Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

korkut bey düğüne 3 gün kala son dikiş atıyor kalıcı yapsa bile ona dikkat et gitme durumun varsa sorun yaşamazsın

Ben korkut beye fazla guvenemiyorim nedense

kızlar kesın gelme dıyen bırı var mı ben hıc gormedımde dıkıs atmasa dahı kontrol amaclı hepsı cagırıyor harun bey harıc ....
harun beyle ılgılıde olumlu hıcbır yorum yok kk da:31:

kızlar kesın gelme dıyen bırı var mı ben hıc gormedımde dıkıs atmasa dahı kontrol amaclı hepsı cagırıyor harun bey harıc ....
harun beyle ılgılıde olumlu hıcbır yorum yok kk da:31:

miarji1453 adlı arkadaşımızın kanaması oldu son kontrole gitmedi kabiz olmasına rağman tekrar tamiri yapıldı ben harun beye güveniyorum açıkcası adam 73 yaşında ve 15 yıldır bu işi yapıyor artık tecrübelidir .

miarji1453 adlı arkadaşımızın kanaması oldu son kontrole gitmedi kabiz olmasına rağman tekrar tamiri yapıldı ben harun beye güveniyorum açıkcası adam 73 yaşında ve 15 yıldır bu işi yapıyor artık tecrübelidir .

bir kişinin dediğiyle guvenemıyorum adam kendıne guvenıyor bu konuda cok yorum okudum lakın olumlu sonuc alan sadece bır kısı :26:

bir kişinin dediğiyle guvenemıyorum adam kendıne guvenıyor bu konuda cok yorum okudum lakın olumlu sonuc alan sadece bır kısı :26:

canım ben harun beyi düşünüyorum özgemin ve caresiz23 kardeşimin düğünleri temmuzda caresiz23 kardeşim yarın gidiyor nasipse dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kolaylıkla kurtulur o da harun beye yaptıracak onların sonuçlarına göre bende hareket edeceğim canım

canım ben harun beyi düşünüyorum özgemin ve caresiz23 kardeşimin düğünleri temmuzda caresiz23 kardeşim yarın gidiyor nasipse dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kolaylıkla kurtulur o da harun beye yaptıracak onların sonuçlarına göre bende hareket edeceğim canım

en azından bırkac kısıden olumlu bırsey duysam bende ona gıdecegım parası muhım degıl hayatı bır mesele sonucta ...

ınsallah bızım durumumzdakı butun kardeslerım kurtulurlar yasamayan bılemez cıdden nasıl bır hengame caresızlık uzuntu oldugunu stresı sıkıntısıda cabası ....

onlardan benıde haberdar edersen cok sevınırım canım....

bırde harun bey ben dıktıkten sonra herhangı bır doktora gıdın dıkıldıgını anlamaz bakıresın der dıyor :26:

son kontrole gitme durumum yok bu yüzden harun beye gidiyorum bende kızlar sonuçları yazacam size dualarınızı eksik etmeyin

son kontrole gitme durumum yok bu yüzden harun beye gidiyorum bende kızlar sonuçları yazacam size dualarınızı eksik etmeyin

ınsallah Allah yardımcın olur canım merak etme temmuzdaymıs dugunun yarında işlem için gidicekmıssın sanırım allah yardım etsın ınsallah :16:

Harun Özkanı sormuştum bir siteden yazdım. lokal anesteziyle 2500. genel anesteziyle biraz daha fazla yapıyor 3000 diye fiyat vermişti bana.

Back
X