Huzursuz eden eski sevgili

ısrarlı takip TCK kapsamında suç olarak düzenleniyor. Bu şekilde devam ederse hakkında uzaklaştırma kararı alacağını ve suç duyurusunda bulunacağını söyleyebilirsin. Belki geri adım atar
deneyeceğim asla geri adım atmak istemiyorum. Ynden hayata başlamak istiyorum.

tlefonda konuştuk sakince olamayacağımızı .Sonra yok ben rahat edemiyorum sürekli ilişkideyken beni aldattığını düşünüyorum diye geliyor. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dizilerde filmlerde sahte cenaze yaparlar ya şaka gibi ama bazen gerçekten tek kurtuluş bu mu diyorum. Öldüğümü bilse rahat huzur verir mi acaba çünkü anladım artık tek amacı beni huzursuz etmek. Beni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor, sadece arayıp saatlerce söylenmek nefretini kusmak istiyor.
Adam hasta,
Bu adama TC numaranı neden verdin?
Bu 10 yıl içinde ruh hastası olduğunu anlamadın mı?
Ailen biliyor mu?
Seni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor eee deli mi ne
Git suç duyurusunda bulun
Ben bile burdan tırstım
Psikopat

Psikopat bu adam hemen savciliga kos konu sahibesi:KK57:Sehir degistirme sansin var mi? Akraba arkadas kim varsa hepsine soyle engellesinler sen de her yerden engelle. Bankayla da konus bence bir sor engelle var miymis.

Israrlı takip de tacizdir. Daha ne yapması lazım sanki? Hemen elinizdekilerle uzaklaştırma kararı çıkartın. Asla ama asla cevap vermeyin. Olumlu olumsuz verdiğiniz her cevap öflemek bile ona yeter, onun için iletişimdir.

Bu kafada bi insanla 10 sene nasıl geçirdiniz ben anlamadım. Acilen numaranızı değiştirin. Asla konuşmak istemediğinizi, ondan tek bir mesaj bile almak istemediğinizi, aksi takdirde şikayette bulunacağınızı söyleyin ve Arkadaşların dediği gibi bir daha olumlu olumsuz hiç bir cevap vermeyin.

10 sene sevgililik.

Bir arkadasimda 13-14 seneyi devirmisti, o oglanda ne ayriliyordu ne evleniyordu. Sonra ogrendim ki bizim kiz bikac yildir baskasiyla görüşüyormus hali hazirda da nisanlanmis, birgun pat diye kayboldu.

Siz de boyle pat diye kaybolun.

Telefonunuzu, isyerinizi, mail adreslerinizi degistirin. Kendisini utu dahil her yerden engelleyin ve yapabiliyorsaniz sehir degistirin. Eger evinizi, arabanizi degistirebiliyorsaniz, bunlari da degistirin.

Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git

Almanyada gecen bunu yapmak isteyen bir kadini eski sevgilisi 17 yerinden bicaklayip öldürdü. Heleki baska erkegi katmak tehlikeli takintili biriyse. Numarasini degistirsin ilk önce

Almanyada gecen bunu yapmak isteyen bir kadini eski sevgilisi 17 yerinden bicaklayip öldürdü. Heleki baska erkegi katmak tehlikeli takintili biriyse. Numarasini degistirsin ilk önce
Kesinlikle katılıyorum. Kışkırtıcı hareketlerden ve sakince konuşalım içerikli herhangi bir hareketten uzak dur konu sahibi. Sessizce gerekeni yap ve iletişime geçme.

Hastalıklı insan adam olsaydın da ayrılmasaydım de numaranı değiş anca öyle kurtulun

O para attığı dekontlar bile delil siz daha neyi bekliyorsunuz. Evinizi basmasini falan mı. Ben burda korktum okuduktan sonra resmen psikopat. Nolur kendinizi güvence altına alın adres değiştirin. Ama bazi kadınlar gibi ben adres değiştiriyorum beni rahatsız etme falan demeyin. Direk bi anda ortadan çalıştığınız yerden heryerden kaybolun kaybolduğunuz gibi numara degisirse size ulaşamaz die düşünüyorum. İnşallah öyle bi imkanınız vardır. Eğer taşınma imkanınız varsa bunu gece yapın ertesi gün geldiğinde evi boş görsün. Başınıza bela olmuş resmen alla korusun sizi

