- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
Haklısınız Dua edicem bir an önce gitsin aklımda ki bu kuruntularAdamı cam fanusta yaşatamayacağına göre, bırak saçma düşünceleri, kıskanmaktan vazgeç. Tavşanın aklına havuç sokuyorsun böyle yaparak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız Dua edicem bir an önce gitsin aklımda ki bu kuruntularAdamı cam fanusta yaşatamayacağına göre, bırak saçma düşünceleri, kıskanmaktan vazgeç. Tavşanın aklına havuç sokuyorsun böyle yaparak.
bir kız vardı konuşmuşlar galiba biz 3 aylık falandık bu olay yaşandığında
kaç sene öncesinden yaşandı onu yaşamış olan ben değilim gibi geliyor şimdi, unutturdu çünkü o olayları bana. ama içimde ki bu şübhecilik o zamana dayanıyor bencede.yani aldatmaya teşebbüs var diyelim. ben de güvenmezdim açıkçası.
haklısınız eğer bi yanlış yaparsa biteceğini oda biliyor. Allah şeytana uydurmasın inşallahaslında çok basit seni aldatırsa biter ve seni kaybeder! bunu bilsin yeter ezdirme kendisi eğer aldatırsa zaten sevgine laik değilmiş bunuda böylece öğrenmiş olursun. ezik duruma düşürme kendini değerini bil. her yaşadığımız sınav bunu bil askerdeyken rahattın tabiiki şimdi düştü kızların içine şeytana prim verme derim
mantıklı olan dediğiniz gibi zaten bende böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ilişkime haksızlık ediyorum. İçinde olduktan sonra her yerde yapar. İnşallah şu saçma kuruntularımdan bir an önce kurtulurum. reglm yaklaştı ondanmı ki falan diye düşünüyorum artık. kendimi neden böyleyim diye sorguya çekiyorum resmen :)Bu mantıkla hareket edersek benim şu an görüştüğüm kişi için koca adliyeyi yakmam lazım çünkü içi kadın kaynıyoBenim hiç aklıma bile gelmezzken o kıskanıyo ama söyleyemiyo
Ha olurda başkasına meyil ederse keyfi bilir. Bunu yapacak kişi bugün olmazsa yarın yapar.
![]()
belli etmemeye çalıştım sabah ama belli ettim canım. Ama az önce konuştuk iyi konuştum çaktırmadımsevgiline bahsetme bebegim olmayani da adamin aklina sokarsin
güvenmekten başka çarem yok canım. içim deki kuruntularım da zamanla geçer inşallahkız her yerde var. butun kızları yok edemezsın :)
guvenceksın baska caren yok . ya da öteki yol .
Çok haklısın belki de özgüvensizlik bende ki bu haller. Çok kuruyorum kafam da şu ruh halimi atmam lazım üstümden
bence de canım hemen kendime gelmeliyim anlatmak burda iyi geldi rahatladım kafamı topladım birazhemen hem de.
acilen kendine gel, böyle hayat geçmez.