Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkut bey düğüne 3 gün kala son dikiş atıyor kalıcı yapsa bile ona dikkat et gitme durumun varsa sorun yaşamazsın
Ben korkut beye fazla guvenemiyorim nedense
kızlar kesın gelme dıyen bırı var mı ben hıc gormedımde dıkıs atmasa dahı kontrol amaclı hepsı cagırıyor harun bey harıc ....
harun beyle ılgılıde olumlu hıcbır yorum yok kk da![]()
miarji1453 adlı arkadaşımızın kanaması oldu son kontrole gitmedi kabiz olmasına rağman tekrar tamiri yapıldı ben harun beye güveniyorum açıkcası adam 73 yaşında ve 15 yıldır bu işi yapıyor artık tecrübelidir .
bir kişinin dediğiyle guvenemıyorum adam kendıne guvenıyor bu konuda cok yorum okudum lakın olumlu sonuc alan sadece bır kısı :26:
canım ben harun beyi düşünüyorum özgemin ve caresiz23 kardeşimin düğünleri temmuzda caresiz23 kardeşim yarın gidiyor nasipse dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kolaylıkla kurtulur o da harun beye yaptıracak onların sonuçlarına göre bende hareket edeceğim canım
son kontrole gitme durumum yok bu yüzden harun beye gidiyorum bende kızlar sonuçları yazacam size dualarınızı eksik etmeyin
Ben de akın beyde yaptırdım çok memnun kaldım. düğğünüm yaza sonuç olumlu olur inşallah, buraya yazmaya çalışıcam ...
canım kaç tl ye yaptrdın akın beye ve muayenesi nerde ilçe olarak
ben harun özkana yaptırdım ama henüz sonuç almadım. inşallah olumlu sonucumuda yazıcam. :)
akın bey şişli med diye aratırsan cıkar netten sanırım oradaydı fıyatlarda genelde 1700-2000 cıvarı oluyor dıye bılıyorum ben
peki daha ucuza yapan bir doktor var mı
peki daha ucuza yapan bir doktor var mı
canım kaç tl ye yaptrdın akın beye ve muayenesi nerde ilçe olarak
canım kaç tl ye yatprdın harun özkana ve ucuza bildiğin bir doktor var mı