Huzursuzum

Eşinizde pek masum sayılmaz sizi incitmemiş bugüne kadar ama bu eski platonik aşk için gayette hiçe sayiyor ixaktan smcs kızı yakindan amcaolmuş eşiniz ters giden seyker6 var bunlar başlangıç eğer sizi kaale alsalardi yanlış anlaşıldı diye ikiside numaralar dahi silinmesi lâzımdı sizi üzmek incitmek değil maksat dışardan görünen bu

Eşim ve kadın arasında hiçbirşey geçmemış eskiden platonikmiş.beni huzursuz eden en çokta kadına yazmama rağmen yazışmaları okuduğumu bildiği halde huzursuzluğumu belirtmeme rağmen umursamadan yazması ve beni engelleyerek..eşim çok iyi beni hiç şuana kadar incitmemiş aldatmamış ve çok sevip değer veren el üstünde tutan biri..bu kadını eşimle aramı bozmadan huzurumu kaçırmadan nasıl defedebilirim kimseyede bişey diyemem neticede amcaları oluyor eşim ve çok yüksek bir konumu varaile içinde kıskanılan hazmedilemeyen biri.. rezillik çıksın istemiyorum kimseyi sevindirip ellerine dedikodu malzeme vermek istemiyorum.ama bir yolumda yok
Sizi el üstünde tutan adam böyle bir mesajlaşma olayına gitmez ama değil mi?

Kadinin yaptığı da normal degil kesinlikle ama eşiniz de gayet sizi hiçe sayıyor. Siz hala aramızı bozmadan nasıl çözüm bulabilirim derdindesiniz.

Tabi kocanın konumu, aile içinde kıskanılan adam olması mühim 🙄 ve yeğenin eşi bu bahsettiğiniz kadın, ben bu ayrıntıyı anlayamamışım 🤮 tabi siz sakin kalın böyle, hey Allah'ım...

Son düzenleme:
Eşim ve kadın arasında hiçbirşey geçmemış eskiden platonikmiş.beni huzursuz eden en çokta kadına yazmama rağmen yazışmaları okuduğumu bildiği halde huzursuzluğumu belirtmeme rağmen umursamadan yazması ve beni engelleyerek..eşim çok iyi beni hiç şuana kadar incitmemiş aldatmamış ve çok sevip değer veren el üstünde tutan biri..bu kadını eşimle aramı bozmadan huzurumu kaçırmadan nasıl defedebilirim kimseyede bişey diyemem neticede amcaları oluyor eşim ve çok yüksek bir konumu varaile içinde kıskanılan hazmedilemeyen biri.. rezillik çıksın istemiyorum kimseyi sevindirip ellerine dedikodu malzeme vermek istemiyorum.ama bir yolumda yok
Gercekten saygi duyulasi kiskanilcak kadar yuksek konumlu birisiymis esiniz.kendi yeğeninin karisiyla gunluk mesajlasan guzel buldugunu soyleyen eskiden sevdigi icin bunlari rahatlikla soyleyen bi adam.akrabalara acidim boyle birine saygi duyup deger verdikleri icin.

Ya çok genç ve ilişkiler hakkında tecrübesizsiniz ya da çok saf birisiniz.
Şu saçma olaya verdiğiniz daha doğrusu vermediğiniz tepkinin başka bir açıklaması yok.

Teşekkür ederim hanımlar,kendimi suçlu hissediyordum biraz rahatladım.bazı yazılanları uygulayacam konuyu silebiliyormuyum.görünmesini engellemek için..