Hanımlar yorumları okudum, kendi mesleki ve gözlem tecrübelerime dayanarak bir süre sessiz kalmasını duvar olmasını ortadan kaybolmasını edilen hakaretleri duymamasını önerdim hala öneriyorum. Çünkü bu tiplerin beyni hastalıklı çalıştığı için şuan yapılacak herhangi bir harekette kışkırabilir. Yokmuş gibi duymamış gibi davranması şuan bana göre en mantıklı strateji. Altı ay bir sene kadar kaybolsun sosyal medyalardan, telefonunu değiştirsin. Karşı tarafa da bir alan tanısın bakalım duruluyor mu yoksa iyice raydan mı çıkıyor. Bu raydan cıkmaktan kastım aleni bir saldırı teşebbüsü ve tehdit durumu değil bu arada , bunlar olursa zaten direkt şikayet. Yoksa daha önce yazdıgım öneriyi konu sahibine susup yutmalısın şeklinde yazmamıştım. Allah korusun ne haberler duyuyoruz, okuyoruz. Devletin bu manyaklara bir madalya takması eksik kalmışken, konu sahibinin biraz ölü taklidi yapması daha mantıklı zira bu adamlar başlarına bişi gelmeyeceklerini bildiklerinden de seni şikayet ederim cümlesine karşı da psikolojik esneklikleri epey yüksek.

Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git
Bu nasıl bir tavsiye Allah aşkına az biraz düşünün ya tavsiye verirken. Adamın nasıl birşey olduğu ortada, ne demek başkasına aşığım de. Tutsa birşey yapsa konu sahibine içiniz rahat mi edecek???

Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.

Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
10 yildir bu adamin boyle bir tarafini gormediniz mi?
Eger karsilikli olarak konusmaktan korkuyorsaniz goruntulu olarak konusun derim. Ne sormak istiyorsa cevap verin. Ama bitirmek icin de kararli olun. Kizmalarina tepki dahi vermeyin. Beni anla lutfen deyip. Tepkilerini yumuşatın. Ondan sonra gorusmeyi tamamen kesin. Açmayın telefonlarını vs.

Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.

Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
Yapacağın tek şey savcılığa gitmek. Zayıf noktani bilsin .ölüm yok ya sonunda. Git engelledim her yerden ulaşmaya çalışıyor de. Maili çıktısını al. Dekont çıktısını al ekle dilekcene. Ayrıca görüşmeye gitme. Psikopat belli ki. Ne yapacağı belli olmaz

evet ilk isteği beraberken sevmediği bir bluzum vardı. Giymesem bile dolabımda tutardım çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti. O bluzu kes parçala video çek yoksa ben rahat edemem benden sonra giyersen sonra ayrılıp bırakacağım diyerek başlamıştı bende alt tarafı bir bluz demiştim. Ve ona o gücü vermiş oldum . Psikolojik destek alamaya başladım. Manipüle olmamak için artık .
Bir yerde okumuştum, psikolojik rahatsızlıklar da bulaşıcıdır diyordu. Çok doğru. Adamın psikolojisi bozuk, sizinkini de bozmuş. Kesinlikle destek alın. Allah yardımcınız olsun.

Şimdi bir tahmın söyleyip öyle yorumlayacagım. Bence siz zaten sürekli ayrılıp barısıyordunuz. Bu siz her seferınde o kadar cepte gördüki gerçekten bitmiş olması ıhtımalını aklının ucundan bıle geçirmemiş.
Ve ilişki boyunca yaptıgı tüm bkları sizinde yapmıs olma olasılıgınızda aklının ucundan bile geçmemiş
Simdiyse ne yapacağını şaşırdı o yüzden bir evre sonra cidden pişman olacak . Ağlayarak gelecek bu sefer belkı evlenelım diyecek.oda olmayınca huzunlu sarkılarda aklına gelen unutamadıgı kız olacaksınız . Kötü bişey yapacağını düşünmüyorum. Sen sevgili yapmadıkca( oyle bısey öğrenirse bu ara delirir) ama zaten 10 yıllık ılıskıden cıktıgın ıcın senın yapmanda mantıklı olmaz zaten

Bir yerde okumuştum, psikolojik rahatsızlıklar da bulaşıcıdır diyordu. Çok doğru. Adamın psikolojisi bozuk, sizinkini de bozmuş. Kesinlikle destek alın. Allah yardımcınız olsun.
kafayı yemiş şimdide konuştuğun tüm erkekleri anlat diyor. burada kimseye yalan söyleyecek halimde yok kimseyle konuşmadım. inanmıyor asla konuştuklarını söyle isim isim yoksa neden gece instagrama girdin bir insan niye girer gece instagrama 5 dk durmuşum çıkmışım onu takip etmiş. uykum kaçmıştı girip bakınmıştım. bu hastalık mı grçeken psikoloji sınırlarım zorlanıyor.

Back
X