Hymenoplasti ?

ben sana hakaret etmedim kendine gel!
konu senin konun değil buyagmurların konusu
senin konunu gördüm...
hamile kalışın zar dikimin...
hiçbirine yorum bile yazmadım ben...
yazmam da...
İslamiyeti ağzıma alıp almayacağıma karışma..
Kızıma ettiğin bedduaya karşılık aldım onu ben...
Çocuğumun hayatında söz sahibi olacağım...
Onu yetiştirmek benim ilk vazifelerimden...

evet kendi çocuğunla ilgilen kimsenin hayatında söz sahibi değilsin islamiyette başkalarının hatalarını kusurlarını arayanlarda ödüllendirilir değil mi? hakaret etmedin öyle mi gökten kemik yağsa demişsin ne yerine koyuyorsun o zaman beni? bu hakaret yerine girmiyor öyle mi?insanlar neler yasıyor neler... bende senin bebeğin gibi bebektim.. pişman olmadım mı zar dikiminden oldum hemde çok ama yaptırmak zorundaydım..demişsin ki kızacağın şahıs belli.. evet orda haklısın.. ona kızmıyor muyum hemde çok kızıyorum. bu şekilde olsun istermiydim hiç..tekrar söylemek istiyorum.yaptırmak zorundaydım neler yaşadığımı bilemezsin ki ve kimsenin yaşamasını istemem. ben nişanlıma bu operasyonu geçirdikten sonra dayanamadım söyledim. vicdanım ezildi hemde çok..nişanlım bana sahip çıktı. ne ben duydum ne sen söyledin dedi. ben safım temizim ilk senle birlikte oldum demedim ki. neyse arkadaşım hakkını aldıysam eğer helal et..bizim ülkemizde eskiden töre cinayetiydi. şimdilerde töre intiharı oldu. lütfen biz kadınlar birbirimize sahip çıkalım

Tabiiki birbirimize sahip çıkacağız...
Ama doğrularımızla beraber sahip çıkacağız..
Yanlışlarımızı da kabul edeceğiz...
Hayatta bazı bedeller ödüyoruz..
Ama ödediğimiz bedellerde değecek bedeller olmalı...
Senin hayatın beni zaten ilgilendirmiyor..
Ben fikrimi söyledim..Tabii ki Allah kimseyi bu duruma düşürmesin..
Kişi tercih ettiği yanlış yolun zorluklarını çeker...
Doğrusu o yanlış yola girmemek...
Birbirimize sahip çıkarken, dost acı söyler sözünü de unutmamak lazım...

ya tecavüz edilen kız çocuklarımız ? Onların günahı ne ? Konuyu dine, doktorların iş ahlakına, vicdana bağlamışsınız bu kız çocuklarımızın günahı ne bir kişi de bana bunu anlatsın ?

Kendinize gelin dünya sizin sınırlarınız içinde dönmüyor !

benim zihniyetimdekilere her gün biriyle düşüp kalkan kişiler gözüyle baktıkları için ve daha bir çok neden yüzünden aptalca diyorum ve yanlış anlamayın sadece zihniyet aptalca küfür olarak algılamayın şahsiyetinize..

ben zor severim ve karşımdakine cinsellik hissetmem çok zor aşırı seçiciyim şayet çok istersem ve tam anlamıyla istersem yaptığım için pişman olmam...Çünkü karşımdakiyle hissederek birleştiğimden gerçekten istediğimden eminimdir.

beni topa tutmuşsunuz ama ben bekaretini gizleyen zihniyeti aptalca saymıyorum.. kişisel tercihtir ben yapmadım çünkü karşımdaki hiç kimseye gerçekten cinsel duygular beslemedim şu anki uzun ilişkim dışında...sırf toplum yapısı bu diye töredir ayıplanırım öldürülürüm diye yaşadığı şeyi gizliyor çoğu insan çünkü direk bekaret yoksa insanlık sanki olmuyormuş gibi tepkiler aldıklarından gayet normal.. diktirme yoluna gidiyorlar kendileri de biliyorlar ömür boyu vicdan azabı duyacakları ama belki de kinle beraber öldürülme ve ayıplanma korkusuyla yaptırıyorlar.Cinsellik yaşamasından doğal ne varki nedir yaptığı bir şey için bu yargılanmaya gidilmesi.. biriyle ilşki başlıyorsa her iki insanında geçmişi yok sayılır kimse kimsenin geçmişine karışamaz cinsellik yaşamışsa karşındakine ne? cinsel hazlara sahip olduğu istediği ve gerektiği için yapmıştır ne bu korku? her ikisi de insan olduğu halde sadece kadınların üstüne yıkılan bu saçmalık..bu aptalca değil de ne ? aptalca olan yaşamış olmak ya da yaşamamış olmak değil yaşamış olmak çok doğalken bunun yadırganması

