- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi Bayanhazine
Çatır çatır gider eğlenirdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhanet ve Tarkan nedir yahu? Tarkan ihanete uğramış sandım bir an
Ay cok güldüm çok yasayin☺Ben de tarkan bu arkadaşa ihanet etmiş sandım.
bende isterimBana ver biletleri.
Biletler elimde.. O almıştı, ona geri vermek daha iyi olmaz mı?Biletin parasini odediyse iade ederdim.
Eger bilet sizde kalacaksa bile eglenmekbicin ozellikle bir erkek arkadas degil yakin bir arkadasim (kiz yada erkek)la gitmeyi tercih ederdim.
Biletleri o almıştı, ve çabuk bitiyor diye uzun süre takibini sağlamıştık.. Bileti geri vericem sanırımbiletleri ortak mı almıştınız? zor bir karar ya bir tarafım bileti iade et başı dik ve mağrur bir şekilde yoluna devam et diyor diğer tarafım ise git başka adamla delice eğlen hak etmiş diyor. Bir de Tarkan deyince akan sular durur benim için![]()
Tenezzül etmezdim. Yoluma bakardım. O çatlasında patlasın diye düşünmez gerçekten birlikte olmak istediğim biri olursa olurdum.4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Üzgünüm, sizi sıkmak istemedim. Ben ilk defa böyle bir duruma girdim.. Belki hala durumun içindeyim. Haklı olabilirsiniz.. Üzgünüm, rahatsız etmek istemedim..İHANET
İHANET VE AŞK
İHANET VE TARKAN
Bunların devamı gelecek mi? 12 saatte bir tok karnına bir bardak suyla konu aç mı dedi doktorun? Sana bir iki konu başlığı vereyim o zaman.
İHANET VE ENTRİKA
İHANET VE CESARET
İHANET VE HAYATIM
İHANET VE AFFETME
İHANET VE İŞ
İHANET VE EV
İHANET VE ARABA
İHANET VE SULU KÖFTE TARİFİ
Başlıklar benden içerikleri sen yarat artık.
Biletler elimde.. O almıştı, ona geri vermek daha iyi olmaz mı?
Eğer biletleri o aldıysa kendine yakışanı yap ve yırt at onları sen onun aldığı biletlerle Tarkan konserine gitmeden de eğlenebilirsin. Oray'a sevdiğin bir arkadaşınla gitsen bile senin aklında o konsere sana ihanet Eden insanla gitme hayallerin ve planların gelicek gibi geldi bana. ne sen kendi moralini boz ne de kendi yanında götüreceğin arkadaşının . Bambaşka bir mekanda eğlen eğleneceksen . Bana sen bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun gibi geliyor ama yapma Can'ım onunla hiçbir şekilde irtibata geçme biletleri o aldı geri vereyim diye bişey yapma sakın . Sadece YIRT-AT .Biletler elimde.. O almıştı, ona geri vermek daha iyi olmaz mı?
Doğru.. En azından bilet parasına canı yanarGeri vermeye niyetin varsa biletleri yirt oyle at ustune.
Geri verdigin biletlerle 4 gun sonra konserde baskasiyla eglendigini gorursem kudurmam dersen o baska.
Üzgünüm, sizi sıkmak istemedim. Ben ilk defa böyle bir duruma girdim.. Belki hala durumun içindeyim. Haklı olabilirsiniz.. Üzgünüm, rahatsız etmek istemedim..
Doğrusu onu görmek bile istemiyorum, kardeşine verecektim bileti ona götürsün diye.. Doğru biletleri yırtıp atmak daha iyi olacakEğer biletleri o aldıysa kendine yakışanı yap ve yırt at onları sen onun aldığı biletlerle Tarkan konserine gitmeden de eğlenebilirsin. Oray'a sevdiğin bir arkadaşınla gitsen bile senin aklında o konsere sana ihanet Eden insanla gitme hayallerin ve planların gelicek gibi geldi bana. ne sen kendi moralini boz ne de kendi yanında götüreceğin arkadaşının . Bambaşka bir mekanda eğlen eğleneceksen . Bana sen bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun gibi geliyor ama yapma Can'ım onunla hiçbir şekilde irtibata geçme biletleri o aldı geri vereyim diye bişey yapma sakın . Sadece YIRT-AT .