İANET VE TARKAN

Bi arkadaşımla giderdim hangisi müsaitse , erkek kız farketmez off Tarkan ne çoşturur şimdi

Neden geri verilsin yahu, kaç paralık bilet? Alın bir arkadaşınızı ve gidin, zaten ihanet edilmiş.

Biletin parasini odediyse iade ederdim.
Eger bilet sizde kalacaksa bile eglenmekbicin ozellikle bir erkek arkadas degil yakin bir arkadasim (kiz yada erkek)la gitmeyi tercih ederdim.
Biletler elimde.. O almıştı, ona geri vermek daha iyi olmaz mı?

biletleri ortak mı almıştınız? zor bir karar ya bir tarafım bileti iade et başı dik ve mağrur bir şekilde yoluna devam et diyor diğer tarafım ise git başka adamla delice eğlen hak etmiş diyor. Bir de Tarkan deyince akan sular durur benim için :dondurma:
Biletleri o almıştı, ve çabuk bitiyor diye uzun süre takibini sağlamıştık.. Bileti geri vericem sanırım

4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Tenezzül etmezdim. Yoluma bakardım. O çatlasında patlasın diye düşünmez gerçekten birlikte olmak istediğim biri olursa olurdum.

Ne tarkan konseriymis arkadaş kk de 2. Konusu :)

İHANET
İHANET VE AŞK
İHANET VE TARKAN

Bunların devamı gelecek mi? 12 saatte bir tok karnına bir bardak suyla konu aç mı dedi doktorun? Sana bir iki konu başlığı vereyim o zaman.

İHANET VE ENTRİKA
İHANET VE CESARET
İHANET VE HAYATIM
İHANET VE AFFETME
İHANET VE İŞ
İHANET VE EV
İHANET VE ARABA
İHANET VE SULU KÖFTE TARİFİ

Başlıklar benden içerikleri sen yarat artık.
Üzgünüm, sizi sıkmak istemedim. Ben ilk defa böyle bir duruma girdim.. Belki hala durumun içindeyim. Haklı olabilirsiniz.. Üzgünüm, rahatsız etmek istemedim..

Yahu Adam sizi aldatmış.
AL DAT MIŞ !
Bu saatten sonra kopardığınızı kâr sayacağınız yerde hala bir kuyruğu dik tutma çabaları.

O kadar ince düşünen bir Adam olduğunu mu sanıyorsunuz gerçekten?

Gününüzü gün edin, eğlenin hatta sosyal medyaya bol bol resim atın o gece.

Geri vermeye niyetin varsa biletleri yirt oyle at ustune.
Geri verdigin biletlerle 4 gun sonra konserde baskasiyla eglendigini gorursem kudurmam dersen o baska.

Eğer biletleri o aldıysa kendine yakışanı yap ve yırt at onları sen onun aldığı biletlerle Tarkan konserine gitmeden de eğlenebilirsin. Oray'a sevdiğin bir arkadaşınla gitsen bile senin aklında o konsere sana ihanet Eden insanla gitme hayallerin ve planların gelicek gibi geldi bana. ne sen kendi moralini boz ne de kendi yanında götüreceğin arkadaşının . Bambaşka bir mekanda eğlen eğleneceksen . Bana sen bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun gibi geliyor ama yapma Can'ım onunla hiçbir şekilde irtibata geçme biletleri o aldı geri vereyim diye bişey yapma sakın . Sadece YIRT-AT .

Üzgünüm, sizi sıkmak istemedim. Ben ilk defa böyle bir duruma girdim.. Belki hala durumun içindeyim. Haklı olabilirsiniz.. Üzgünüm, rahatsız etmek istemedim..

Rahatsız etmek değil, başlıklar komik oldu ardarda gelince.

Aldatıldınız. Sizi aldatan adamla artık her türlü iletişimi kesmeniz gerekiyor. Bu bilet mevzusu bana iletişim kurma çabası gibi geldi açıkçası. Aklınız hala onda. Geri dönse bir daha yapmayacağım dese affedeceksiniz.

Eğer biletleri o aldıysa kendine yakışanı yap ve yırt at onları sen onun aldığı biletlerle Tarkan konserine gitmeden de eğlenebilirsin. Oray'a sevdiğin bir arkadaşınla gitsen bile senin aklında o konsere sana ihanet Eden insanla gitme hayallerin ve planların gelicek gibi geldi bana. ne sen kendi moralini boz ne de kendi yanında götüreceğin arkadaşının . Bambaşka bir mekanda eğlen eğleneceksen . Bana sen bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun gibi geliyor ama yapma Can'ım onunla hiçbir şekilde irtibata geçme biletleri o aldı geri vereyim diye bişey yapma sakın . Sadece YIRT-AT .
Doğrusu onu görmek bile istemiyorum, kardeşine verecektim bileti ona götürsün diye.. Doğru biletleri yırtıp atmak daha iyi olacak

6 aylik bi iliskiymis zaten cok da dramatiz etme bu bir ikincisi TARKAN ya TARKAN bak buyuk harfle yaziyorum gidilmez mi? ister erkek ister kiz arkadasinla git ama git yaaa.
ihaneti de bi sure sinra unutursun sallama...

Back
X