- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Daha yeni konu açmıştım aileme gitmemi istemiyor diye kavga etmiştik. Bu sabah kalktım kahvalti hazırladım yedik birlikte. Günlerdir konuşmuyoruz takmıyor yüzüğünü de. Eşimin ailesinin orda işi var. Birseylerle ugrasiyodum hadi kalk isim bitince bizimkilere gidelim dedi. Ne sifatla dedim .? Bulunduğun sifatla dedi. Hazırlanıp onunla gideceğimi sandı. Çünkü ben buna alıştırmıştm onu. Neyse isim bitti geçtim oturdum. Hadi dedim dedi. Gelmiyorum dedim . Ne zamanki insan yerine koyarsin beni o zaman gelirim dedim . Baya kavga ettik . Senin istediğin olursa hay hay hebenin yaninda yeri var.hebe istediğini yapmadi yolu acik dimi ? Dedim . Evet aynen öyle hadi yürü dedi. Sen çık bu evden elinden geleni ardina koyma dedim. Bu evi saticam seninle ugrasamam dedi . Ailem ev almadan vermem demislerdi ev alcaklardi zaten biz sevgiliyken ama kv memleketten aldirabilmek icin buradaki evleribegenmiyodu . Esimi kandirip ertellettiriyodu . Sonra esim ailem öyle diyince aldı bi ev oturuyoruz suan . Kredi Ödüyoruz. Sanki benim üstüme aldin dedim iste mal sahibi oldun daha nenistiyosjn ev 3 kati fiyatina cikti nerdyse 4 yil icinde dedim ddua etmen gerekirken yablis biseymis gibi konusuyosun dedim. Ugrasma keyfin bilir dedim Yüzüğünü suratina fırlatttim bu eve bir daha gelme dedim beni karin olarak görüp saygi duyarsan gel yoksa.eger gelme dedim . Sinirlendi anahtarlari topladi cikip gitti . Yüzüğünü alip cebine koydu . Ne yapicam ben böyle kizlar doğru mu yapiyorum ? Ilk defa direniyorum uzun zamandır . Rabbime havale ettim ben bu konuda.hakliyim . Aileme gitmem için kavga ettik diye.günlerdir konusmuyo benimle. Dediğim gibi bi söz gördüm ona inançla ayakta kalmaya çalışıyorum. "Hakliysan korkma hak seni korur " diyordu. Insallah duaya ihtiyacim var .