- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi fashion_starrr
-
çok harika bi parfüm bu yaa bayılıyorum ben inanılmaz çekici bence, Maix senin yorumunuda alayım canım hynoticle ilgiliiii:jeyyar:
hipnotic poison mu dediniizzz gıı aklinialirimsmile
ilk yeşilcinema'cım senden duyduumm..sonra kokladım aman tanrım o ne muhteşem koku öylee...erkek arkadaşlarıma koklattım parfümüm kapağını zor aldım ellerinden harbiden çekici bir şeyler var yanıma gelme bunu sıkarak dediler kaydirigubbakcemile3 süper bir koku valla ne diyeyim parfüm değil parfüm öötesiiiiiopuyorumnanaktan
yeşilcinema mı hehe Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni gece gece:roflol:
kızlar geçen senelerde hatırlamıyorum şimdi cemal reşit reyde bi davet vardı eşimle oraya gitmiştik... o gün deniz akkaya vs bi çok mankende ordaydı... yalnız akkaya bir geçti yanımızdan o ne parfüm öyle olduk hepimiz... kadın gitti yarım saat koridor onun parfümü kokuyordu... parfümü takip etsen kadını bulursun yani o derece parfüm yol yapmışş :roflol: bayanssulusmile sonra öğrendim ki hypnotic poison'u kullanıyormuş boshayallersmile herkese yakışmıyor bu koku bence ben nefret ederdim bu kokudan o güne kadar... kadın salondakilerin başını döndürdü yaaa :roflol: o geçerken bütün herkes döndü arkasından... bence o feromen falanda kullanmış bunla beraber delikafadulden fenaydı çok etkiliydii bayanssulusmile tek başına kullanılmamış bir parfümdü :1no2: amma çok yazdım beeee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?