- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
-
Neden peki?
Artık feyk olduğunu düşünüyorumKızlar ben takıntı yaptım sürekli aynayla kızlık zarıma bakıyorum ıkınarak zarında ufak bir zedelenme var dedi doktor. İlk baktığımda orası daha küçüktü sanki sürekli ıkınıp bakınca orası genişledi gibi böyle bi durum olur mu? Zarar verir mi sürekli ıkınıp bakmak
Doktor bi zedelenme var dedi kenarda kanama olabilir de olmayadavilir dedi bir parmak çok az girdi o yüzden oldu takıntı yaptım sürekli bakıyorumNeden peki?
Piskolojik yardim alin bence .Zaten zedelenme varsa ve konu zedelenmeyi takmanizsa neden hala zorlayip bakiyorsunuz , konu zedelenme degilse cokta onemli olmayan birseye niye bu kadar taktinizKızlar ben takıntı yaptım sürekli aynayla kızlık zarıma bakıyorum ıkınarak zarında ufak bir zedelenme var dedi doktor. İlk baktığımda orası daha küçüktü sanki sürekli ıkınıp bakınca orası genişledi gibi böyle bi durum olur mu? Zarar verir mi sürekli ıkınıp bakmak
Artık feyk olduğunu düşünüyorumlütfen öyle ol
Artık feyk olduğunu düşünüyorumlütfen öyle ol
niye fake olayımArtık feyk olduğunu düşünüyorumlütfen öyle ol
Görüyor demek kiAcaba görüyor mu gerçekten
Zarar verir mi bakmamPiskolojik yardim alin bence .Zaten zedelenme varsa ve konu zedelenmeyi takmanizsa neden hala zorlayip bakiyorsunuz , konu zedelenme degilse cokta onemli olmayan birseye niye bu kadar taktiniz
Parmak falan girmedi Allah aşkına kendine de itiraf et gitsin sana tüm kk anlata anlata bitiremediDoktor bi zedelenme var dedi kenarda kanama olabilir de olmayadavilir dedi bir parmak çok az girdi o yüzden oldu takıntı yaptım sürekli bakıyorum
Bence hic cinsel organ bile gormemis gelip burda kafa buluyorGörüyor demek ki
Evet görüyorumGörüyor demek ki
allah için sen beni engelle ya.Parmak falan girmedi Allah aşkına kendine de itiraf et gitsin sana tüm kk anlata anlata bitiremedi
Gorebiliyorsan bakmaya devam et gözun gibi bak onaZarar verir mi bakmam
Evet görüyorumGörüyor demek ki
allah için sen beni engelle ya.Parmak falan girmedi Allah aşkına kendine de itiraf et gitsin sana tüm kk anlata anlata bitiremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?