benim hayatımda ilk defa bir erkek benim bu kadar derinim oldu beni benden iyi tanıyor uzun bir zaman diliminde beni hiç bişeye zorlamadı benle her şeyi paylaştı ben onu denedim ama erkek olduğu halde düşmedi beni beden iyi tanıdığını ne isteyip istemediğimi biliyor.. İlerde evlenmesem yolları ayırsam bile her şeyim olmuş bu insanla bu güzelliği evleneceğim adam beni böyle kabul etmeyecek diye bunu yaşadığıma değil yaşamadığım için pişman olurum.benden böyle bir şey isteyen adamdan anında soğurum o kimki geçmişime karışıyor beni iki damla kanla yargılıyor

pişman olduğum hiçbir şey olmadı yapacak olduklarımdan da pişmanlık duymayacağım

Lise son sınıf öğrencisinin pişmanlık duygusunun daha gelişmediğini düşünüyorum kızım. Geleceğin ile ilgili kararları alırken akranın olan karşıcinsten kişileri tatmin ederek alma. ailenle hareket et .Kimse seni iki damla kanla yargılamaz akmıyorsa zaten onu ilgilendirmez.kişinin kendine saygısıdır topluma düşen yansıması .Yaşadıklarına pişman olmayan ,yaşayacaklarınada olmaz.aşırı cesaret ahmaklıktan gelir demiş decarts. sana söyleceğim yolun açık olsun eğitim şart.

konu ne kadar dolanmış , mesajların silinmesi de cok iyi olmus. moderatorlere tesekkur edıyorum ..

ayrıca bana bilgi verenlere de . mesajlarınız cok uzundu hepsini okuyamadım ama umarım yok yere birbirinizi kirmamissinizdir.

sonucta , her koyun kendi bacagindan asilir .

çok haklısınız bazı insanların dinden imandan hiç haberi yok galiba dinimizde haram erkeğede kadınada aynı zaten allah yardımcımız olsun,evlatlarımızı korusun .ahir zamanın göstergeleri bunlar.zina,bina gibi.

yalnız tecavüze uğrayanlara bişey diyemem en çirkin suçtur benim için üstteki yorumum sapıtmış insanlar içindi yanlış anlaşılmasın

başına gelmediği için kolay bunları söylemek ordan ahkam kesmek belki o yaptıracak kişi çok zor durumda kalmıştır son ümidi budur o da biliyodur kendini ve allahı kandırdığını o kadarda aklı vardır...insanları eleştirmek yerine düşüncelerine saygılı ol bence...

Merhaba arkadaşlar,bir şey yaşayıp kendi kabugumuza çekilmektense yaşadıklarımızı anlatmayı ve birilerine ışık olmasını yegelıyorm.
benımde basımda talihsiz bir olay geçti...ve bnde sızler gibi kızlık zarı (hymenoplast)operasyonu için araştırmaya başladım..
sonunda şişli med akın beyden randevu aldım ve gittim..
operasyonumu oldum ve 1 ay sonra düğünüm var..allah hepimizin yardımcısı olsun

(bu arada bahçeşehir de kadın doğum uzmanı bilen arkadaşlar varmı acaba)

canım cümlelerine aynen katılıyorum. hanımların genel tavrı böyle konularda sanki hayatlarında hiç hata yapmamışlar gibi çok acımasız ve yeri geldiğinde de aşırı kırıcılar

bizler de dini ve sosyal değerlere dikkat edilerek büyütüldük. Bazı talihsizlikler yaşadıysak sakın kendinizi namus timsali ve bizi de "namussuz" kabul edip böyle konuşmayın. hem ben ce asıl bu tavırı hakeden kendince kelini güçlü gördüğü bir konu bulunca ötekileştirme küçümseme kendini kötü hissettirme için bu tavrı sergileyenlerdir. merak ediyorum acaba kızlık zarı dışında herhangi bir değere sahip misiniz? mesela insaniyet gibi, karakter gibi?

Peki senin hakaret etmek dışında bir özelliğin var mı?
Kişi aynada ne görürse onu seyreyler dışına.
Yaşadıklarını okudum. Kolay değil elbet herşeyini verdiğin bir adam tarafından terk edilmek. Ve kızlık zarını diktirmek için doktor arayışında olmak. Ama bunun acısını benden çıkarma! Lütfen 3 senelik bir konuyu bana hakaret etmek için hortlatma! Çok istiyorsan aç konunu ve oradan doktor ismi al.

İki damla kan deyip geçiyorlar. Aslında sadece o iki damla kan degil bu . Duşunce , zihniyet , gelenek gorenek , ahlak vs.,alakalı.

Konu tesadüfen karşıma çıktı. Dilerim geçen 10 sene icinde bazı kokuşmuş fikirler törpülenmiştir. Kaleymiş bilmem neymiş zihniyete bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…