Huzursuzluk hissi, patladım patlayacağım.

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.879
96.086
1.123
Evet hanımlar huzursuzluk hissi ile günlerdir savaş halindeyim.
Gerginim, pimi çekilmiş bomba gibiyim.
Eşimle, çocugumla bir problemim yok fakat haliyle evin içinde modu düşük dolanıp durmam olumsuz etkiliyor ailemizi.
Gelecek kaygısını artık iyiden iyiye yaşamayı bırakın, özümsedim herhangi agrıyan bir yerim gibi.
Agrı kesici alsam da iyileşse tüm kaygılarım modundayım.
Tek çocugum var.
Herkes gibi ayagını yorganına göre uzatan kişilerdeniz.
Dün kızımın okulu için sunulan masraf listesine bir göz attım (anadolu lisesi, devlet okulu)
Yok artık ya ! dedim.
Karı-koca çalışıyoruz ev kira haliyle bir ailenin yaşamanı idame ettirebilmesi için gerekli masrafları yazıp ona göre bir plan oluşturmakla mükellefiz.
Hesaba kitaba vurdum resmen sıfıra sıfırız.
Ev alayım desem imkansız, fiyatlar çıldırmış durumda.. Elimdeki toprak yatırımını satalım da alalım desem öyle ha dedi mi satılmıyor.
Daha arabamın 1 aydır direksiyonuna dokunmuş değilim aman yakıt masrafı çıkmasın başıma diyerekten.
Ülkemin içinde bulunduğu ekomonik buhranın daha kaç sene süreceği ve bu gidişatın nerede duracağını kestirmek çok zor.
Haber izlemiyorum desem inanır mısınız ?
İçim almıyor artık.
İmdaaaaaat diyorum, imdat.
Geceleri uyuyabilmek için beyin karıncalatan asmr videolarını dinleyerek yatmaya başladım.
İstanbul'dan taşınıp gidelim diyorum, iyi de nereye ? Eşimin işi hasebiyle kımıldayamam.
Gerçi artık Türkiye'de her yer aynı pahalılık seviyesine ulaşmış durumda.
Çok kaygılıyım.
Çok stresliyim.
Çok katlanılmaz bir hal almaya başladım.
Eşim error veriyor artık.
Evladım da öyle.
Bu konuyu niye açtığımı da bilmiyorum, rahatlamaya ihtiyacım var desem kim rahat ki beni rahatlatsın anasını satayım ?
Üzgün surat emojisi atmayın gözünüzü seveyim.
Yazın bir şeyler.
Nokta koyun, virgül koyun.
Ya da susun aajkjffkjff :)

Son düzenleme:
Yani simdi gorunenle umutsuzluk anlamsiz geldi bana cunku hic beklemedigin seyler olabilir farkli kapilar acilabilir ekonomiye ragmen ..bahsettigin konular anlik yasadiklarin.. bilemiyoruz ki basimiza ne gelecek ileride..onun icin olumlu dusun, zaten surekli deprsyon modunda takilsanda faydasiz bir cozum olmadigi gibi durumu oldugundan daha kotu gormene neden oluyor ,kafani dagit baska seylere odaklan

Yani simdi gorunenle umutsuzluk anlamsiz geldi bana cunku hic beklemedigin seyler olabilir farkli kapilar acilabilir ekonomiye ragmen ..bahsettigin konular anlik yasadiklarin.. bilemiyoruz ki basimiza ne gelecek ileride..onun icin olumlu dusun, zaten surekli deprsyon modunda takilsanda faydasiz bir cozum olmadigi gibi durumu oldugundan daha kotu gormene neden oluyor ,kafani dagit baska seylere odaklan
Çalışan biriyim, mesleğim hesap kitap özelbir_i.
İşyerimin bile aylık giderleri beni yoruyor aafjkdhjafjafn

Kelin ilacı olsa hesabı.. 29 yaşındayım, annem ve kardeşimle yaşıyorum. Babamdan kalan emekli ve benim maaşım var gelir olarak ama o kadar yardım edemiyorum ki aileme.
Borç batağındayım resmen.
Herkes bekarsın sen paran nereye gidiyor sanki diyor ama öyle değil işte.
Dün canım kek istedi sadece 1 paket süt 4(dört) limon ve 1 koli yumurtaya 70 TL bayıldım.
Kek yaaaa kek. Bildiğimiz anam babam limonlu kek için 70 TL gitti.🤦🏻‍♀️
Eğer babamdan emekli maaşı kalmasaydı halimizi düşünmek bile istemiyorum. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Not: işbu yorum, mesaj içerisinde belirtilen limonlu kek eşliğinde yazılmıştır :KK53:

