Huzursuz mutsuz olay...

Biz gelinler, hep kayınvalide ve görümceyi suçlarız ama nedense gelin olduğumuz için kötü gelinler olabileceği aklımıza bile gelmez. Kayınvalide ya da görümce konu açınca karşı tarafıda dinlemek gerekir olur, gelin konu açınca hiç karşı tarafı dinlemek aklımıza bile gelmez.

SIZ BIRBIRINIZI KABULLENMEMISSINiZ ARADA KALAN ABIYE OLMUS. DAHA 5 AY NEKI EVLILIK 1 SENEDEN SONRA OTURMAYA BASLIYOR. BIRDE KIZ ERKENDEN HAMILE KALMIS BI ANDA HAYATI DEGISMIS BOYLE DUSUNUN. SIZ BARISTIRMSK ICIN BISEYLER DUSUNMELISINIZ YAZIK O DOGACAK COCUGA UFACIK SEBEPLER BUYUTULMUSTE GITMIS.
ABINIZ YARDIMCI OLCAK TABI TEMIZLIKTE YAPSIN YEMRKTE BU NIYE SIZIN ZORUNUZA GIDIYOR. KADIN YAPCAK DIYE BISEYMI VAR TEK KADININ GOREVIMIDIR.
EV ARKADASI GIBI OLDULAR DIYORSUNUZ ABINIZDE SIZE HERSEYI ANLATIYOMUS YENGENIZ GIBI.. BENCE IKISIDE DAHA EVLILIGE ALISAMAMIS SIZ USTLERINE DUSMEYIN KENDILERI AŞSIN

AY MILLETIN BILMEDIGIMIZ EVLILIGINE YORUM YAPMAKTA ENTERESAN

Konu sahibine neden kimse hak vermemiş şaşırdım :)
Tamam diyelim ki haksızlar, ki dediğine göre başta beraber kutlamayı kabul etmiş gelin hanım. Ama genel olarak abisi mutsuzmuş. İnsan abisinin mutlu olup olmadığını bilebilir herhalde.
Şahsen abim olsa ve evliliğinde mutsuz olduğunu düşünsem bende karışırım. Abim her şeye katlansın diyemem kıyamam çünkü elin kadının işkence etmesine. Bir de kendi tercih etti evlendi diye razı gelmesini her şeye istemem öyle de olsa.
Ki kadın küfür ediyormuş bir de. En iğrendiğim bir kadına yakıştıramadığım şeydir.
Yani insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ama sizin abinize böyle şeyler olsa sizde ses çıkartırdınız sanırım?
Ben hak verdim ama araya kaynadı galiba yorumum :)
Aynı tip yengeden bizde de var. Diktatörlük yapıyor. Her şey onun istediği gibi olsun istiyor. Hatta bize evime gelmesin bile dedi. Biz de çok meraklı değiliz zaten onu görmeye. Gitmiyoruz. Abimin hatırı olmaazsa hayatımda yeri bile olmaz onun. O derece yani. O yüzden hak veriyorum ben @Curly_me ama elden bir şey gelmiyor.

Belki eşinin doğumgününü başbaşa kutlamak istemiştir? Kendisine sorulmadan kendi evine birilerinin doluşmasını istememiştir? Bir de hamile ve iş yapmıyor demişsiniz. Ben 2 aydır mide bulantısından yatağımı toplayamıyorum, 2 aydır mutfağımın şeklini unuttum. Tamam bazı şeylerde haklı olabilirsiniz ama abinizle aralarında hallettikleri bir olayı sorun gibi yansıtmamalısınız.

Büyük ihtimalle abinin sizi davet etmesine kızmış ve doğum gününü kutlamaktan vazgeçmiştir Başbakan kutlamak istemiştir belki

Back
X