huzursuz ve çok mutsuzum

Aileniz yanlış yapmış , niye destek oluyorlar ki sabahlara kadar oyun oynayan adama.
Sizin bu durumu çok fazla çekmeyeceğinizi bildiklerinden sizi yalnızlaştırmaya,
ailenizin manevi desteğinden mahrum bırakmaya çalışıyorlar.
Böyle adam, böyle koca olmaz.
Birde size kaba davranıyor.
Bırak kardeşim sen bu adamı, şimdi seviyorum dersen bile böyle devam ederse bir kaç aya nefret edersin zaten.
Ve lütfen çocuk falan yapma.
Seni kendilerine mecbur bırakmak için çocukta isterler senden yakında.:50:

Son düzenleme:
Diyelim ki sabredemediniz, boşanmak istediniz kendi aileniz yanınızda olur mu?

tabiki de her zaman yanımda ailem. çocuk istiyolar tabiki de ama ikimiz de istemiyoruz durumlar belli şükür bunun farkında da tutturmuyo çocuk diye. severek evlendim ama bu kadar olacagını tahmin edemezdim çünkü çok başka göstermişler kendilerini nasip böleymiş. hergün mutlaka birden fazla boşanmayı düşünüyorum sabrediyorum herşeyin bi zamanı var ilerde şöyle yapsam düzelir miydi iyi olur muydu diye pişman olmamak için herşeyi deniycem evlilikler kolay kurulmuyo hele ki biz kadınlar için boşanmadan sonrası var türkiye de ve de taşra da yaşıyor ailem bunun için her tarafından düşünüyorum yaşantımı.

çok haklısın bencede hemen boşanma işsiz kalmış olabilir ama stresten bilgisayarada sarabilir amaaa sana kaba davranması hoşgörülemez..allah bilir boşancak olsan işsiz kaldı oğlum hemen tekmeyi koydu gelin derdi paraymış derler

Back
X