Kelin ilacı olsa hesabı.. 29 yaşındayım, annem ve kardeşimle yaşıyorum. Babamdan kalan emekli ve benim maaşım var gelir olarak ama o kadar yardım edemiyorum ki aileme.
Borç batağındayım resmen.
Herkes bekarsın sen paran nereye gidiyor sanki diyor ama öyle değil işte.
Dün canım kek istedi sadece 1 paket süt 4(dört) limon ve 1 koli yumurtaya 70 TL bayıldım.
Kek yaaaa kek. Bildiğimiz anam babam limonlu kek için 70 TL gitti.🤦🏻‍♀️
Eğer babamdan emekli maaşı kalmasaydı halimizi düşünmek bile istemiyorum. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Hem keliz, hem fodul hesabı.
Kelliğe ilaç çıksa alıp süremeyiz bu gidişle.

Çalışan biriyim, mesleğim hesap kitap özelbir_i.
İşyerimin bile aylık giderleri beni yoruyor aafjkdhjafjafn
Milyonlarin yerine de aci cekiyorum diyorsun :KK45: hic hesapta olmayan rahatliklarda oluyor sadece suanki resimde gorunmuyor hepsi bu ,gelecek kaygisi tasima yani ,o dipsiz bir kuyu cunku

Milyonlarin yerine de aci cekiyorum diyorsun :KK45: hic hesapta olmayan rahatliklarda oluyor sadece suanki resimde gorunmuyor hepsi bu ,gelecek kaygisi tasima yani ,o dipsiz bir kuyu cunku
Anlık gelen o rahatlama hislerine bu aralar fena ihtiyacım var.
Dün vergi dönemimde resmen kalem fırlattım artık.
Beynimin uyuştuğunu hissettim.

hangimiz batmadık ki🤦‍♀️
ama iyi yönünden bak avrupadakiyle aynı hissetmiyormuşuz enflasyonu.
oradaki yüzde 9 bizdeki 80 den daha fazla acıtıyormuş. ya avrupada yaşasaydın?
Avrupa'da yaşamak istiyirim noop :)
Hissedilenin şiddet derecesine fena halde razıyım :)

Benim bu minvaldeki konularım yağmur gibi ban ve kilitle sonlandı hep. Aynı şeyi son üç senedir çok yoğun hissediyorum, bir ara ciddi ciddi depresyona girdim kendi imkanlarımla çıktım çünkü param yoktu :D İnan asgari ücret alanlar napıyor, nasıl yaşıyor hiç bilmiyorum aklım almıyor. Ben de ne haber ne sosyal uygulama hiçbirine bakmıyorum artık, asabım bozuluyor çünkü. Dün gece de malum tutuklanma sonrasında tadım çok kaçtı, ekonomik olarak değil sosyo kültürel olarak da bittik, bitirildik. Öf valla şiştim sayende niye açtım konuyu :D

Benim bu minvaldeki konularım yağmur gibi ban ve kilitle sonlandı hep. Aynı şeyi son üç senedir çok yoğun hissediyorum, bir ara ciddi ciddi depresyona girdim kendi imkanlarımla çıktım çünkü param yoktu :KK70: İnan asgari ücret alanlar napıyor, nasıl yaşıyor hiç bilmiyorum aklım almıyor. Ben de ne haber ne sosyal uygulama hiçbirine bakmıyorum artık, asabım bozuluyor çünkü. Dün gece de malum tutuklanma sonrasında tadım çok kaçtı, ekonomik olarak değil sosyo kültürel olarak da bittik, bitirildik. Öf valla şiştim sayende niye açtım konuyu :KK70:
Banınıza sahip çıkın :)
Sosyal medya hesabım yok, haber izlememe kararı aldım.
Tetikliyor çünkülüm.
benim de psikologa verecek param suan olmamalı/olamaz kendi imkanlarımla çıkmam lazım akkdjKDD

AHaber mi izlesek biraz, televizyonda yerini bile bilmem ama buluruz ahsjahjs. Valla geleceğe dair umudum olmadığı için artık birikim yapıp bir şeyler için çabalama noktasından uzaklaştım. Anı yaşamaya çalışıyorum, elimden geldiğince. :KK53:

Back
X