrısı da var dışkım da cıvık. Korkuyorum. Sizin geçti mi geçtiyse nasıl geçti?

Merhabalar, bende de benzer karın ağrıları var ama en çok rahatsız eden şu sizin de bahsettiğiniz sürekli makatta gaz-büyük tuvalet varmış hissi, ıkınma hissi . Bu his uyanık olduğum 16 saat boyunca hiç yok olmuyor. Sizdeki de benzer miydi? Bu konuda çok endişeleniyorum. Kolonoskopi oldunuz mu? Şimdi nasılsınız?
Merhabalar cevap verirseniz çok sevinirim sizin sıkıntılarınız geçti mi bende de sürekli makatta gaz var büyük tuvaletim var gibi bir his oluyor ama tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok. Kolonoskopi falan oldunuz mu.

Şikayetleriniz geçti mi kolonoskopi oldunuz mu benim de sürekli gaz veya büyük tuvaletim varmış hissi var makatta. Karın grultusu ağrısı da var dışkım da cıvık. Korkuyorum. Sizin geçti mi geçtiyse nasıl daha da

Daha da kötüyüm fibromiyalji ve sakroilet varmış midem cok kötü endoskopi oldum yine safra kesesinde pankreas di hersey bakıyorlar mecbur onlarda mideye vururmus birde ibs olabilirmiş fibromiyalji bunları yaparmış akşamları mide ağrısı sırtım kalbime yapışmış Kriz geçiriyor gibiyim ya i Allah herkese şifa versin böyle çaresizlik bilemedim

Daha da kötüyüm fibromiyalji ve sakroilet varmış midem cok kötü endoskopi oldum yine safra kesesinde pankreas di hersey bakıyorlar mecbur onlarda mideye vururmus birde ibs olabilirmiş fibromiyalji bunları yaparmış akşamları mide ağrısı sırtım kalbime yapışmış Kriz geçiriyor gibiyim ya i Allah herkese şifa versin böyle çaresizlik bilemedim
Çok geçmiş olsun

Back
X