- Konu Sahibi buyagmurlar
Arkadaşlar aranızda Hymenoplasti yani kızlık zarı dikimi yaptıran var mı?
Acı verir mi, maliyeti vs. ne kadardir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse kimsenin düşüncelerine karışmamalı bence arkdaşımız bir soru yöneltmiş ve gayet doğal birşey sormuş bize de biliyorsak yanıtlamak düşer,ben de ağrısız sancısız bir günde taburcu olunduğunu biliyorum canım fiyatı hakkında hiç bir fikrim yok![]()
Zara ne gerek var mantığı ile bakan kadınlar olmasaydı...
O kızdan bu kıza atlayan erkekler de olmazdı...
Zar bir kaledir...
Bedenin kalesi...
Bir kale ele geçirilirse, zapt edilir...
Herkes zapt edebilir..
Gireni çıkanı bilinmez kaleye...
Kale sahibine teslim edilirse ruh ve beden rahat eder...
macakızı na katılıyorum
ben bu ülkede bu zihniyette cinsiyetimden utanır oldum yemin ederim zar nedir ya tam olarak görevi
bile tespit edilememiş bişey vajinayı mikroplardan koruduğunu söylüyorlar genel olarak.
bu mesele yapılır mı ya çok komik kendinizin bu kadar aşağılık yerine konmasına izin vermeye devam edin cinsellik doğamda var neden bastırıyım sevdiğim insanla olurum bu güzelliği paylaşırım..
Erkek ve kadın birbirleri için vardır cinsellikte bu ayrım çok yanlış çoğu kişide kanaması bile olmayan saçmasapan birşey.. değerlerim vardır saygılıyımdır efendiyimdir ama bu aptal şeyi değer olarak göremem ben şahsen.. Bu durum ailem de böyle düşündüğü için böyle değil olaylara benim kadar relaks baktıklarını da sanmıyorum ben radikal bir insanım ve tarafsız bakarım olaylara ilerde bu aptal zihniyette çocuklarım yetişmesin yeterki oğlum karısının önceki ilşkilerini doğal karşılasın kızımda bu aptal tabuyla ilk gece kanamam olcak mı diye yetişmesin sevdiği adamla birlikte olduktan sonra evlenceği adam bir öküz çıkınca sırf sevdiği için bu operasyonu yaptırmak için bilgi almasınböyle bir operasyonun olması bile çok saçma
maça kızı kızım var Allaha şükür...
Ve İslamiyete ve değerlerine uygun şekilde yetiştirmek nasip etsin RAbbim...
Tekrar ediyorum benim düşüncem ve yetiştireceğim çocuklarım da bu düşüncede olacak...
Fikirlerimi yazmakta selbestim sanırım...
Zar bir kaledir...
Bedenin kalesi...
Herkes zapt edebilir..
Lütfen çocuklarınıza güzel türkçee öğretin.
Selbest değil serbest
Evet bence de düzgün Türkçe öğretelim..
"türkçee" değil "Türkçe"
maça kızı kızım var Allaha şükür...
Ve İslamiyete ve değerlerine uygun şekilde yetiştirmek nasip etsin RAbbim...
Tekrar ediyorum benim düşüncem ve yetiştireceğim çocuklarım da bu düşüncede olacak...
Fikirlerimi yazmakta selbestim sanırım...
Zar bir kaledir...
Bedenin kalesi...
Herkes zapt edebilir..
İnsanların düşüncelerine saygı duymayı öğrendiğin gün çok şey kazanırsın...
Düşüncelere saygı duy...
Aynı fikirde olmayabilirsin yazarsın sende fikrini...
Sen bu zihniyete aptal diyemezsin!
Bana göre de senin düşüncen "aptal" olabilir derim bende sana o zaman çünkü...
Sana göre aşağılık...
Başkasına göre yüce olan bir kavram sırf siz iyi hissedin diye "aşağılık" olamaz..
Sen keyfine göre yaşa ona bişey diyen yok zaten...
Fikirler saldırmadan anlatılır..
Bazen insanlar en değer verdikleri şeyleri yitirdiklerinde saldırganlaşabiliyor..
Sen bu şekilde yetiştir evladını; saygı duyarım...
Bende inandığım şekilde yetiştireceğim...
kaybettiğim bir şey değil hala bende çok sevdiğim insanın olduğum gün gidecek elbet yaşımda büyük değil sadece yaşamak için hazır değilim yeterince sevmeli ve güvenmeliyim karşımdakine :) değer verdiğim bir şey de değilki saldırgan olayım saldırgan bir mesaj da değildi sadece sivriydi rahatsız olanlar saldırganlıkla suçluyorlar o kadar :) ayrıca saygılıyım bu yüzden çok şey kazandım! hayatımda da kaybettiğim değerli hiç bişe yok kaybedeceklerim değersiz olanlardır :) beni yakından tanıyanlar kararlılığım olgunluğumla tanırlar sadece bu konuda benle zıt düşen arkadaşlarımla kavga dahi ettim ama benim gibi düşünmüyor diye de en ufak bir uzaklaşma olmadı şükürler olsun tek bir şey söyliyim böyle şeyleden daha farklı şeyler konu olabilirdi bu yüzden hala hala hala gelişmekte olan ama asla gelişemeyecek bir ülkeyiz ahh ahh![]()
Evet bence de düzgün Türkçe öğretelim..
