Hanımlar merhaba,ilkkez konu açıyorum sizden bir akıl almam lazım.eşimin abisinin gelini uzaktan amca kızı bundan 2 ay kadar önce yazışıyorlardı vatsaptan birbirlerinin durumlarına yorum yapmalar durumlarını paylaşmalar falan ayda bir olan yazışma haftada bire düştü sonra üç günde bire sonra 2 günde bire normal durum yazışmaları oldu napıyorsun nasılsın..ve hep kadın başlatıyor yazışmayı sonra iyi geceler ve günaydınlara geçtiler derken ben huylanmaya başladım eşime bidaha yazmanı istemiyorum dedim eşim gerçekten iyi niyetli biliyorum çünkü silme gerği bile duymuyordu okadar hoşlanmamama rağmen normal diyordu akrabam sen nasıl böyle kötü şeyler düşünürsün falan..kadınla çok yakın bir arkadaşlığım dahi vardı ama hep eşime sorardı geldiniz mi rahat gittiniz mi bunlar arada geçen konuşmalar ve eşim bekarken bu kadına aşık mış vermemişler.buda beni huzursuz ediyordu eşime birgün bu çirkin kadınamı aşıktın dedim ebru bana çok güzel geliyor falan dedi.neysebu sıklaşan yazışmalar üzerine eşime ne dediysem dinlemedi ve cevap vermeye devem etti.bende en sonunda kadına söyledim pek hoşuma gitmiyor sevmiyorum hoşlanmıyorum yazmazsan sevinirim sorun tamamen bende kıskanç paranoyak biriyim kusuruma bakma dedim tabi bozuldu ve tartıştık whatspta sonra 3 ay hiçbirşey yazmadı ikimizede..3 gündür yine başlamış eşime yazmaya durumlarına yorum yapmaya resim atıp onu yazmaya zorluyor belli benim numaramı ise bugün engelledi whatsap resmi çocuklar vardı kaldırıp kendini koymuş.sinir oldum ve bunları bugün yapıyor tamda yazışmaya başladığı gün..lütfen beni kırmadan etmeden bana bir akıl verin napayım.eşim kadınla aramızda geçen diyaloğu bilmiyor.neden hortladı bir anda bende bilmiyorum.üstelik kocasi tarafından aldatılan ilgisiz bir kadın allahın cezası kocamda çok ilgili ve iyi niyetli biri napayım hanımlar çok uzattım eğer haksızsamda söyleyin bileyim..