- 28 Ocak 2017
- 28
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Cerenkarl90
-
Canım onunla evliliği düşünmüyo musunMeraba tam 17 ocak 2017 den beri burayı takip ediyorum bugün üye oldum cesaretlenip birileriyle konuşmak istiyorum her şey dikkatsizlik sonucu oldu böyle bir amacimiz yoktu bir anda oldu ve kan geldi çok ağladım ama yapacak bişey kalmadı şuan erkek arkadaşımla birlikteyiz yanımda destek oluyor ama evlilik için önümüzde daha en az 3 sene var ben napayim sizce doktor tavsiyeniz var mı
Canım bende senin gibiyim bi umut biri bişey desin diye bekliyorum sen kesin kararını verdin mı yaptircakmisinKızlar lütfen cevap yazın
Düşünüyorum ama okul var daha zaman beni korkutuyorCanım onunla evliliği düşünmüyo musun
Evet de güvenemiyorum hangi hocaya gitsem diye düşünüyorumCanım bende senin gibiyim bi umut biri bişey desin diye bekliyorum sen kesin kararını verdin mı yaptircakmisin
Düşünüyorum tabiki ama zaman var daha zaman korkutuyor beniCanım onunla evliliği düşünmüyo musun
Ayrılırız diye mi korkuyosunDüşünüyorum ama okul var daha zaman beni korkutuyor
Evet maalesefAyrılırız diye mi korkuyosun
Evet de güvenemiyorum hangi hocaya gitsem diye düşünüyorum[/QUO. Bende doktor bakıyorum bulunduğum şehirde biri var ama ünlü falan değil sehirdisina gitmek sıkıntı bilmiyorum nolcak
İstanbuldayım benKütahya canım sen
Şanslısın sen zaman sorunun yok düşünüp karar verip yaptırabilirsin acele etmeİstanbuldayım ben
Ne biliyim yaşadığım kötü şeyi kafamdan atmak istiyorum artık bir an önce kurtulmak istiyrumŞanslısın sen zaman sorunun yok düşünüp karar verip yaptırabilirsin acele etme
İstanbulda harun Özkan korkut Arslan akın beyi buldum ben ama Turgay hocaya pek guvenemedimNe
Ne biliyim yaşadığım kötü şeyi kafamdan atmak istiyorum artık bir an önce kurtulmak istiyrum
İşte bende pek güvenemedim harun hocaya güvenebildim diğerlerini hiç araştıramadım forumda bi kaç kişi reklam amaçlı yazmış sanki turgay beyi kafamda deli sorularİstanbulda harun Özkan korkut Arslan akın beyi buldum ben ama Turgay hocaya pek guvenemedim
Harun Özkan bir daha çağırmıyormusta üçlü yöntem varmış öyle yapıyomus iki haftada öğrendiğim kadarıylaİşte bende pek güvenemedim harun hocaya güvenebildim diğerlerini hiç araştıramadım forumda bi kaç kişi reklam amaçlı yazmış sanki turgay beyi kafamda deli sorular
fiyatı pahalı diyolar ona daHarun Özkan bir daha çağırmıyormusta üçlü yöntem varmış öyle yapıyomus iki haftada öğrendiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?