Hanımlar merhaba,ilkkez konu açıyorum sizden bir akıl almam lazım.eşimin abisinin gelini uzaktan amca kızı bundan 2 ay kadar önce yazışıyorlardı vatsaptan birbirlerinin durumlarına yorum yapmalar durumlarını paylaşmalar falan ayda bir olan yazışma haftada bire düştü sonra üç günde bire sonra 2 günde bire normal durum yazışmaları oldu napıyorsun nasılsın..ve hep kadın başlatıyor yazışmayı sonra iyi geceler ve günaydınlara geçtiler derken ben huylanmaya başladım eşime bidaha yazmanı istemiyorum dedim eşim gerçekten iyi niyetli biliyorum çünkü silme gerği bile duymuyordu okadar hoşlanmamama rağmen normal diyordu akrabam sen nasıl böyle kötü şeyler düşünürsün falan..kadınla çok yakın bir arkadaşlığım dahi vardı ama hep eşime sorardı geldiniz mi rahat gittiniz mi bunlar arada geçen konuşmalar ve eşim bekarken bu kadına aşık mış vermemişler.buda beni huzursuz ediyordu eşime birgün bu çirkin kadınamı aşıktın dedim ebru bana çok güzel geliyor falan dedi.neysebu sıklaşan yazışmalar üzerine eşime ne dediysem dinlemedi ve cevap vermeye devem etti.bende en sonunda kadına söyledim pek hoşuma gitmiyor sevmiyorum hoşlanmıyorum yazmazsan sevinirim sorun tamamen bende kıskanç paranoyak biriyim kusuruma bakma dedim tabi bozuldu ve tartıştık whatspta sonra 3 ay hiçbirşey yazmadı ikimizede..3 gündür yine başlamış eşime yazmaya durumlarına yorum yapmaya resim atıp onu yazmaya zorluyor belli benim numaramı ise bugün engelledi whatsap resmi çocuklar vardı kaldırıp kendini koymuş.sinir oldum ve bunları bugün yapıyor tamda yazışmaya başladığı gün..lütfen beni kırmadan etmeden bana bir akıl verin napayım.eşim kadınla aramızda geçen diyaloğu bilmiyor.neden hortladı bir anda bende bilmiyorum.üstelik kocasi tarafından aldatılan ilgisiz bir kadın allahın cezası kocamda çok ilgili ve iyi niyetli biri napayım hanımlar çok uzattım eğer haksızsamda söyleyin bileyim..
Tek sorun kadın gibi davranmıssnz ama eşiniz eskiden aşık oldugu ve evlenmeyi istedgi kadınla neden yazısıyo ve siz istemedgnz halde 🤔karsılıklı flörtöz tavırları var bence dikkatli olun

Eşiniz iyi niyetini biraz da size göstersin madem.
Huzursuz olduğunuzu bile bile eskiden aşık oldugu kadina inatla yazmaya devam etmesin mesela?

O kadının kocasının amcası mi oluyor eşiniz doğru mu anladım?ve eski aşkı öyle mi?

Yani bu durum devam ederse mide bulandıran biseye dönüşür demedi deme,şimdi bile saçma bir durum bu ne münasebet ya
eşinin yeğeni demiyo mu o ebruya aceba,amcamla ne yazisip duruyosun sen hayırdır diye

Kadın eşinin aşık olduğunu kesinlikle biliyor yani bu açık da yürek mi yemiş akrabasına yazıyor çok ilginç kadınlar var! Kadının ailesine annesine söyleyin ekran kaydı falan alın belgeli olsun

Eşim eskiden aşık olduğu biriyle yazışacak 😮 şaka gibi gece gece saçlarım diken diken oldu. Benim eşimin rehberinde ne işi var bir kadının 😮 Olay çıkarırdım, önce eşimi parçalardım, sonra kadını kaz gibi yolardım! Ne münasebeeett! Eşime eski aşığı mesaj atmıştı zamanında tabi rezil kadın evliydi, kuzen ayağına yatıyordu, eşimde hemen bana göstermişti. Ortalığı ayağa kaldırdım, kadının ödünü kopardım ne planlar yapmıştım da düşmedi düşseydi de görseydi. Kaynanam kayın babam kaynım bir oldularda beni tuttular, neyse gece gece şantellerim attı. 😠😠

Devam edeceksen kocana ve tüm aileye göstericem attigin msjlari de olsun bitsin .bu alenen flörte adım eşinizde masum falan değil su kocisleri masum diye nitelemekten vazgeçin artık . Kocasından göremediği ilgiyi belliki başkasından görmeye çalışıyor eşinizede kadinada net ve sert olun.

Devam edeceksen kocana ve tüm aileye göstericem attigin msjlari de olsun bitsin .bu alenen flörte adım eşinizde masum falan değil su kocisleri masum diye nitelemekten vazgeçin artık . Kocasından göremediği ilgiyi belliki başkasından görmeye çalışıyor eşinizede kadinada net ve sert olun.
Kötü birşey yazmıyorki yeni yılını kutlamış birde durumlarına yorum yapıyor.nasılsın falan diyor ama bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor bile bile işte.ama ortada yanlış bir mesaj yok olsa

Eşine eğer mesajlaşmayı kesmezse senin de eski erkek arkadaşınla gayet normalmsojbet edeceğini söyle bakalım ne tepki verecek...

Back
X