M Mirager Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 2 0 16 İstanbul 16 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirager #1 acaba belediyenin sosyal tesislerinde kına gecesi yapan var mı? Deneyim paylaşabilir mi??
casine Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2014 52 1 48 35 İstanbul 10 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirager #2 orda kına oluyor muymuş? ben de çok merak ettim şimdi.
ASENK kendimi durduracak değilimmm!! Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 1.668 2.309 448 21 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirager #3 casine .!.: orda kına oluyor muymuş? ben de çok merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... şimdi telefon ettim konu baya eski ama :) sadece florya tesislerinde yapılabiliyormuş.ben haliç için aradım ama :)
casine .!.: orda kına oluyor muymuş? ben de çok merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... şimdi telefon ettim konu baya eski ama :) sadece florya tesislerinde yapılabiliyormuş.ben haliç için aradım ama :)
MissPeaceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2014 3.556 3.254 248 21 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirager #4 architectg .!.: şimdi telefon ettim konu baya eski ama :) sadece florya tesislerinde yapılabiliyormuş.ben haliç için aradım ama :) Genişletmek için tıkla... bunu ogrendigim iyi oldu kiz saolasin :) ben cok severim orayi bayilirim hatttaa :) ben bi arastirayimm
architectg .!.: şimdi telefon ettim konu baya eski ama :) sadece florya tesislerinde yapılabiliyormuş.ben haliç için aradım ama :) Genişletmek için tıkla... bunu ogrendigim iyi oldu kiz saolasin :) ben cok severim orayi bayilirim hatttaa :) ben bi arastirayimm