Huzursuzum

belki amcanız biliyor paranın üstüne yattığınızi o düşünüyordur. unutması imkansız bence böyle bir meblağı. Sadece hatırlatmak istemiyordur . çok çirkin yaptığınız başkasının parası ödünç verilirmi yahu....soyleyin kurtulun

Herkse iyi Akşamlar kızlar bu gidişle cehennemde yanacam ,sebebi şu Amcam kaç sene önce sürekli parasını emanet bırakırdı bana bende verirdim geri hep ,sonra aradan 1 sene geçti amcam evlendi ,o sıralarda 7 bin kadar para verdi bana ve unuttu ,bende unuttum tesadüf olarak gordum parasını kaç ay önce, konu şu ki abim acil paraya sıkıştı ve paradan haberi vardı tekrar ödemek şartıyla istedi benden ve şuan ödemiyor çok huzursuzum uyuamıyorum , emanet sonu kıyamet demişler lütfen bisey söyleyin bana aptal kafam , ben biriktirip verecem sanırım;((((
unutmamıştır bilerek istemiyodur. ama yerinizde olsam satabileceğim ne varsa satar hazırda tutarım o parayı.

belki amcanız biliyor paranın üstüne yattığınızi o düşünüyordur. unutması imkansız bence böyle bir meblağı. Sadece hatırlatmak istemiyordur . çok çirkin yaptığınız başkasının parası ödünç verilirmi yahu....soyleyin kurtulun
Bana da beni deniyor gibi geliyor yada onun icin hala sakliyorum gibi düşünüyor

Akrabanın akrabayan yaptığını akrep yapmaz diye boşuna dememişler. Ben sizi yetiştiren anne babaya acıdım. Emanete hıyanet eden bir kız, amcasının parasının üstüne yatmaya çalışan bir oğlan. Allah evladın bile hayırlısını versin diye boşuna demiyorlar. Bu olay ortaya çıksa babanızın yüzünü ne kadar eğeceğinizin farkındamısınız. Ya da amcanızın ve yengenizin bu olay ortaya çıkınca size ne gözle bakacağının. Bence biran evvel parayı ailenizden falan isteyip amcanıza verin böylece mahçup olduğunuz sadece aileniz olur. Zira bu olayı amcanızın eşi falan duysa amcanız ne kadar mahçup olur ailesinin bu hareketi yüzünden.

Herkse iyi Akşamlar kızlar bu gidişle cehennemde yanacam ,sebebi şu Amcam kaç sene önce sürekli parasını emanet bırakırdı bana bende verirdim geri hep ,sonra aradan 1 sene geçti amcam evlendi ,o sıralarda 7 bin kadar para verdi bana ve unuttu ,bende unuttum tesadüf olarak gordum parasını kaç ay önce, konu şu ki abim acil paraya sıkıştı ve paradan haberi vardı tekrar ödemek şartıyla istedi benden ve şuan ödemiyor çok huzursuzum uyuamıyorum , emanet sonu kıyamet demişler lütfen bisey söyleyin bana aptal kafam , ben biriktirip verecem sanırım;((((
Abin vermiyorsa ve vermemekte israrciysa evet sen odeyeceksin. Ayrica amcaniz o parayi unutmamistir suan ihtiyaci yoktur oyuzden sormuyordur 70tl degil 700tl degil 7bin bu

Back
X