"türkçee" değil "Türkçe"
canım benim:) nasıl mutlu oldum.![]()
Muhabbet 'zar' olayından çıkmış 'imla kurallarına, dönmüş.. :93:
Bişey söyleyeceğim bu diktiren diktirmeye uğraşan arkadaşlaradiktirdiniz diyelim herşey normal
evlendiniz ilk gece eşiniz size dokunmaya bile kıyamayacak canınız acımasın diye elinden geleni yapacak ve sonucunda bi kanamanız olacak ve eşiniz içinden size teşekkür edicek ve sizi bedenine,aklına sadık biri olarak görecek..sizde tabi 'oh anlamadı herşey yolunda' deyip rahatlıyacaksınız
peki kimi kandırdınız_?
eşiniz belki inandı evet anlamadı
Allahı da bu yalanın içine soktunuz onu da kandırdım sandınız
Ama o herşeyi birbir görüyordu
Peki ya siz_?
Kendinizi nasıl kandıracaksınız..Ben temizim,safım kimseyle birlikte olmadım yalanına inanacakmısınız HER NE KADAR TEMIZLIK NAMUS KAVRAMI O ZARDA OLMASADA SIZIN BEYNINIZ VE KALBINIZ KIRLENMIS OLACAK..CUNKU EN BUYUK YALANI ONCE ALLAHA SONRA ESINIZE VE KENDINIZE SOYLEDINIZ !! KOCA BIR YALANCISINIZ
Arkadaşlar aranızda Hymenoplasti yani kızlık zarı dikimi yaptıran var mı?
Canım benim..
Ömür boyu çekecekleri vicdan azabı ve mutsuzlukların yanında..
Anlık mutluluklara alışkın olanları ;
Arada bir mutlu ederim ben…
Ay bak şimdi nasıl duble mutlu oldumcanum penum
Bu arada Şahap İnmez işinin hakkını veren bir doktormuş.Ay daha bi mutlu oldum kıssss
çok sağol tatlım hergün aynı dozda istiyorum
hadi ben ömür boyu vicdan azabı çekeceğim diyelim.sen de o da yok.azıcık olsa yazmazdın bunları. zaman geçicek bana bu yazdıklarını unutacaksın ama kızını şahap inmeze götür cnm işinin hakkını veren bi doktormuş yaa.
neyse sana son cevabımdı öptüm çok çok![]()
çok sağol tatlım hergün aynı dozda istiyorum
hadi ben ömür boyu vicdan azabı çekeceğim diyelim.sen de o da yok.azıcık olsa yazmazdın bunları. zaman geçicek bana bu yazdıklarını unutacaksın ama kızını şahap inmeze götür cnm işinin hakkını veren bi doktormuş yaa.
neyse sana son cevabımdı öptüm çok çok![]()
Eşimle İslamiyete uygun evlendim... Açık bir insanım ama ahlaka örf ve ananaelere değer veririm...
Bunun için mi vicdan azabı çekeceğim?
Bence sen ömür boyu çekeceksin evet...
Üstelik kaç kişilik bilmiyorum...
Kızımı İslamiyete uygun yetiştireceğimi de belirtmiştim...
Allah korusun o beddua ancak sana yakışır...
Kızım henüz bir bebek ve bir bebeğe beddua edecek kadar koymuş sanırım olay sana..
Bunun için bana değil zarını kaptırdığın kişiye kız!!!
Ne diye kızıma beddua ediyorsun!!!Kendine gel kendine!!!
Neyse ama atasözü var ya...
duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı...
Ama canım...koymaması için akıllı olacaksın
Resmi nikahlı beraberlik yaşa ki sonra Şahap İnmezlere gitmek zorunda kalma!!!
Kızımı da bir daha o pis ağzına alma!!!![/QUOTE]
son mesajım demiştim ama gerekli mercilere hakaret ettiğini bildireceğimi sana da bildiriyorum. bak bi atasözüde benden alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..insanların ne yaşadığını nerden bileceksin. yazma lütfen artık gerekli yerderle görüşecez
son mesajım demiştim ama gerekli mercilere hakaret ettiğini bildireceğimi sana da bildiriyorum
Sen kızıma beddua etme hakkını nerden buluyorsun?
Şikayet edilecekse benim elim armut toplamıyor?
Bir bebeğe, hele bu benim kızımsa beddua edemezsin sen!
Kendi hatanın bedelini kızıma yükleyemezsin!
Kızacaksan kızacağın şahıs belli...[/QUO
sen nasıl benim durumuma yorum hakkı bulup,bana hakaret ediyorsan benimde canım yanar,herseyde lütfen ağzınıza islamiyete almayın. insanlar kendi kaderlerini çizebilir ama çocuklarının hayatında kendi hayatları kadar söz sahibi değildirler
Sen kızıma beddua etme hakkını nerden buluyorsun?
Şikayet edilecekse benim elim armut toplamıyor?
Bir bebeğe, hele bu benim kızımsa beddua edemezsin sen!
Kendi hatanın bedelini kızıma yükleyemezsin!
Kızacaksan kızacağın şahıs belli...
Ben kimsenin ahını almam canım..
Sen ah ettin 7 aylık kızıma...!!!!
Utanmadan birde alma ahını diye mesaj yazıyorsun...
Gerekli merciler tüm mesajları okuyunca görür canım...
Ben üç gün kapsama alanı dışına alındım diye
Bana neden mesaj atıyorsun konu dışı!
Çokk mutlu oldum nasıl mutlu oldum diye?
Şimdi neden bana yazma diyorsun?