Özgem baska doktora gitmeyi dusunuyo musun bakalim harun beyin dedigi gibi anlamicak mi kadindogumcu... kendin baktiginda dikis izi fln goruyo musun canm? Yoksa bozulmadan onceki hali gibi mi
yok başka dr a gitmedim. hyr cnm dikiş izi falan yok. ilk hali gibi kapalı orassı
sağolasın canım Harun Beye oldum.
Harun beye olan arkadaşlar bir sonuç aldiniz miii
ben oldum ama 30 ağustosta alacağım sonuç. miaji diye bi arkadaş vardı burda o da harun özkana olmuştu ve sonuç olumluydu. çaresiz23 oldu ama sonuç malesef olumsuz olmuş
canım bende bir şey yok çaresizin durumunu duyunca yıkıldım açıkçası çaresiz nasılmış ?sevgikolik ne alemdesin cnm ? evlilik falan var mı
ömür boyu mutluluklar tatlım...Kızlar 30ağustosta düğünüm vardı hatırlarsanız. Hala balayındayım. Daha fazla habersi bırakmak istemedim sizi biliyorumki benden haber bekliyor birçoğunuz. Kızlar kanamam gerçekleşti hemde fazlasıyla. Her yapmada da az az geliyo.
Kızlar 30ağustosta düğünüm vardı hatırlarsanız. Hala balayındayım. Daha fazla habersi bırakmak istemedim sizi biliyorumki benden haber bekliyor birçoğunuz. Kızlar kanamam gerçekleşti hemde fazlasıyla. Her yapmada da az az geliyo.
cok sevindim,tebrikler))) bir kac sorum olucakdi. dikimden sonra topuklu giyme,fazla oynama gibi seyleri yasakliyormu doktor?Kızlar 30ağustosta düğünüm vardı hatırlarsanız. Hala balayındayım. Daha fazla habersi bırakmak istemedim sizi biliyorumki benden haber bekliyor birçoğunuz. Kızlar kanamam gerçekleşti hemde fazlasıyla. Her yapmada da az az geliyo.
canım özgem_ çok sevindim çok darısı başımıza sen ne yaptın sevgikolik gittin mi kontroletebrikler canım :) Allah mutluluğunu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?